Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Ridderkerk

Een tweestrijd op de zaak, met familie, of met de belastingdienst? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridisch advies kan erg duur zijn. Door gebruik te maken van deze rechtsbijstandverzekering in Ridderkerk wordt er altijd naar je geluisterd. De rechtsbijstandverzekering “dekt de kosten van een juridisch proces / geschil”. Denk aan situaties als:

 • problemen met de boeking van een vakantie
 • Problemen met de plaatselijke overheid
 • Problemen rondom verbouwingen
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij assuradeurs (zoals Inshared, ABN AMRO en ANWB) en voorwaarden (onder andere Werk of Letselschade). Met onze tools vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteRidderkerk
(Net) nummer0180 (+31180)
Aantal inwoners45097
Postcodegebied2980
WijkenCentrum
Naburige plaatsenverzekering-Pekela, rechtsbijstandverzekering-Peel en Maas, polis-Papendrecht, verzekeringspakket-Overbetuwe, Rechtsbijstand Oudewater en verzekeraar-Ouder-Amstel
rechtsbijstandverzekering-ridderkerk

Rechtsbijstandverzekeringen Ridderkerk vergelijken december 2022

D.m.v. zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische hulp en advies rondom omstandigheden van moeilijkheden in Zuid-Holland. Dat komt van pas als het gaat om een niet geleverde bestelling of Een meningsverschil rondom een ontslag. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Ridderkerk vergelijken? Door gebruik te maken van de zoekmachine bekijk jij eenvoudig een geschikte verzekering. Zo’n polis lijkt best ingewikkeld. We onderscheiden verschillende aanbieders en allerlei modules. Op onze site zijn verdere details te vinden. Voor info over de gemeente zie ook https://www.ridderkerk.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Zelf samenstellen met modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Centraal Beheer polis

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische hulp en advies als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Dit kan gaan om hulpverlening of in de vorm van geld.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Hierop hebben we geen standaard antwoord. Zit je veel in de auto of werk je regelmatig voor een andere baas? In die situatie is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Aan de hand van de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering kan je al vinden vanaf €10,25. Kosten lopen op tot €15,75 per maand. De maandelijkse premie hangt af van gezinssituatie, het afgedekte bedrag, en de soort modules.

Wat is de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De polissen verschillen op vergoedingen, inhoud modules, het eigen risico, en de hoogte van de uitkering. Wat precies de beste verzekeraar is hangt af van je specifieke vraag, en financiële situatie. Geholpen door de vergelijker zoek jij gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Ridderkerk.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Mogelijkheden zijn een 1-persoonshuishouden, of samenwonend met kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. Dat kan gaan om advies of geld. De max. vergoeding loopt van €22.500 tot €75.000.

 3. Bepaal modules

  We onderscheiden dekkingen als Belasting en Medisch. Meer modules selecteren mondt uit in een duurder tarief. Schets voor jezelf op welke fronten je risico loopt. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Aanbieders vergelijken

  Hierna vind je een pagina met alle opties. Vergelijk ze zelf op premie of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Ridderkerk.

 5. Regel de overstap

  Iets gevonden? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, HEMA en Reaal direct online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De gekozen verzekeraar helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Kom niet voor verrassingen te staan, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Stap over naar de beste of goedkoopste polis in de omgeving 2980, 2981, 2982, 2983, 2984, 2985, 2986, 2987, 2988, 2989.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Ridderkerk)

 • Unive: Hoge klantwaardering
 • Inshared: Zelf je dekkingen kiezen
 • Klaverblad: Gemakkelijk online afsluiten
 • Nationale Nederlanden: Hoogste score MoneyView
 • Aegon: Gemakkelijk online afsluiten
 • OHRA: Professionele verzekering
 • DAS: 600+ deskundige juristen
 • HEMA: 24/7 advies van experts
 • Ditzo: Zonder eigen risico
 • Lancyr: Verschillende modules
 • Centraal Beheer: Ruime keuze modules
 • ABN AMRO: Zelf je dekkingen kiezen
 • FBTO: Ruime keuze modules
 • ARAG: Zelf samentstellen

Voor welke modules kan ik gaan?

Meteen jouw rechtsbijstand in Ridderkerk verzekeren? Dit product is 100% zelf samen te stellen. Dat werkt op basis van zogenaamde modules. Aanvullende info vind je hieronder.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over je positie als consument. Neem nou een probleem m.b.t. een recente aankoop of een geschil met een provider.
 2. Belasting & vermogen
  Deze polis biedt hulp tijdens alles rondom fiscale rechten, vermogens, en aandelen. Bijvoorbeeld een conflict met de belastingdienst.
 3. Wonen
  Deze optie bij o.a. Nationale Nederlanden of DAS gaat over kwesties aangaande je huis (bijv. in een wijk als Centrum, Est, Oost, Drievliet, Het Zand, Slikkerveer, Bolnes, Rijsoord, Oostendam, Donkersloot, Verenambacht, Cornelisland). Bijvoorbeeld een meningsverschil bij de verkoop van een huis of advocaat in Ridderkerk.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op problemen die veroorzaakt zijn tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. letselschade en medische schade waar jij als bestuurder aan deelneemt. Je moet dan denken aan dat iemand op jouw auto botst.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. De onkosten van een scheiding kunnen flink oplopen. Door deze optie heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Gemakkelijk sorteren op prijs of waardering’

Z. Peters, Ridderkerk (december 2022)