Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Tripscompagnie

Een tweestrijd op zakelijk gebied, in het gezin, of met de belastingdienst? Soms kun jij er niks aan doen. Juridische ondersteuning kan niet iedereen betalen. Door gebruik te maken van de rechtsbijstandverzekering in Tripscompagnie beperk je het risico. Een rechtsbijstandverzekering “geeft u recht op juridisch advies en deskundige rechtshulp”. Denk aan situaties als:

  • letselschade n.a.veen ongeluk
  • Aanvaringen met de buren
  • Een meningsverschil rondom verbouwingen
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse assuradeurs (zoals Inshared, Ditzo of ANWB) en voorwaarden (bijv. Inkomen of Medisch). Op deze website vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieGroningen
GemeenteMidden-Groningen
(Regio) nummer0598 (+31598)
Inwoners34177
Postcodes9633
WijkenFoxham
Plaatsen in de omgevingverzekering-steendam, rechtsbijstandverzekering-siddeburen, polis-hellum, rechtsbijstand-schildwolde, verzekeringspakket-overschild en luddeweer
rechtsbijstandverzekering-tripscompagnie

Rechtsbijstandverzekeringen Tripscompagnie vergelijken april 2024

Met een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische bijstand & bescherming rondom omstandigheden van moeilijkheden in Groningen. Iets onmisbaars als het gaat om garantiegeschillen op producten en Problemen over erfenissen. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Tripscompagnie vergelijken? Dankzij de vergelijk tool speur je moeiteloos een betaalbare rechtsbijstandverzekering. Dit type verzekering lijkt best ingewikkeld. Er zijn meerdere assuradeurs en allerlei modules. Hieronder leggen we een en ander uit. Voor info over de gemeente zie ook https://www.midden-groningen.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

  • Je voorkomt hoge juridische kosten
  • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
  • Naar eigen inzicht samenstellen
  • Direct antwoord op juridische vragen
  • Ook interessant: ABN AMRO afsluiten

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische ondersteuning wanneer jij dat nodig hebt. Je kunt rekenen op o.a. geld of natura.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op dat vraagstuk is er geen directe algemene conclusie. Ben je veel onderweg of switch je regelmatig van werk? Dan kan je maar zo te maken hebben met een claim. Met behulp van de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering sluit je af vanaf €11,25. Dit loopt op tot circa €13,25 p/maand. De assurantiepremie hangt af van gezinssamenstelling, verzekerde bedrag en het aantal modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De rechtsbijstandverzekeringen wijken van elkaar af op contractvoorwaarden, type dekking, hoogte eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. Wat de beste polis is, selecteer je aan de hand van jouw wensen, en risicogebieden. Via de vergelijkingstool ontdek jij moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Tripscompagnie.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

  1. Kies gezinssamenstelling

    Dat kan zijn alleenstaand, of gezinnen met (en zonder) kids. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

  2. Bepaal het uit te keren bedrag

    Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. Dat kan gaan om advies of geld. Dit schommelt tussen de €22.500 tot €85.000.

  3. Modules selecteren

    Je kunt kiezen uit thema’s zoals Inkomen en Letselschade. Een groot aantal modules mondt uit in een duurder tarief. Schets voor jezelf op welke fronten de nood het hoogste is. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

  4. Bekijk en vergelijk

    Hierna vind je een ranglijst met verzekeringen. Sorteer op premie per maand of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Tripscompagnie.

  5. Regel de overstap

    Alle opties bekeken? Jij kunt een product van o.a. Unive, FBTO of Reaal snel online afsluiten. Betreft het een overstap? De nieuwe assuradeur biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Stap over naar de beste of voordeligste verzekeringen in regio 9633.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van april 2024 (gemeente Midden-Groningen)

  • Unive: Professionele verzekering
  • Inshared: Professionele verzekering
  • Klaverblad: Hoge klantwaardering
  • Nationale Nederlanden: Gemakkelijk online afsluiten
  • Aegon: Geen overwacht hoge kosten
  • OHRA: Vrije keuze advocaat
  • DAS: Ruime dekking
  • HEMA: Eenvoudig samenstellen
  • Ditzo: De beste juristen op uw zaak
  • Lancyr: Geen wachttijd
  • Centraal Beheer: Ruime keuze modules
  • ABN AMRO: Beste uit de test Consumentenbond
  • FBTO: Gespecialiseerde juristen
  • ARAG: Ruime keuze modules

Uit welke modules kan ik kiezen?

Direct jouw rechtsbijstand in Tripscompagnie verzekeren? Dit product kun je volledig personaliseren. Dat gaat aan de hand van verschillende modules. Hoe dat werkt kan jij hieronder vinden.

  1. Consument
    Hiermee bedoelen we alles wat gaat over aankopen e.d. Zoals bijv. een probleem m.b.t. tuchtzaken of onenigheid met de energieleverancier.
  2. Belasting en vermogen
    Deze optie biedt hulp tijdens alles rondom fiscale rechten, je vermogen, en extra eigendommen. Denk aan onenigheid inzake huur/verhuur van een 2e woning.
  3. Wonen
    Deze polis via bijv Inshared en Asr speelt bij geschillen aangaande je appartement (bijv. in een wijk zoals Foxham en Hoogezand-Noord, Hoogezand-Zuid, Kalkwijk, Kiel-Windeweer, Kropswolde, Foxhol, Westerbroek, Waterhuizen, Sappemeer, Slochteren-Kolham, Schildwolde-Hellum, Siddeburen, Harkstede, Overschild, Zuidbroek, Noordbroek, Wijk 02, Wijk 03). Neem nou onenigheid met de gemeente over jouw huis of advocaat in Tripscompagnie.
  4. Verkeer
    Dit gaat over gebeurtenissen tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan medische schade of letselschade waar je als scootergebruiker aan deelneemt. Een typisch voorbeeld is een conflict na een auto ongeluk.
  5. Mediation (echtscheiding)
    Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De onkosten van een scheiding vallen vaak niet mee. Door deze dekking heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Goede uitleg over een rechtsbijstandverzekering’

D. van der Heyden, Tripscompagnie (april 2024)