Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Sliedrecht

Een botsing op de zaak, in het gezin, of met de auto? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Een juridische adviseur kan niet iedereen betalen. Via deze rechtsbijstandverzekering in Sliedrecht beperk je het risico. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die de verzekeringnemer bijstaat in vele situatie”. Je kunt dan denken aan:

 • een geschil m.b.t jouw rijbewijs
 • Aanvaringen inzake inkomstenbelasting
 • Geschillen binnen de buurt
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse assuradeurs (o.a. Nationale Nederlanden, ABN AMRO en Arag) en polissen (onder andere Inkomen en Echtscheiding). Via deze site kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteSliedrecht
Regionummer0184 (+31184)
Bewoners24968
Postcodegebieden3360
BuurtschappenSliedrecht-West
Plaatsen nabijverzekering-Schagen, rechtsbijstandverzekering-s-Hertogenbosch, polis-Rucphen, verzekeringspakket-Rozendaal, Rechtsbijstand Rotterdam en verzekeraar-Roosendaal
rechtsbijstandverzekering-sliedrecht

Rechtsbijstandverzekeringen Sliedrecht vergelijken december 2022

Via de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische hulp en advies rondom omstandigheden van moeilijkheden in Zuid-Holland. Een goede backup ten tijde van ruzie over productgarantie en Geschillen met de huurbaas. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Sliedrecht vergelijken? Aan de hand van de vergelijk tool zoek je eenvoudig een goede verzekeringscontract. Rechtsbijstand sluit je niet zomaar even af. Je vindt altijd meerdere assuradeurs en allerlei modules. Hieronder zijn verdere details te vinden. Raadpleeg ook eens https://www.sliedrecht.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Ditzo polis

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische ondersteuning in situatie van persoonlijke geschillen. Zo verstrekken ze bijv. proces ondersteuning of geld.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Hierop hebben we geen helder advies. Koop je veel online of wissel je regelmatig van baan? In zo’n setting is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Door middel van de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand kan je al vinden vanaf €10,5. Dit loopt op tot circa €13,75 per maand. De premie heeft te maken met type gezin, verzekerde bedrag en actieve modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De modules lopen uiteen op polisvoorwaarden, type dekking, hoogte eigen risico, en natuurlijk de kosten. Welke verzekeraar de beste is, kies je door te kijk naar jouw wensen, budget en situatie. Met behulp van onze vergelijk-module vind jij gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Sliedrecht.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Bijvoorbeeld een 1-persoonshuishouden, of gezinnen met (en zonder) kids. Deze verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit schommelt tussen de €10.000 tot €80.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  We hebben het over thema’s zoals Fiscaal recht en Medisch. Een groot aantal modules draait uit op een hogere maandpremie. Ga na op welke fronten je risico loopt. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Bekijk en vergelijk

  Hierna vind je een ranglijst met mogelijkheden. Sorteer op prijs of waardering voor juridische hulp in Sliedrecht.

 5. Afsluiten via internet

  Iets gevonden? Alle huishoudens kunnen de diensten van Unive, Lancyr en Zekur vandaag nog online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De toekomstige assuradeur kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Kom niet voor verrassingen te staan, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Raadpleeg de beste of voordeligste polis in de omgeving 3360, 3361, 3362, 3363, 3364, 3366.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Sliedrecht)

 • Unive: Zelf samentstellen
 • Inshared: Verschillende modules
 • Klaverblad: Zelf samentstellen
 • Nationale Nederlanden: Professionele verzekering
 • Aegon: Team van ervaren juristen
 • OHRA: Gespecialiseerde juristen
 • DAS: Team van ervaren juristen
 • HEMA: Zonder kleine lettertjes
 • Ditzo: Voor vrijwel elke soort schade
 • Lancyr: Beste koop Consumentenbond (2018)
 • Centraal Beheer: €0,00 eigen risico
 • ABN AMRO: Direct online verzekeren
 • FBTO: Ruime dekking
 • ARAG: 24/7 advies van experts

Voor welke modules kan ik gaan?

Direct jouw rechtsbijstand in Sliedrecht verzekeren? Deze dekking stel je zelf samen. Dat gaat aan de hand van handige modules. Extra details lees je hierna.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met aankopen e.d. Onder andere vervelende gebeurtenissen inzake bepaalde overeenkomsten of een geschil met een provider.
 2. Belasting en vermogen
  Deze polis ondersteunt jou in omstandigheden rondom fiscaal recht, je vermogen, en aandelen. Bijvoorbeeld een meningsverschil over beleggingsadvies.
 3. Wonen
  Deze polis bij OHRA of Reaal is relevant tijdens gebeurtenissen rondom huizen (bijv. in buurten als Sliedrecht-West, Sliedrecht-Centrum, Sliedrecht-Oost, Sliedrecht-Noord). Onder andere geschillen met de huurbaas of advocaat in Sliedrecht.
 4. Verkeer
  Dit gaat over zaken die spelen met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. medische schade of letselschade waar jij als bestuurder slachtoffer van bent. Je kunt denken aan een geschil met een FOCWA-garage.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. Dergelijke kosten kunnen aardig in papieren lopen. Aan de hand van deze mogelijkheid heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Geen poespas, gewoon een sterke vergelijker’

G. Dekker, Sliedrecht (december 2022)