Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Teylingen

Een tweestrijd op kantoor, in het gezin, of in het verkeer? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridische hulp kan niet iedereen betalen. Door gebruik te maken van deze rechtsbijstandverzekering in Teylingen pak je dat issue aan. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die u beschermt wanneer u rechtshulp nodig heeft tijdens een conflict”. Denk aan situaties als:

 • niet nagekomen afspraken van winkels
 • Een meningsverschil rondom vermogensbelasting
 • Conflicten binnen de buurt
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse aanbieders (denk aan Klaverblad, HEMA en Nowgo) en pakketten (onder andere Vermogen of Wonen). Via deze site kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteTeylingen
(Regio) nummer071 (+3171)
Inwoners36013
Postcodegebied2360
BuurtschappenSassenheim
Plaatsen in de omgevingverzekering-Stichtse Vecht, rechtsbijstandverzekering-Stein, polis-Steenwijkerland, verzekeringspakket-Steenbergen, Rechtsbijstand Stede Broec en verzekeraar-Staphorst
rechtsbijstandverzekering-teylingen

Rechtsbijstandverzekeringen Teylingen vergelijken december 2022

Door de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische bijstand & bescherming in het geval van conflicten in Zuid-Holland. Iets onmisbaars als het gaat om problemen met de boeking van een vakantie en Een meningsverschil over de kinderen (scheiding). Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Teylingen vergelijken? Dankzij de vergelijk tool check je snel de gewenste rechtsbijstandverzekering. Een dergelijke verzekering is best complex. We onderscheiden allerlei verzekeringsmaatschappijen en dan zijn er nog allerlei modules. Op onze site kan je er alles over lezen. Voor info over de gemeente zie ook https://www.teylingen.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: Europeesche polis

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft rechtshulp wanneer jij dat nodig hebt. Ze bieden je onder andere rechtstreeks advies of financiële middelen.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Hierop bieden wij geen standaard antwoord. Zit je veel in de auto of wissel je regelmatig van baan? In zo’n setting kan je maar zo te maken hebben met een claim. Aan de hand van de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand kan je al vinden vanaf €8. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €15,75 p/maand. Het tarief wordt berekend a.d.h.v. gezinssamenstelling, het max. te verzekeren bedrag, en de soort modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De contracten lopen uiteen op contractvoorwaarden, type dekking, hoogte eigen bijdrage, en natuurlijk de kosten. Wat precies de beste verzekeraar is kies je door te kijk naar je specifieke vraag, en risicogebieden. Door onze vergelijk-module tref je gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Teylingen.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Bijv. alleen, of alleen kinderen en geen partner. Jouw verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In de vorm van diensten of geld. Dit varieert van €30.000 tot €80.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  We hebben het over bijv. Consument en Letselschade. Veel modules aanzetten mondt uit in een duurder tarief. Schets voor jezelf op basis waarvan jij meer risico loopt. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Gelukt? Dan volgt een ranglijst met polissen. Orden ze op kosten of beoordelingen voor juridische hulp in Teylingen.

 5. Afsluiten via internet

  Alle opties bekeken? Iedereen kan de modules van Klaverblad, HEMA of Allianz eenvoudig online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De aanstaande assuradeur biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Vermijd hoge juridische kosten, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Ontdek de beste of voordeligste verzekering in de omgeving 2360, 2361, 2362.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Teylingen)

 • Unive: Ruime keuze modules
 • Inshared: Professionele verzekering
 • Klaverblad: Professionele verzekering
 • Nationale Nederlanden: Altijd professionele hulp
 • Aegon: Voor vrijwel elke soort schade
 • OHRA: 24/7 advies van experts
 • DAS: Gespecialiseerde juristen
 • HEMA: Zaken snel opgepakt
 • Ditzo: Goede beoordeling
 • Lancyr: Geen overwacht hoge kosten
 • Centraal Beheer: Geen overwacht hoge kosten
 • ABN AMRO: Ruime dekking
 • FBTO: Voor grote en kleine geschillen
 • ARAG: Online schade melden

Uit welke modules kan ik kiezen?

Online jouw rechtsbijstand in Teylingen verzekeren? Deze dekking is 100% zelf samen te stellen. Dat werkt met handige modules. Hoe dat werkt lees je hierna.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met de rechten van consumenten. Zoals bijv. vervelende gebeurtenissen inzake ruzie met de buren of een geschil met een provider.
 2. Belasting & vermogen
  Deze polis heeft betrekking op voorvallen als met name fiscale rechten, je vermogen, en extra eigendommen. Neem nou onenigheid m.b.t. vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze keuze bij o.a. HEMA of Arag speelt bij geschillen inzake je huis (bijv. in buurt zoals Sassenheim, Voorhout, Warmond). Onder andere een meningsverschil bij de verkoop van een huis of advocaat in Teylingen.
 4. Verkeer
  We hebben het over zaken die spelen in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan (letsel)schade en/of medische schade waar je als scootergebruiker aan deelneemt. Een typisch voorbeeld is strafzaken in verband met deelname aan het verkeer.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De kosten hiervan vallen in de praktijk vaak hoog uit. Aan de hand van deze polis worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Via internet kan ik mijn schades melden’

Y. Peters, Teylingen (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente