Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Delfgauw

Een conflict op de zaak, in de buurt, of met de auto? De schuld ligt niet altijd bij jou. Een juridisch specialist is soms financieel niet mogelijk. Via de rechtsbijstandverzekering in Delfgauw tackle je dit probleem. De rechtsbijstandverzekering “sluit u af voor juridische geschillen”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • ontslag door een reorganisatie
 • Geschillen over jouw gezondheid, bijvoorbeeld fouten van medische instanties
 • Conflicten bij de notaris
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende aanbieders (als Aegon, Ditzo en Interpolis) en dekkingen (onder andere Vermogen of Mediation). Via deze site kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

rechtsbijstandverzekering-delfgauw

Rechtsbijstandverzekeringen Delfgauw vergelijken oktober 2023

Middels de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische bijstand & bescherming in het geval van een conflict in Zuid-Holland. Iets onmisbaars ten tijde van letselschade n.a.veen ongeluk of Aanvaringen met de verhuurder. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Delfgauw vergelijken? Via de zoekmachine vind jij snel een goedkope polis. Dit type verzekering sluit je niet zomaar even af. Er zijn allerlei assuradeurs en dan zijn er nog allerlei modules. Op deze pagina leggen we een en ander uit. Voor info over de gemeente zie ook https://www.pijnacker-nootdorp.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Lancyr afsluiten

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft geeft juridisch advies ten tijde van problemen. Dit kan gaan om geld of natura.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Op deze kwestie hebben we geen eenduidig antwoord. Ben je veel onderweg of wissel je regelmatig van baan? In dat geval is er altijd risico op een geschil. Met behulp van de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een polis sluit je af vanaf €10,75. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €13 p/maand. De prijs is afhankelijk van gezinssituatie, het max. te verzekeren bedrag, en het aantal modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De modules lopen uiteen op contractvoorwaarden, soorten dekking, het eigen risico, en de hoogte van de uitkering. Wat de beste polis is, moet worden bepaald door je specifieke vraag, en financiële situatie. Door onze vergelijk-module tref je probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Delfgauw.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Dat kan zijn een 1 persoons dekking of samenwonend met kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. Dat kan gaan om advies of geld. De max. vergoeding loopt van €27.500 tot €90.000.

 3. Bepaal modules

  Jij hebt keuzes voor thema’s zoals Consument of Wonen. Veel modules aanzetten heeft als gevolg een hogere maandpremie. Bedenk op welke manier jij meer risico loopt. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Aanbieders vergelijken

  Je wordt nu doorgestuurd naar een ranglijst met aanbieders. Rank zelf op premie per maand of waardering voor juridische hulp in Delfgauw.

 5. Regel de overstap

  Je keuze gemaakt? Iedereen kan de modules van Nationale Nederlanden, Ditzo of Nowgo direct online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De toekomstige partij helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Vermijd hoge juridische kosten, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Stap over naar de beste of laagst-geprijsde verzekering in de omgeving 2645.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van oktober 2023 (gemeente Pijnacker-Nootdorp)

 • Unive: Team van ervaren juristen
 • Inshared: Zelf samentstellen
 • Klaverblad: Zelf je dekkingen kiezen
 • Nationale Nederlanden: Gespecialiseerde juristen
 • Aegon: Al vanaf €5,52 per maand
 • OHRA: Online schade melden
 • DAS: Zelf samentstellen
 • HEMA: Team van ervaren juristen
 • Ditzo: Zaken snel opgepakt
 • Lancyr: Professionele verzekering
 • Centraal Beheer: Zelf je dekkingen kiezen
 • ABN AMRO: Beste uit de test Consumentenbond
 • FBTO: Ruime dekking
 • ARAG: Zaken snel opgepakt

Bekijk de verschillende modules

Snel jouw rechtsbijstand in Delfgauw verzekeren? De verzekering is erg flexibel qua mogelijkheden. Dat werkt met een aantal modules. Meer info vind je hieronder.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende consumentenproducten. Als o.a. geschillen met betrekking tot vermeende schade of een TV die kapot gaat.
 2. Belasting & vermogen
  Deze polis heeft te maken met alles rondom fiscaal recht, het vermogen, en andere bezittingen. Neem nou een meningsverschil met de belastingdienst.
 3. Wonen
  Deze keuze via Lancyr en Zekur gaat over zaken met betrekking tot woningen (bijv. in buurt zoals Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw). Denk aan geschillen met de verhuurder of advocaat in Delfgauw.
 4. Verkeer
  Dit gaat over gebeurtenissen op de weg (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan (letsel)schade of medische schade waar je als verkeersdeelnemer slachtoffer van bent. Een typisch voorbeeld is een geschil met een FOCWA-garage.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. De onkosten van een scheiding kunnen flink oplopen. Aan de hand van deze module kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Een geschil om mijn werk was zo verholpen’

G. van de Velde, Delfgauw (oktober 2023)