Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Schiedam

Een tweestrijd op het werk, met de buren, of in het verkeer? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridische hulp is soms financieel niet mogelijk. Via een rechtsbijstandverzekering in Schiedam beperk je het risico. Een rechtsbijstandverzekering “ben je verzekerd van juridische bijstand bij een geschil. “. Voorbeelden hiervan zijn:

 • strafzaken in het verkeer
 • Problemen na een aankoop
 • Geschillen met je partner
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse maatschappijen (onder andere OHRA, ABN AMRO of ANWB) en voorwaarden (o.a. Belasting of Verkeer). Via deze site kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteSchiedam
Netnummer010 (+3110)
Bewoners77108
Postcodes3100
BuurtschappenCentrum
Naburige plaatsenverzekering-Roosendaal, rechtsbijstandverzekering-Roermond, polis-Roerdalen, verzekeringspakket-Rijswijk, Rechtsbijstand Rijssen-Holten en verzekeraar-Ridderkerk
rechtsbijstandverzekering-schiedam

Rechtsbijstandverzekeringen Schiedam vergelijken mei 2023

Met een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische medewerking in scenario’s van een conflict in Zuid-Holland. Dit is handig ten tijde van garantiegeschillen op producten en Geschillen met de fiscus. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Schiedam vergelijken? Via onze tool vind je eenvoudig de gewenste polis. Zo’n polis is niet heel eenvoudig. In de markt zijn er allerlei verzekeraars en allerlei modules. Onderstaand vind je verdere informatie. Voor info over de gemeente zie ook https://www.schiedam.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Delta Lloyd polis

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische hulp en advies in situatie van persoonlijke geschillen. Je kunt rekenen op o.a. financiële ondersteuning.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Hierop mist een echt helder advies. Reis je veel of werk je regelmatig voor een andere baas? In zo’n setting kan je maar zo te maken hebben met een claim. Dankzij de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand kan je al vinden vanaf €8,75. Duurdere polissen zitten rond de €14,25 p/maand. Het tarief wordt bepaald door gezinsgrootte, het afgedekte bedrag, en de soort modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De rechtsbijstandverzekeringen lopen uiteen op contractvoorwaarden, soorten dekking, eigen risico en niet te vergeten te premie. Welke verzekeraar de beste is, hangt af van jouw eisen en financiële situatie. Geholpen door het vergelijk script vergelijk jij probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Schiedam.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Een keuze is zelfstandig wonend, of een partner met kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  We hebben het over de maximum vergoeding. In natura of in geld. Dit varieert van €7.500 tot €50.000.

 3. Modules selecteren

  Je kunt kiezen uit o.a. Belasting en Echtscheiding. Meer modules selecteren heeft als gevolg een duurdere verzekering. Ga na op basis waarvan het risico het grootst is. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Bekijk en vergelijk

  Hierna vind je een pagina met polissen. Rangschik op premie per maand of waardering voor juridische hulp in Schiedam.

 5. Regel je polis online

  Iets gevonden? Jij kunt een product van o.a. Nationale Nederlanden, Lancyr of ANWB direct online afsluiten. Is er sprake van overstappen? Jouw aanstaande verzekeraar neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Vermijd hoge juridische kosten, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Stap over naar de beste of goedkoopste verzekeringen in regio 3100, 3101, 3102, 3109, 3111, 3112, 3113, 3114, 3115, 3116, 3117, 3118, 3119, 3121, 3122, 3123, 3124, 3125.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van mei 2023 (gemeente Schiedam)

 • Unive: Hoge klantwaardering
 • Inshared: Gemiddeld cijfer: 8,0
 • Klaverblad: Ruime dekking
 • Nationale Nederlanden: Goede beoordeling
 • Aegon: Online of via persoonlijke adviseur
 • OHRA: Goede beoordeling
 • DAS: 84% beveelt DAS aan
 • HEMA: Zelf samentstellen
 • Ditzo: Zelf samentstellen
 • Lancyr: Zelf je dekkingen kiezen
 • Centraal Beheer: Online schade melden
 • ABN AMRO: Ruime dekking
 • FBTO: Direct online verzekeren
 • ARAG: Direct online verzekeren

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Direct jouw rechtsbijstand in Schiedam verzekeren? Dit product stel je zelf samen. Dat gaat aan de hand van verschillende modules. Aanvullende info vind je hieronder.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over je positie als consument. Als o.a. geschillen met betrekking tot ruzie met de buren of een conflict met een autogarage.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze keuze heeft te maken met zaken als fiscaal recht, jouw vermogen, en aandelen. Denk aan geschillen m.b.t. koop/verkoop van een 2e 2oning.
 3. Wonen
  Deze keuze via Centraal beheer of Zekur speelt bij geschillen met betrekking tot huizen (bijv. in buurt zoals Centrum, Oost, Tussen Havens en Grachten, West, Zuid, Nieuw Mathenesse, Nieuwland, Groenoord en Kethel, Industriegebied ten noorden van Rijksweg 20, Woudhoek/Spaland /Sveaparken). Denk aan een aanvaring met de verhuurder of advocaat in Schiedam.
 4. Verkeer
  Dit gaat over zaken die spelen tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Betreft zaken als (letsel)schade en/of medische schade waar jij met de elektrische fiets schuldig aan bent. Een kwestie kan zijn letselschade n.a.v. een ongeluk.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De onkosten van een scheiding kunnen flink oplopen. Middels deze module heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Ik wist niet dat mijn verzekering zo goedkoop kon’

X. Blom, Schiedam (mei 2023)