Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Europoort Rotterdam

Een probleem met collega’s, in de straat, of met de belastingdienst? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridische hulp kan erg duur zijn. Door gebruik te maken van de rechtsbijstandverzekering in Europoort Rotterdam tackle je dit probleem. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die de verzekeringnemer bijstaat bij juridische conflicten”. Je kunt dan denken aan:

 • een online aankoop die niet wordt bezorgd
 • Een meningsverschil met de woningstichting
 • Aanvaringen over de kinderen (scheiding)
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij partijen (als Inshared, Lancyr of Zekur) en polissen (bijv. Belasting of Echtscheiding). Op deze website kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

rechtsbijstandverzekering-europoort-rotterdam

Rechtsbijstandverzekeringen Europoort Rotterdam vergelijken januari 2023

Middels een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische bijstand & bescherming in het geval van een conflict in Zuid-Holland. Dit is handig als het gaat om een geschil met een BOVAG-garage en Conflicten rondom aankoop van een huis. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Europoort Rotterdam vergelijken? Middels onze tool vind je zonder moeite een geschikte rechtsbijstandverzekering. Dit type verzekering lijkt best ingewikkeld. Je vindt altijd verscheidene verzekering aanbieders en dan zijn er nog allerlei modules. Onderstaand kun jij daarover meer lezen. Zie ook https://www.rotterdam.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Zelf samenstellen met modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Unigarant dekking

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor geeft juridisch advies in het geval van een conflict. Je kunt rekenen op o.a. financiële ondersteuning.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Daarop mist een echt directe algemene conclusie. Zit je veel in de auto of heb je te maken met onzeker werk? Dan is er altijd risico op een geschil. Aan de hand van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering begint met prijzen van €11,5. Duurdere polissen zitten rond de €13,25 per 4 weken. De maandpremie heeft te maken met grootte van het gezin, het bedrag dat je verzekerd, en het aantal modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De verzekeringen zijn onderscheidend op kleine lettertjes, dekkingen, eigen risico en de premie. Wat het beste aanbod is, wordt bepaald door jouw behoeften, en risicogebieden. Op basis van onze vergelijk-module check jij moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Europoort Rotterdam.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Een keuze is een 1-persoonshuishouden, of een partner zonder kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In natura of in geld. Dit varieert van €12.500 tot €65.000.

 3. Kies modules

  Je kunt kiezen uit thema’s zoals Werk of Wonen. Een groot aantal modules draait uit op hogere lasten. Schets voor jezelf waar het risico hoog is. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Je wordt nu doorgestuurd naar een overzicht met polissen. Sorteer op premie of reviews voor juridische hulp in Europoort Rotterdam.

 5. Regel de overstap

  Je keuze gemaakt? Iedereen kan de modules van Inshared, FBTO en Nowgo gemakkelijk online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De nieuwe verzekeraar biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Voorkom verrassingen, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Ontdek de beste of voordeligste verzekering in de omgeving 3197, 3198.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van januari 2023 (gemeente Rotterdam)

 • Unive: Gespecialiseerde juristen
 • Inshared: Ruime keuze modules
 • Klaverblad: Persoonlijke adviseur
 • Nationale Nederlanden: Gemakkelijk online afsluiten
 • Aegon: Gespecialiseerde juristen
 • OHRA: 24/7 advies van experts
 • DAS: Verschillende modules
 • HEMA: Team van ervaren juristen
 • Ditzo: Direct online verzekeren
 • Lancyr: Zelf samentstellen
 • Centraal Beheer: Direct online verzekeren
 • ABN AMRO: Beste uit de test Consumentenbond
 • FBTO: Gemakkelijk overstappen
 • ARAG: Partner van de KNVB

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Direct jouw rechtsbijstand in Europoort Rotterdam verzekeren? Deze polis is erg flexibel qua mogelijkheden. Dat gaat aan de hand van verschillende modules. Additionele specificaties tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over consument gerelateerde zaken. Zoals bijv. een probleem m.b.t. ruzie met de buren of een geschil met de gemeente.
 2. Belasting & vermogen
  Deze dekking biedt hulp tijdens alles rondom fiscale rechten, vermogen, en extra eigendommen. Neem nou onenigheid m.b.t. belastingaanslagen.
 3. Wonen
  Deze module via Lancyr of Zekur speelt bij geschillen met betrekking tot jouw huis (bijv. in buurten als Rotterdam Centrum, Delfshaven, Overschie, Noord, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Feijenoord, IJsselmonde, Pernis, Prins Alexander, Charlois, Hoogvliet, Hoek van Holland, Spaanse Polder, Nieuw Mathenesse, Aalhaven-Eemhaven, Vondelingenplaat, Botlek-Europoort-Maasvlakte, Rotterdam-Noord-West, Rivium, Bedrijventerrein Schieveen, Rozenburg). Onder andere een meningsverschil rondom jouw huurwoning of advocaat in Europoort Rotterdam.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met gebeurtenissen tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Neem nou medische schade of letselschade waar jij als autobestuurder betrokken bij bent. Een typisch voorbeeld is een geschil met een BOVAG-garage.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. Scheidingskosten kunnen flink oplopen. Door deze mogelijkheid worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Op een voordelige manier juridische bijstand’

L. de Boer, Europoort Rotterdam (januari 2023)