Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Westland

Een tweestrijd op de zaak, in het gezin, of met de belastingdienst? Soms kun jij er niks aan doen. Juridische ondersteuning is voor veel mensen onbetaalbaar. Door middel van de rechtsbijstandverzekering in Westland heb jij meer mogelijkheden. Een rechtsbijstandverzekering “dekt de kosten van een juridisch proces / geschil”. Je kunt dan denken aan:

 • schade bij een ongeluk of aanrijding
 • Een meningsverschil inzake inkomstenbelasting
 • Een meningsverschil met de aannemer
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij maatschappijen (als Inshared, Lancyr of Arag) en voorwaarden (bijv. Fiscaal recht en Wonen). Met onze tools lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteWestland
(Regio) nummer0174 (+31174)
Bewoners104960
Postcodes2290
BuurtschappenNaaldwijk
Naburige plaatsenverzekering-Wageningen, rechtsbijstandverzekering-Waddinxveen, polis-Waalwijk, verzekeringspakket-Waalre, Rechtsbijstand Waadhoeke en verzekeraar-Vught
rechtsbijstandverzekering-westland

Rechtsbijstandverzekeringen Westland vergelijken december 2022

D.m.v. een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische specialisten en advocaten tijdens taferelen zoals ruzies en problemen in Zuid-Holland. Dit is handig tijdens voorvallen als een ontrecht hoge telefoonrekening of Conflicten vermogensbeheer. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Westland vergelijken? Met de vergelijker speur jij zonder moeite een betaalbare verzekering voor rechtsbijstand. Rechtsbijstand is best complex. Je vindt altijd allerlei verzekeringsbedrijven en modules. Op deze pagina vind je verdere informatie. Zie ook https://www.gemeentewestland.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Independer polis

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor geeft juridisch advies ten tijde van problemen. Dit kan gaan om rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Op deze vraag bieden wij geen directe algemene conclusie. Zit je veel in de auto of werk je regelmatig voor een andere baas? In dat geval kan je maar zo te maken hebben met een claim. Aan de hand van de modules stel je zelf een pakket samen.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een polis kan je al vinden vanaf €9,25. Duurdere polissen zitten rond de €13,5 (maandelijks). De prijs heeft te maken met gezinssamenstelling, het totaalbedrag, en actieve modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De contracten wijken van elkaar af op polisvoorwaarden, soorten dekking, hoogte eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. Welke verzekeraar de beste is, moet worden bepaald door jullie eigen draagvlak, budget en situatie. Geholpen door het vergelijk script zoek jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Westland.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Mogelijkheden zijn alleen, of samenwonend met kinderen. Deze verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. Dat kan gaan om advies of geld. Dit ligt doorgaans tussen de €20.000 tot €60.000.

 3. Kies modules

  We hebben het over o.a. Fiscaal recht en Echtscheiding. Veel modules nemen betekent een hogere premie. Bedenk op welk gebied het risico hoog is. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Bekijk en vergelijk

  Wat volgt is een ranglijst met alle opties. Orden ze op prijs of waardering voor juridische hulp in Westland.

 5. Online afsluiten

  Iets gevonden? Alle huishoudens kunnen de diensten van Aegon, Centraal beheer en Promovendum gemakkelijk online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De nieuwe verzekeraar biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Vermijd hoge juridische kosten, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Bekijk de beste of goedkoopste polissen in de regio 2290, 2291, 2292.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Westland)

 • Unive: Lage instapperemie
 • Inshared: Goede beoordeling
 • Klaverblad: Persoonlijke adviseur
 • Nationale Nederlanden: Uitgebreide dekking voor hele gezin
 • Aegon: Zelf je dekkingen kiezen
 • OHRA: Vrije keuze advocaat
 • DAS: 84% beveelt DAS aan
 • HEMA: Zonder kleine lettertjes
 • Ditzo: Vanaf €7,49 per maand
 • Lancyr: Eenvoudig samenstellen
 • Centraal Beheer: Team van ervaren juristen
 • ABN AMRO: Goede beoordeling
 • FBTO: Gemakkelijk online afsluiten
 • ARAG: Populaire ProRechtPolis

Welke modules worden aangeboden?

Snel jouw rechtsbijstand in Westland verzekeren? Jouw polis is erg flexibel qua mogelijkheden. Dat werkt op basis van zogenaamde modules. Extra details vind je hieronder.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende de rechten van consumenten. Denk aan geschillen met betrekking tot ruzie met de buren of een geschil met een provider.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze polis heeft te maken met situatie zoals fiscale rechten, vermogen, en extra eigendommen. Als o.a. een aanvaring met een beleggingsadviseur.
 3. Wonen
  Deze module via Unive en ANWB is relevant tijdens gebeurtenissen rondom woningen (bijv. in wijken als Naaldwijk, Honselersdijk, Maasdijk, ‘s-Gravenzande, Monster, Wateringen, De Lier, Kwintsheul, Poeldijk, Ter Heijde). Denk hier aan een meningsverschil met de gemeente over jouw huis of advocaat in Westland.
 4. Verkeer
  Dit gaat over zaken die spelen op de weg (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld (letsel)schade of medische schade waar je als verkeersdeelnemer betrokken bij bent. Een kwestie kan zijn een geschil met een BOVAG-garage.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. De onkosten van een scheiding vallen vaak niet mee. Via deze dekking staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Goed overzicht met polissen, duidelijke uitleg’

J. Boer, Westland (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente