Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Vondelingenplaat

Een probleem met collega’s, met de buren, of op de weg? Het kan iedereen overkomen. Een juridisch specialist is soms financieel niet mogelijk. Aan de hand van zo’n rechtsbijstandverzekering in Vondelingenplaat tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “geeft advies bij een beginnend conflict tot bijstand in de rechtbank”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • schade bij een ongeluk of aanrijding
 • Aanvaringen rondom aankoop van een huis
 • Conflicten tijdens de oplevering van een huis
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene verzekeraars (zoals OHRA, FBTO en ING) en dekkingen (o.a. Belasting en Medisch). Via deze site kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteRotterdam
Netnummer010 (+3110)
Inwoners629606
Postcodegebieden3195
WijkenRotterdam
Plaatsen in de buurtverzekering-hoogvliet-rotterdam, rechtsbijstandverzekering-poortugaal, polis-rotterdam-albrandswaard, rechtsbijstand-goudriaan, verzekeringspakket-rhoon en maasland
rechtsbijstandverzekering-vondelingenplaat

Rechtsbijstandverzekeringen Vondelingenplaat vergelijken januari 2023

Via de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische medewerking in het geval van een conflict in Zuid-Holland. Een goede backup in het geval van ruzie over productgarantie of Geschillen bij een kledingwinkel. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Vondelingenplaat vergelijken? Via de vergelijkingstool speur jij eenvoudig een goede verzekeringscontract. Rechtsbijstand is niet heel eenvoudig. Er zijn verschillende assuradeurs plus modules. Onderstaand leggen we een en ander uit. Zie ook https://www.rotterdam.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Je kiest zelf je modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over SNS dekking

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische medewerking wanneer jij dat nodig hebt. Dat gaat in de vorm van rechtstreeks advies of financiële middelen.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op dat vraagstuk mist een echt gemiddeld antwoord. Zit je veel in het verkeer of wissel je regelmatig van baan? In zo’n setting kan er maar zo een conflict ontstaan. Met behulp van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering vind je al vanaf €8,25. Dit loopt op tot circa €14,25 per 4 weken. Het tarief heeft te maken met type gezin, het verzekerde bedrag, en actieve modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De contracten lopen uiteen op voorwaarden, inhoud modules, hoogte eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. Wat de beste polis is, selecteer je aan de hand van je specifieke vraag, en omstandigheden. Geholpen door onze vergelijk-module zoek je moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Vondelingenplaat.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Dat kan zijn zelfstandig wonend, of een partner met kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In natura of in geld. Dit schommelt tussen de €12.500 tot €100.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  We onderscheiden o.a. Inkomen of Verkeer. Meer modules selecteren mondt uit in een hogere maandpremie. Schat in op basis waarvan jij meer risico loopt. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Aanbieders vergelijken

  In de volgende stap tref je een pagina met alle opties. Sorteer op prijs of beoordelingen voor juridische hulp in Vondelingenplaat.

 5. Regel je polis online

  Ben je eruit? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Aegon, Ditzo of DAS direct online afsluiten. Betreft het een overstap? De nieuwe verzekeringspartij helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Voorkom dure juridische procedures, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Raadpleeg de beste en/of de goedkoopste verzekeringen in regio 3195, 3196.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van januari 2023 (gemeente Rotterdam)

 • Unive: De beste juristen op uw zaak
 • Inshared: Beoordeeld met een 8.0
 • Klaverblad: Ruime dekking
 • Nationale Nederlanden: Zaken snel opgepakt
 • Aegon: Zelf samentstellen
 • OHRA: Altijd gratis telefonisch advies
 • DAS: 84% beveelt DAS aan
 • HEMA: Ruime keuze modules
 • Ditzo: Voor grote en kleine geschillen
 • Lancyr: De beste juristen op uw zaak
 • Centraal Beheer: Eenvoudig samenstellen
 • ABN AMRO: Hoge klantwaardering
 • FBTO: Voor vrijwel elke soort schade
 • ARAG: Ruime keuze modules

Welke modules worden aangeboden?

Online jouw rechtsbijstand in Vondelingenplaat verzekeren? Jouw polis kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat werkt op basis van zogenaamde modules. Extra details tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom je positie als consument. Zoals bijv. geschillen met betrekking tot familiezaken of een geschil met een provider.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze polis verleent bijstand bij zaken als fiscale rechten, jouw vermogen, en financiële boedel. Neem nou een aanvaring met de belastingdienst.
 3. Wonen
  Deze keuze via bijv Aegon en ANWB gaat over zaken inzake je huis (bijv. in een wijk zoals Rotterdam Centrum, Delfshaven, Overschie, Noord, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Feijenoord, IJsselmonde, Pernis, Prins Alexander, Charlois, Hoogvliet, Hoek van Holland, Spaanse Polder, Nieuw Mathenesse, Aalhaven-Eemhaven, Vondelingenplaat, Botlek-Europoort-Maasvlakte, Rotterdam-Noord-West, Rivium, Bedrijventerrein Schieveen, Rozenburg). Bijvoorbeeld onenigheid met de huurbaas of advocaat in Vondelingenplaat.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op zaken die spelen op de weg (verkeersrechtsbijstand). Neem nou medische schade en/of letsel(schade) waar jij als bestuurder betrokken bij bent. Zo’n situatie kan zijn een geschil met een BOVAG-garage.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. Scheidingskosten kunnen flink oplopen. Middels deze mogelijkheid staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Duidelijk overzicht met aanbieders’

U. van der Ven, Vondelingenplaat (januari 2023)