Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Hoogvliet Rotterdam

Een conflict met collega’s, in de buurt, of met de belastingdienst? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridische ondersteuning kan erg duur zijn. Door middel van deze rechtsbijstandverzekering in Hoogvliet Rotterdam wordt er altijd naar je geluisterd. Een rechtsbijstandverzekering “is de verzekering voor juridische ondersteuning bij een geschil”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • issues met zendingen van webwinkels
 • Problemen met de fiscus
 • Problemen bij de verbouwing van een woning
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere aanbieders (zoals Inshared, Ditzo en Interpolis) en polissen (als Werk en Echtscheiding). Met onze tools kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteRotterdam
(Net) nummer010 (+3110)
Aantal inwoners629606
Postcodegebied3190
BuurtenRotterdam
Plaatsen in de buurtverzekering-rotterdam-albrandswaard, rechtsbijstandverzekering-rhoon, polis-maasland, rechtsbijstand-brandwijk, verzekeringspakket-hoek-van-holland en heerjansdam
rechtsbijstandverzekering-hoogvliet-rotterdam

Rechtsbijstandverzekeringen Hoogvliet Rotterdam vergelijken januari 2023

Dankzij een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridisch advies en ondersteuning tijdens taferelen zoals onenigheid in Zuid-Holland. Een goede backup in het geval van een conflict met je internetprovider. en Een meningsverschil na een aankoop. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Hoogvliet Rotterdam vergelijken? Via de vergelijk tool speur je direct de gewenste polis. Zo’n polis sluit je niet zomaar even af. In de markt zijn er uiteenlopende maatschappijen en modules. Op deze pagina leggen we een en ander uit. Zie ook https://www.rotterdam.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Zelf samenstellen met modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Reaal dekking

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft geeft juridisch advies als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Zo verstrekken ze bijv. rechtstreeks advies of financiële middelen.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Op deze kwestie mist een echt directe algemene conclusie. Koop je veel online of switch je regelmatig van werk? Dan is de kans op een conflict groter. Met behulp van de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering begint met prijzen van €10,5. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €13 (maandelijks). De assurantiepremie hangt af van gezinsgrootte, het totaalbedrag, en het aantal modules.

Wat is de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De polissen wijken van elkaar af op voorwaarden, type dekking, de eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. Welke verzekeraar de beste is, wordt bepaald door jouw wensen, budget en situatie. Via de vergelijker tref jij gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Hoogvliet Rotterdam.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Dat kan zijn een 1 persoons dekking of een partner zonder kinderen. Deze verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  We hebben het over de maximum vergoeding. In contanten of juist in advies. Dit ligt doorgaans tussen de €30.000 tot €95.000.

 3. Modules selecteren

  Je kunt kiezen uit opties als Inkomen of Echtscheiding. Een groot aantal modules betekent een hogere maandpremie. Schat in op welke aspecten je risico loopt. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Online vergelijken

  Hierna vind je een ranglijst met verzekeringen. Vergelijk ze zelf op prijs of waardering voor juridische hulp in Hoogvliet Rotterdam.

 5. Regel je polis online

  Ben je eruit? Je kan producten van maatschappijen als Inshared, ABN AMRO en Arag gemakkelijk online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De gekozen partij kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom verrassingen, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Check de beste en/of de goedkoopste verzekering in de omgeving 3190, 3191, 3192, 3193, 3194, 3196.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van januari 2023 (gemeente Rotterdam)

 • Unive: Direct online verzekeren
 • Inshared: We All Benefit
 • Klaverblad: Voor grote en kleine geschillen
 • Nationale Nederlanden: Goede beoordeling
 • Aegon: Ruime dekking
 • OHRA: Verschillende modules
 • DAS: Online schade melden
 • HEMA: Professionele verzekering
 • Ditzo: Zaken snel opgepakt
 • Lancyr: Zaken snel opgepakt
 • Centraal Beheer: Professionele verzekering
 • ABN AMRO: Juristen met expertise
 • FBTO: Geen overwacht hoge kosten
 • ARAG: Zelf samentstellen

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Online jouw rechtsbijstand in Hoogvliet Rotterdam verzekeren? De verzekering is erg flexibel qua mogelijkheden. Dat werkt met verschillende modules. Additionele specificaties lees je hierna.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent consument gerelateerde zaken. Denk aan geschillen met betrekking tot vermeende schade of een conflict met een webwinkel.
 2. Belasting & vermogen
  Deze optie heeft betrekking op omstandigheden rondom fiscale rechten, vermogens, en andere bezittingen. Als o.a. een aanvaring m.b.t. koop/verkoop van een 2e 2oning.
 3. Wonen
  Deze module bij Unive en Interpolis gaat over zaken met betrekking tot jouw woning (bijv. in buurt zoals Rotterdam Centrum, Delfshaven, Overschie, Noord, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Feijenoord, IJsselmonde, Pernis, Prins Alexander, Charlois, Hoogvliet, Hoek van Holland, Spaanse Polder, Nieuw Mathenesse, Aalhaven-Eemhaven, Vondelingenplaat, Botlek-Europoort-Maasvlakte, Rotterdam-Noord-West, Rivium, Bedrijventerrein Schieveen, Rozenburg). Denk hier aan onenigheid met de Vereniging van Eigenaren of advocaat in Hoogvliet Rotterdam.
 4. Verkeer
  We hebben het over problemen die veroorzaakt zijn tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. (letsel)schade en medische schade waar jij met de elektrische fiets schuldig aan bent. Zo’n situatie kan zijn een geschil met een BOVAG-garage.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. Dergelijke kosten vallen vaak niet mee. Middels deze dekking worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Zonder hulp van een tussenpersoon geregeld’

B. Verhoeven, Hoogvliet Rotterdam (januari 2023)