Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Pernis Rotterdam

Een tweestrijd op de zaak, in het gezin, of met de belastingdienst? Soms kun jij er niks aan doen. Een juridisch specialist kan in de papieren lopen. Door middel van de rechtsbijstandverzekering in Pernis Rotterdam heb jij meer mogelijkheden. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die hulp biedt bij juridische problemen”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • een geschil m.b.t jouw rijbewijs
 • Problemen met de internetmaatschappij
 • Problemen bij een restaurant
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse aanbieders (o.a. Nationale Nederlanden, Ditzo en ING) en polissen (onder andere Consument of Letselschade). Via deze site vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteRotterdam
(Regio) nummer010 (+3110)
Bewoners629606
Postcodes3195
BuurtenRotterdam
Plaatsen in de regioverzekering-poortugaal, rechtsbijstandverzekering-rotterdam-albrandswaard, polis-rhoon, rechtsbijstand-ottoland, verzekeringspakket-maasland en hoek-van-holland
rechtsbijstandverzekering-pernis-rotterdam

Rechtsbijstandverzekeringen Pernis Rotterdam vergelijken januari 2023

Middels zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische specialisten en advocaten rondom omstandigheden van conflicten in Zuid-Holland. Dit biedt uitkomst in situaties als een aankoop die niet voldoet aan verwachtingen of Geschillen na een ongeluk in het verkeer. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Pernis Rotterdam vergelijken? Door gebruik te maken van de zoekmachine zoek je direct een goedkope verzekering voor rechtsbijstand. Rechtsbijstand sluit je niet zomaar even af. Je vindt altijd uiteenlopende verzekeringsbedrijven en allerlei modules. Op onze site kun jij daarover meer lezen. Raadpleeg ook eens https://www.rotterdam.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: REAAL Verzekeringen dekking

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt rechtshulp wanneer jij dat nodig hebt. Dit kan gaan om financiële middelen of advies.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Hierop hebben we geen standaard antwoord. Ben je veel onderweg of verhuis je vaak? In die situatie kan er maar zo een conflict ontstaan. Dankzij de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering is er al vanaf €9,75. Kosten lopen op tot €15,25 per 4 weken. De assurantiepremie wordt berekend a.d.h.v. grootte van het gezin, het verzekerde bedrag, en type modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De rechtsbijstandverzekeringen lopen uiteen op kleine lettertjes, type dekking, vrijwillige eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. Wat precies de beste verzekeraar is wordt bepaald door jullie eigen draagvlak, en financiële situatie. Middels de vergelijker tref je probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Pernis Rotterdam.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Mogelijkheden zijn alleen, of alleen kinderen en geen partner. Een verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €22.500 tot €60.000.

 3. Bepaal modules

  We onderscheiden bijv. Consument of Mediation. Een groot aantal modules betekent een duurder tarief. Bedenk op welke fronten je risico loopt. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Polissen vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een pagina met polissen. Rank zelf op kosten p/maand of waardering voor juridische hulp in Pernis Rotterdam.

 5. Regel de overstap

  Je keuze gemaakt? Alle huishoudens kunnen de diensten van Inshared, HEMA of Arag eenvoudig online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De toekomstige maatschappij kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Vermijd hoge juridische kosten, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Stap over naar de beste of laagst-geprijsde verzekering in de omgeving 3195.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van januari 2023 (gemeente Rotterdam)

 • Unive: Juristen met expertise
 • Inshared: Met speciale Jaarbeloning
 • Klaverblad: Juristen met expertise
 • Nationale Nederlanden: Altijd professionele hulp
 • Aegon: Online of via persoonlijke adviseur
 • OHRA: Voor vrijwel elke soort schade
 • DAS: 84% beveelt DAS aan
 • HEMA: Voor grote en kleine geschillen
 • Ditzo: Zonder eigen risico
 • Lancyr: De beste juristen op uw zaak
 • Centraal Beheer: Direct online verzekeren
 • ABN AMRO: Voor vrijwel elke soort schade
 • FBTO: Zelf je dekkingen kiezen
 • ARAG: Hoge klantwaardering

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Direct jouw rechtsbijstand in Pernis Rotterdam verzekeren? Deze polis is 100% zelf samen te stellen. Dat gaat aan de hand van zogenaamde modules. Additionele specificaties tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende de rechten van consumenten. Neem nou problematische situatie aangaande vermeende schade of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze module heeft betrekking op alles rondom fiscaal recht, vermogens, en extra eigendommen. Zoals bijv. een aanvaring over aandelen en obligaties.
 3. Wonen
  Deze polis via Inshared en Asr gaat over zaken ten aanzien van je woning (bijv. in buurten als Rotterdam Centrum, Delfshaven, Overschie, Noord, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Feijenoord, IJsselmonde, Pernis, Prins Alexander, Charlois, Hoogvliet, Hoek van Holland, Spaanse Polder, Nieuw Mathenesse, Aalhaven-Eemhaven, Vondelingenplaat, Botlek-Europoort-Maasvlakte, Rotterdam-Noord-West, Rivium, Bedrijventerrein Schieveen, Rozenburg). Denk aan een conflict rondom jouw huurwoning of advocaat in Pernis Rotterdam.
 4. Verkeer
  We hebben het over vervelende omstandigheden met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld medische schade en letsel(schade) waar jij als bestuurder schuldig aan bent. Je kunt denken aan een conflict na een auto ongeluk.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. Dergelijke kosten zijn doorgaans zeer fors. Via deze polis heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Ook handig bij problemen rondom een aankoop’

S. van der Linden, Pernis Rotterdam (januari 2023)