Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Noordwijk

Een tweestrijd op kantoor, in de straat, of op de weg? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridische ondersteuning kan niet iedereen betalen. Dankzij zo’n rechtsbijstandverzekering in Noordwijk pak je dat issue aan. De rechtsbijstandverzekering “geeft advies bij een beginnend conflict tot bijstand in de rechtbank”. Je kunt dan denken aan:

 • een online aankoop die niet wordt bezorgd
 • Problemen over een overeenkomst die u als consument sluit
 • Conflicten met de buren
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende assuradeurs (denk aan OHRA, Centraal beheer of Asr) en dekkingen (onder andere Vermogen en Letselschade). Op deze website is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteNoordwijk
(Net) nummer0594 (+31594)
Bewoners25760
Postcodegebied2200
WijkenNoordwijk-Binnen
Plaatsen in de regioverzekering-Nijmegen, rechtsbijstandverzekering-Nijkerk, polis-Nieuwkoop, verzekeringspakket-Nieuwegein, Rechtsbijstand Neerijnen en verzekeraar-Nederweert
rechtsbijstandverzekering-noordwijk

Rechtsbijstandverzekeringen Noordwijk vergelijken december 2022

Via een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische bijstand & bescherming rondom omstandigheden van ruzies en problemen in Zuid-Holland. Iets onmisbaars in het geval van ruzie over productgarantie en Conflicten over een overeenkomst die u als consument sluit. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Noordwijk vergelijken? Aan de hand van de vergelijk tool bekijk jij snel een geschikte verzekering voor rechtsbijstand. Het productlijkt best ingewikkeld. Er zijn verschillende assuradeurs en opties. Verderop kun jij daarover meer lezen. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.noordwijk.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Aon Direct polis

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische ondersteuning in het geval van een conflict. Ze bieden je onder andere proces ondersteuning of geld.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Op deze vraag is er geen sprake van een eenduidig antwoord. Reis je veel of verhuis je vaak? Dan is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Met behulp van de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering sluit je af vanaf €8,25. Duurdere polissen zitten rond de €15,25 (maandelijks). De maandelijkse premie heeft te maken met type huishouden, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en het aantal modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De verzekeringen wijken van elkaar af op vergoedingen, type dekking, vrijwillige eigen bijdrage, en de premie. De beste polis selecteer je aan de hand van jouw behoeften, en omstandigheden. Op basis van de vergelijkingstool vind jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Noordwijk.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Opties zijn een 1-persoonshuishouden, of gezinnen met (en zonder) kids. De verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €22.500 tot €65.000.

 3. Bepaal modules

  We hebben het over bijv. Inkomen of Letselschade. Veel modules aanzetten mondt uit in een hogere maandpremie. Ga na op basis waarvan de nood het hoogste is. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Polissen vergelijken

  Hierna vind je een ranglijst met mogelijkheden. Vergelijk ze zelf op premie of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Noordwijk.

 5. Afsluiten via internet

  Alle opties bekeken? Je kan producten van maatschappijen als Klaverblad, Lancyr of Reaal eenvoudig online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De gekozen maatschappij helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Vermijd hoge juridische kosten, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Ontdek de beste en/of de goedkoopste verzekering in de omgeving 2200, 2201, 2202, 2203, 2204.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Noordwijk)

 • Unive: Voor vrijwel elke soort schade
 • Inshared: Online schade melden
 • Klaverblad: Direct online verzekeren
 • Nationale Nederlanden: Zaken snel opgepakt
 • Aegon: Direct online verzekeren
 • OHRA: Geen overwacht hoge kosten
 • DAS: De beste juristen op uw zaak
 • HEMA: Online schade melden
 • Ditzo: Eenvoudig samenstellen
 • Lancyr: Verschillende modules
 • Centraal Beheer: Gemakkelijk online afsluiten
 • ABN AMRO: Ruime dekking
 • FBTO: Jaarpremie lager dan dagtarief advocaat
 • ARAG: Afsluiten gaat via de partners

Voor welke modules kan ik gaan?

Online jouw rechtsbijstand in Noordwijk verzekeren? Dit product is 100% zelf samen te stellen. Dit doe je met handige modules. Extra details lees je hierna.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom je positie als consument. Neem nou geschillen met betrekking tot een recente aankoop of een conflict met een webwinkel.
 2. Belasting & vermogen
  Deze polis verleent bijstand bij zaken als fiscale rechten, jouw vermogen, en andere bezittingen. Zoals bijv. onenigheid m.b.t. vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze polis via FBTO en Interpolis gaat over zaken met betrekking tot huizen (bijv. in buurt zoals Noordwijk-Binnen, Noordwijk Aan Zee). Zoals bijv. een meningsverschil m.b.t. de aanbouw of verbouw van de woning of advocaat in Noordwijk.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op alles wat er gebeurt in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld medische schade of letselschade waar jij als bestuurder slachtoffer van bent. Een kwestie kan zijn een meningsverschil over de reparatie van jouw auto.
 5. Mediation / echtscheiding
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De kosten van zo’n scheiding zijn doorgaans zeer fors. Middels deze module heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Uiteindelijk toch bij dezelfde verzekeraar gebleven!’

N. Martens, Noordwijk (december 2022)