Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Wassenaar

Een botsing op het werk, in het gezin, of met een winkel? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridisch advies kan niet iedereen betalen. Door gebruik te maken van zo’n rechtsbijstandverzekering in Wassenaar tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “dekt de kosten van een juridisch proces / geschil”. Je kunt dan denken aan:

 • dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk
 • Conflicten met de gemeente
 • Problemen over een verkeersboete
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse aanbieders (denk aan Inshared, ABN AMRO en DAS) en pakketten (o.a. Inkomen of Medisch). Met onze tools is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteWassenaar
(Net) nummer070 (+3170)
Aantal inwoners25885
Postcodes2240
BuurtenZuidwestelijk
Plaatsen in de buurtverzekering-Waalwijk, rechtsbijstandverzekering-Waalre, polis-Waadhoeke, verzekeringspakket-Vught, Rechtsbijstand Voorst en verzekeraar-Voorschoten
rechtsbijstandverzekering-wassenaar

Rechtsbijstandverzekeringen Wassenaar vergelijken oktober 2023

Door de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische medewerking rondom omstandigheden van een conflict in Zuid-Holland. Dit biedt uitkomst als het gaat om een geschil met een BOVAG-garage en Conflicten met de belastingdienst. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Wassenaar vergelijken? Dankzij de vergelijk tool zoek je direct een geschikte verzekeringscontract. Rechtsbijstand lijkt best ingewikkeld. In de markt zijn er allerlei maatschappijen en allerlei modules. Hieronder zijn verdere details te vinden. Raadpleeg ook eens https://www.wassenaar.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Je kiest zelf je modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Huis In Eén Verzekeringen polis

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt rechtshulp ten tijde van problemen. Zo verstrekken ze bijv. geld of natura.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Op deze kwestie mist een echt standaard antwoord. Ben je veel onderweg of heb je te maken met onzeker werk? In die situatie is er altijd risico op een geschil. Aan de hand van de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering vind je al vanaf €9,75. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €12 p/maand. De assurantiepremie wordt berekend a.d.h.v. gezinssamenstelling, het totaalbedrag, en het aantal modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De rechtsbijstandverzekeringen lopen uiteen op voorwaarden, type dekking, het eigen risico, en de hoogte van de uitkering. Wat het beste aanbod is, wordt bepaald door jouw wensen, en omstandigheden. Via het vergelijk script vind jij moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Wassenaar.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Bijvoorbeeld een 1-persoonshuishouden, of samenwonend met kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In contanten of juist in advies. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €15.000 tot €65.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Jij hebt keuzes voor thema’s zoals Werk of Mediation. Meer modules selecteren draait uit op een hogere maandpremie. Ga na waar jij meer risico loopt. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Polissen vergelijken

  In de volgende stap tref je een tabel met verzekeringen. Orden ze op kosten p/maand of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Wassenaar.

 5. Online afsluiten

  Iets gevonden? Je kan producten van maatschappijen als Klaverblad, Lancyr en Asr vandaag nog online afsluiten. Betreft het een overstap? De toekomstige verzekeringsaanbieder kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Kom niet voor verrassingen te staan, en neem een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Raadpleeg de beste of goedkoopste in jouw regio 2240, 2241, 2242, 2243, 2244, 2245.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van oktober 2023 (gemeente Wassenaar)

 • Unive: Ruime keuze modules
 • Inshared: Hoge klantwaardering
 • Klaverblad: Geen kleine lettertjes
 • Nationale Nederlanden: Hoge klantwaardering
 • Aegon: Online of via persoonlijke adviseur
 • OHRA: Gemakkelijk online afsluiten
 • DAS: Zaken snel opgepakt
 • HEMA: Juristen met expertise
 • Ditzo: Geen overwacht hoge kosten
 • Lancyr: 24/7 advies van experts
 • Centraal Beheer: Binnen 2 minuten verzekerd
 • ABN AMRO: Zaken snel opgepakt
 • FBTO: Juristen met expertise
 • ARAG: Professionele verzekering

Voor welke modules kan ik gaan?

Direct jouw rechtsbijstand in Wassenaar verzekeren? Jouw polis kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat werkt op basis van handige modules. Meer info vind je hieronder.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom consument gerelateerde zaken. Als o.a. een probleem m.b.t. bepaalde overeenkomsten of een TV die kapot gaat.
 2. Belasting & vermogen
  Deze module biedt hulp tijdens alles rondom fiscaal recht, vermogen, en financiële boedel. Als o.a. een meningsverschil m.b.t. belastingaanslagen.
 3. Wonen
  Deze keuze via bijv ABN AMRO en ING is relevant tijdens gebeurtenissen rondom je huis (bijv. in een wijk als Zuidwestelijk deel der gemeente, Noordoostelijk deel der gemeente). Zoals bijv. een meningsverschil met de huurbaas of advocaat in Wassenaar.
 4. Verkeer
  Betreft problemen die veroorzaakt zijn met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld letselschade en/of medische schade waar jij met de elektrische fiets slachtoffer van bent. Je moet dan denken aan geschillen ontstaan bij aankoop of verkoop van je auto.
 5. Mediation / echtscheiding
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. Scheidingskosten kunnen flink oplopen. Aan de hand van deze module heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Dankzij deze vergelijker vond ik een passende verzekering’

Fam. Bosman, Wassenaar (oktober 2023)