Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Oud-Beijerland

Een botsing op het werk, in het gezin, of op de weg? Het kan iedereen overkomen. Juridische ondersteuning is soms financieel niet mogelijk. Door gebruik te maken van een rechtsbijstandverzekering in Oud-Beijerland tackle je dit probleem. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die de verzekeringnemer bijstaat bij juridische conflicten”. Denk aan situaties als:

 • een aankoop die niet voldoet aan verwachtingen
 • Problemen rondom de reparatie van een auto
 • Aanvaringen over de erfgrens
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij maatschappijen (denk aan OHRA, ABN AMRO en Nowgo) en modules (bijv. Inkomen of Verkeer). Via deze site lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

rechtsbijstandverzekering-oud-beijerland

Rechtsbijstandverzekeringen Oud-Beijerland vergelijken december 2022

Middels een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische specialisten en advocaten tijdens taferelen zoals onenigheid in Zuid-Holland. Iets onmisbaars in het geval van een conflict na een auto ongeluk of Aanvaringen na een ongeluk in het verkeer. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Oud-Beijerland vergelijken? Met de vergelijk tool bekijk jij moeiteloos een betaalbare verzekering voor rechtsbijstand. Het productvergt enige voorkennis. In de markt zijn er meerdere verzekeringsbedrijven en opties. Verderop kan je er alles over lezen. Voor info over de gemeente zie ook https://www.oud-beijerland.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: BLG wonen polis

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft rechtshulp in het geval van een conflict. Zo verstrekken ze bijv. financiële ondersteuning.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op dat vraagstuk bieden wij geen eenduidig antwoord. Koop je veel online of verhuis je vaak? In die situatie is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Dankzij de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een polis is er al vanaf €9,75. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €14,75 per 4 weken. De prijs is afhankelijk van grootte van het gezin, het max. te verzekeren bedrag, en actieve modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat verschilt per situatie. De rechtsbijstandverzekeringen lopen uiteen op vergoedingen, soorten dekking, eigen risico en niet te vergeten te premie. Wat de beste polis is, selecteer je aan de hand van jouw eisen en risicogebieden. Door onze vergelijk-module vind jij probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Oud-Beijerland.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Bijvoorbeeld een 1 persoons dekking of samenwonend met kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €22.500 tot €85.000.

 3. Modules selecteren

  We hebben het over opties als Fiscaal recht of Letselschade. Veel modules aanzetten draait uit op een hogere maandpremie. Denk je in op welke aspecten het risico het grootst is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Online vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een pagina met verzekeringen. Rangschik op kosten of score voor juridische hulp in Oud-Beijerland.

 5. Online afsluiten

  Alle opties bekeken? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Klaverblad, Ditzo en Nowgo vandaag nog online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De aanstaande verzekeraar helpt hierbij.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en kies een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Stap over naar de beste of voordeligste in jouw regio 3260, 3261, 3262, 3263.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Oud-Beijerland)

 • Unive: Zelf samentstellen
 • Inshared: Zelf je dekkingen kiezen
 • Klaverblad: Hoge klantwaardering
 • Nationale Nederlanden: Eenvoudig samenstellen
 • Aegon: Goede beoordeling
 • OHRA: Specialisten van DAS
 • DAS: Professionele verzekering
 • HEMA: In begrijpelijke taal
 • Ditzo: Voor vrijwel elke soort schade
 • Lancyr: Voor grote en kleine geschillen
 • Centraal Beheer: Hoge klantwaardering
 • ABN AMRO: Goede beoordeling
 • FBTO: Eigen risico van €0,00
 • ARAG: Verschillende modules

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Meteen jouw rechtsbijstand in Oud-Beijerland verzekeren? De verzekering kun je volledig personaliseren. Dit kan middels speciale modules. Aanvullende info vind je hieronder.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende aankopen e.d. Denk aan vervelende gebeurtenissen inzake bepaalde overeenkomsten of een TV die kapot gaat.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze keuze heeft betrekking op alles rondom fiscaal recht, het vermogen, en ander waardevol bezit. Zoals bijv. een meningsverschil over toeslagen.
 3. Wonen
  Deze polis via bijv Ditzo en DAS speelt bij geschillen inzake huizen (bijv. in buurten als Wijk 00). Neem nou geschillen rondom jouw huurwoning of advocaat in Oud-Beijerland.
 4. Verkeer
  We hebben het over alles wat er gebeurt met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Onder andere medische schade en letselschade waar jij als bestuurder aan deelneemt. Zo’n situatie kan zijn geschillen ontstaan bij aankoop of verkoop van je auto.
 5. Mediation / echtscheiding
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. De onkosten van een scheiding kunnen aardig in papieren lopen. Aan de hand van deze polis heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Ik omschrijf de vergelijker als snel en eenvoudig in gebruik’

Y. van Veen, Oud-Beijerland (december 2022)