Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Vlaardingen

Een conflict op het werk, in de buurt, of met de belastingdienst? Soms kun jij er niks aan doen. Juridisch advies kan erg duur zijn. Via deze rechtsbijstandverzekering in Vlaardingen beperk je het risico. De rechtsbijstandverzekering “voorziet uw hele gezin van deskundige rechtshulp bij vrijwel alle juridische problemen”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • onenigheid met de energieleverancier
 • Conflicten over de belasting
 • Een meningsverschil met een garagehouder
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende maatschappijen (o.a. Nationale Nederlanden, Lancyr of Allianz) en polissen (bijv. Vermogen en Mediation). Dankzij onze adviseurs kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteVlaardingen
(Net) nummer010 (+3110)
Bewoners71808
Postcodegebied3130
BuurtschappenCentrum
Plaatsen in de omgevingverzekering-Texel, rechtsbijstandverzekering-Terschelling, polis-Terneuzen, verzekeringspakket-Ten Boer, Rechtsbijstand Súdwest-Fryslân en verzekeraar-Strijen
rechtsbijstandverzekering-vlaardingen

Rechtsbijstandverzekeringen Vlaardingen vergelijken mei 2023

Via de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische specialisten en advocaten in situaties van moeilijkheden in Zuid-Holland. Dit biedt uitkomst als het gaat om een conflict met een autogarage. of Een meningsverschil met een school. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Vlaardingen vergelijken? Dankzij de vergelijkingstool vind je zonder moeite de gewenste verzekeringscontract. Dit type verzekering vergt enige voorkennis. Er zijn meerdere verzekeringsmaatschappijen plus modules. Hieronder vind je verdere informatie. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.vlaardingen.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar FBTO polis

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische medewerking als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Dat gaat in de vorm van financiële ondersteuning.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Daarop is er geen sprake van een helder advies. Zit je veel in de auto of wissel je regelmatig van baan? Op basis van die info is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Via de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering is er al vanaf €11,75. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €14 (maandelijks). De prijs wordt bepaald door type huishouden, verzekerde bedrag en het aantal modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De modules verschillen op vergoedingen, soorten dekking, het eigen risico, en niet te vergeten te premie. Wat het beste aanbod is, wordt bepaald door je specifieke vraag, en financiële situatie. Door de vergelijker vind je gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Vlaardingen.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Opties zijn een 1-persoonshuishouden, of een partner zonder kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. Dat kan gaan om advies of geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €20.000 tot €75.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  We hebben het over bijv. Fiscaal recht of Mediation. Alle modules kiezen betekent een hogere premie. Bedenk op welke fronten de nood het hoogste is. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Bekijk en vergelijk

  Wat volgt is een pagina met alle opties. Orden ze op kosten of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Vlaardingen.

 5. Online afsluiten

  Je keuze gemaakt? Alle huishoudens kunnen de diensten van OHRA, ABN AMRO en Asr snel online afsluiten. Ga je overstappen? De gekozen aanbieder helpt hierbij.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Check de beste of voordeligste polis in de omgeving 3130, 3131, 3132, 3133, 3134, 3135, 3136, 3137, 3138.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van mei 2023 (gemeente Vlaardingen)

 • Unive: Team van ervaren juristen
 • Inshared: Zelf samentstellen
 • Klaverblad: De beste juristen op uw zaak
 • Nationale Nederlanden: Voor grote en kleine geschillen
 • Aegon: Zelf je dekkingen kiezen
 • OHRA: 24/7 advies van experts
 • DAS: Gemakkelijk online afsluiten
 • HEMA: 24/7 advies van experts
 • Ditzo: Juridische hulp van DAS.
 • Lancyr: Hoge klantwaardering
 • Centraal Beheer: Eenvoudig samenstellen
 • ABN AMRO: Voor vrijwel elke soort schade
 • FBTO: Zelf samentstellen
 • ARAG: 24/7 advies van experts

Bekijk de verschillende modules

Online jouw rechtsbijstand in Vlaardingen verzekeren? Jouw polis stel je zelf samen. Dat werkt met handige modules. Hoe dat werkt lees je hierna.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom aankopen e.d. Denk aan vervelende gebeurtenissen inzake familiezaken of een geschil met een provider.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze module heeft betrekking op voorvallen als met name fiscale rechten, vermogen, en ander waardevol bezit. Als o.a. onenigheid over beleggingsadvies.
 3. Wonen
  Deze optie bij o.a. HEMA en Asr speelt bij geschillen ten aanzien van jouw woning (bijv. in wijken als Centrum, Westwijk, Vettenoordse Polder, Oostwijk, Vlaardinger Ambacht, Holy-Zuid, Holy-Noord, Broekpolder). Onder andere een aanvaring rondom jouw huurwoning of advocaat in Vlaardingen.
 4. Verkeer
  We hebben het over gebeurtenissen op de weg (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld medische schade en letselschade waar jij als bestuurder slachtoffer van bent. Zo’n situatie kan zijn schade bij een ongeluk of aanrijding.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. De onkosten van een scheiding vallen in de praktijk vaak hoog uit. Middels deze optie heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Overzichtelijke vergelijker met eerlijke transparante prijzen’

L. de Lange, Vlaardingen (mei 2023)