Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering De Zilk

Een conflict op het werk, in de straat, of met de belastingdienst? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridisch advies kan in de papieren lopen. Door middel van een rechtsbijstandverzekering in De Zilk tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “sluit u af voor juridische geschillen”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • garantiegeschillen op producten
 • Geschillen rondom jouw arbeidscontract
 • Een meningsverschil over recht van overpad
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse assuradeurs (als Klaverblad, Lancyr en Promovendum) en dekkingen (als Inkomen of Mediation). Met onze tools kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteNoordwijkerhout
Netnummer0252 (+31252)
Bewoners16140
Postcodegebied2190
BuurtschappenWijk
Plaatsen nabijverzekering-lisserbroek, rechtsbijstandverzekering-kaag, polis-buitenkaag, rechtsbijstand-nieuw-vennep, verzekeringspakket-abbenes en weteringbrug
rechtsbijstandverzekering-de-zilk

Rechtsbijstandverzekeringen De Zilk vergelijken mei 2021

Via de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridisch advies en ondersteuning in situaties van een conflict in Zuid-Holland. Een goede backup tijdens voorvallen als een conflict met een autogarage. of Conflicten inzake inkomstenbelasting. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in De Zilk vergelijken? Met de zoekmachine vind je eenvoudig een geschikte verzekering. Een dergelijke verzekering is niet heel eenvoudig. We zien meerdere assuradeurs en modules. Verderop leggen we een en ander uit. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.noordwijkerhout.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Univé mei 2021

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt rechtshulp in het geval van een conflict. Dit kan gaan om proces ondersteuning of geld.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze kwestie is er geen directe algemene conclusie. Ben je veel onderweg of heb je te maken met onzeker werk? Op basis van die info kan er maar zo een conflict ontstaan. Met behulp van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering sluit je af vanaf €9,5. Dit loopt op tot circa €12 per 30 dagen. De maandelijkse premie hangt af van gezinssituatie, het totaalbedrag, en het aantal modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat is lastig te zeggen. De rechtsbijstandverzekeringen zijn onderscheidend op voorwaarden, inhoud modules, vrijwillige eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. Welke verzekeraar de beste is, wordt bepaald door je specifieke vraag, en omstandigheden. Met behulp van het vergelijk script zoek jij gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in De Zilk.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Bijv. een 1 persoons dekking of een partner met kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In contanten of juist in advies. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €20.000 tot €55.000.

 3. Modules selecteren

  Je kunt kiezen uit dekkingen als Fiscaal recht of Medisch. Alle modules kiezen betekent een duurder tarief. Ga na op basis waarvan je risico loopt. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Bekijk en vergelijk

  Wat volgt is een lijst met mogelijkheden. Rank zelf op kosten p/maand of beoordelingen voor juridische hulp in De Zilk.

 5. Direct afsluiten

  Ben je eruit? Jij kunt een product van o.a. OHRA, Lancyr en Interpolis snel online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De aanstaande partij kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Voorkom dure juridische procedures, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Stap over naar de beste en/of de goedkoopste in jouw regio 2190, 2191.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van mei 2021 (gemeente Noordwijkerhout)

 • Unive: 150 deskundige juristen
 • Inshared: Gemiddeld cijfer: 8,0
 • Klaverblad: Goede beoordeling
 • Nationale Nederlanden: Zelf samentstellen
 • Aegon: Gemakkelijk online afsluiten
 • OHRA: Ruim 400 juridische specialisten
 • DAS: Hoge klantwaardering
 • HEMA: 24/7 advies van experts
 • Ditzo: Juristen met expertise
 • Lancyr: Gemakkelijk online afsluiten
 • Centraal Beheer: Ruime keuze modules
 • ABN AMRO: Goede beoordeling
 • FBTO: Eigen risico van €0,00
 • ARAG: Direct online verzekeren

Welke modules worden aangeboden?

Wil je jouw rechtsbijstand in De Zilk verzekeren? Deze dekking is 100% zelf samen te stellen. Dat gaat aan de hand van zogenaamde modules. Additionele specificaties vind je hieronder.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom aankopen e.d. Zoals bijv. geschillen met betrekking tot een contract of een conflict met je internetprovider.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze keuze biedt hulp tijdens alles rondom fiscale rechten, vermogen, en extra eigendommen. Bijvoorbeeld onenigheid over beleggingsadvies.
 3. Wonen
  Deze module bij o.a. Klaverblad of Promovendum speelt bij geschillen met betrekking tot appartementen (bijv. in een wijk als Wijk 00). Neem nou geschillen bij de aankoop van een huis of advocaat in De Zilk.
 4. Verkeer
  Dit gaat over gebeurtenissen in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Betreft zaken als medische schade en/of letselschade waar jij als bestuurder betrokken bij bent. Je moet dan denken aan strafzaken in verband met deelname aan het verkeer.
 5. Mediation / echtscheiding
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. Dergelijke kosten vallen in de praktijk vaak hoog uit. Met deze dekking heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Gemakkelijk online schade declareren’

C. Timmermans, De Zilk (mei 2021)