Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Zwijndrecht

Een tweestrijd met collega’s, in de straat, of met de auto? Soms kun jij er niks aan doen. Een juridische adviseur is voor veel mensen onbetaalbaar. Door middel van de rechtsbijstandverzekering in Zwijndrecht wordt er altijd naar je geluisterd. De rechtsbijstandverzekering “voorkomt onverwachte kosten rondom juridische geschillen. “. Je kunt dan denken aan:

 • een gestolen voertuig
 • Problemen met de belastingdienst
 • Aanvaringen tijdens de bouw van een woning
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene aanbieders (als Inshared, HEMA en Reaal) en pakketten (als Consument en Mediation). Via deze site vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteZwijndrecht
Netnummer078 (+3178)
Bewoners44454
Postcodes3330
BuurtenWalburg
Plaatsen in de regioverzekering-Zoetermeer, rechtsbijstandverzekering-Zevenaar, polis-Zeist, verzekeringspakket-Zeewolde, Rechtsbijstand Zederik en verzekeraar-Zandvoort
rechtsbijstandverzekering-zwijndrecht

Rechtsbijstandverzekeringen Zwijndrecht vergelijken december 2022

Door de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische hulp en advies in situaties van conflicten in Zuid-Holland. Dit is handig in het geval van niet geleverde artikelen en Geschillen met de buren. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Zwijndrecht vergelijken? Dankzij de vergelijk tool bekijk jij eenvoudig een betaalbare verzekering voor rechtsbijstand. Rechtsbijstand lijkt best ingewikkeld. We onderscheiden velerlei verzekering aanbieders en dan zijn er nog allerlei modules. Onderstaand kan je er alles over lezen. Zie ook https://www.zwijndrecht.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Lancyr polis

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft rechtshulp als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Dat gaat in de vorm van rechtstreeks advies of financiële middelen.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Daarop bieden wij geen eenduidig antwoord. Reis je veel of wissel je regelmatig van baan? Dan kan je maar zo te maken hebben met een claim. Dankzij de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering begint met prijzen van €9,75. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €14,75 per 4 weken. De prijs is afhankelijk van type gezin, het verzekerde bedrag, en het aantal modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De modules zijn onderscheidend op polisvoorwaarden, type dekking, de eigen bijdrage, en niet te vergeten te premie. Welke verzekeraar de beste is, moet worden bepaald door jouw behoeften, en privésituatie. Via de vergelijker vind jij gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Zwijndrecht.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Mogelijkheden zijn een 1-persoonshuishouden, of een partner met kinderen. Deze verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  We hebben het over de maximum vergoeding. In contanten of juist in advies. Dit schommelt tussen de €15.000 tot €50.000.

 3. Modules selecteren

  Je hebt de keuze uit dekkingen als Consument en Verkeer. Veel modules aanzetten heeft als gevolg een duurdere verzekering. Schat in op welke aspecten je risico loopt. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Bekijk en vergelijk

  Wat volgt is een ranglijst met polissen. Vergelijk ze zelf op prijs of reviews voor juridische hulp in Zwijndrecht.

 5. Direct afsluiten

  Een geschikte optie?Jij kunt een product van o.a. OHRA, ABN AMRO en Allianz snel online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De nieuwe maatschappij biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Ontdek de beste of laagst-geprijsde polissen in de regio 3330, 3331, 3332, 3333, 3334, 3335, 3336.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Zwijndrecht)

 • Unive: Voor grote en kleine geschillen
 • Inshared: Juristen met expertise
 • Klaverblad: Persoonlijke adviseur
 • Nationale Nederlanden: Ruime dekking
 • Aegon: Voor grote en kleine geschillen
 • OHRA: Voor vrijwel elke soort schade
 • DAS: Direct online verzekeren
 • HEMA: Juristen met expertise
 • Ditzo: Juristen met expertise
 • Lancyr: Voor vrijwel elke soort schade
 • Centraal Beheer: Professionele verzekering
 • ABN AMRO: Geen eigen risico
 • FBTO: Zelf je dekkingen kiezen
 • ARAG: Online schade melden

Bekijk de verschillende modules

Meteen jouw rechtsbijstand in Zwijndrecht verzekeren? Jouw polis kun je volledig personaliseren. Dat werkt op basis van handige modules. Hoe dat werkt tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over de rechten van consumenten. Denk aan problematische situatie aangaande ruzie met de buren of een conflict met een webwinkel.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze polis heeft betrekking op voorvallen als met name fiscale rechten, vermogen, en extra eigendommen. Onder andere geschillen met de belastingdienst.
 3. Wonen
  Deze dekking via o.a. Unive en DAS gaat over zaken aangaande jouw huis (bijv. in een wijk zoals Walburg, Centrum, Noord, Heer Oudelands Ambacht, Kort Ambacht, Nederhoven, Verspreide bebouwing, Bebouwde kom Heerjansdam, Landelijk gebied Heerjansdam). Zoals bijv. geschillen bij de aankoop van een huis of advocaat in Zwijndrecht.
 4. Verkeer
  Betreft zaken die spelen met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Neem nou (letsel)schade en medische schade waar jij met de elektrische fiets aan deelneemt. Een kwestie kan zijn dat iemand op jouw auto botst.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De kosten hiervan vallen vaak niet mee. Middels deze mogelijkheid heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Goede ondersteuning bij problemen’

W. van de Wal, Zwijndrecht (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente