Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Erica

Een aanvaring op het werk, met de buren, of met de belastingdienst? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Een juridisch specialist is voor veel mensen onbetaalbaar. Dankzij deze rechtsbijstandverzekering in Erica wordt er altijd naar je geluisterd. Een rechtsbijstandverzekering “geeft u recht op juridisch advies en deskundige rechtshulp”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

  • een geschil m.b.t jouw rijbewijs
  • Een meningsverschil met de huurbaas
  • Aanvaringen inzake ouderlijk gezag en/of een omgangsregeling
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij partijen (denk aan Inshared, Ditzo en Promovendum) en modules (bijv. Belasting en Wonen). Op deze website vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieDrenthe
GemeenteEmmen
Regionummer0591 (+31591)
Aantal inwoners107584
Postcodegebieden7887
BuurtschappenNieuw-Weerdinge
Plaatsen in de buurtverzekering-barger-compascuum, rechtsbijstandverzekering-dwingeloo, polis-emmer-compascuum, rechtsbijstand-odoorn, verzekeringspakket-2e-valthermond en valthermond
rechtsbijstandverzekering-erica

Rechtsbijstandverzekeringen Erica vergelijken april 2024

Dankzij een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische medewerking in het geval van een conflict in Drenthe. Iets onmisbaars tijdens voorvallen als schade in het verkeer of Aanvaringen met de energieleverancier. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Erica vergelijken? Met de zoekmachine speur jij direct een geschikte rechtsbijstandverzekering. Het productlijkt best ingewikkeld. We zien uiteenlopende verzekering aanbieders en dan zijn er nog allerlei modules. Verderop leggen we een en ander uit. Voor info over de gemeente zie ook https://www.emmen.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

  • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
  • Hele gezin is meeverzekerd
  • Ruime keuze uit relevante modules
  • Direct antwoord op juridische vragen
  • Ook interessant: ABN AMRO pakket

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt rechtshulp wanneer jij dat nodig hebt. Je kunt rekenen op o.a. financiële ondersteuning.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Hierop hebben we geen standaard antwoord. Ben je veel onderweg of heb je te maken met onzeker werk? In zo’n setting kan je maar zo te maken hebben met een claim. Door middel van de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand sluit je af vanaf €10. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €15 per maand. De prijs is afhankelijk van type gezin, het totaalbedrag, en actieve modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De contracten wijken van elkaar af op voorwaarden, dekkingen, het eigen risico, en niet te vergeten te premie. Wat de beste polis is, hangt af van jouw wensen, en privésituatie. Met behulp van onze vergelijk-module vind je probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Erica.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

  1. Kies gezinssamenstelling

    Een keuze is een 1-persoonshuishouden, of alleen kinderen en geen partner. Jouw verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

  2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

    Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). In natura of in geld. Dit varieert van €12.500 tot €70.000.

  3. Modules aan- en uitzetten

    We hebben het over o.a. Inkomen of Wonen. Een groot aantal modules resulteert in een duurdere verzekering. Denk je in op welke aspecten het risico het grootst is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

  4. Online vergelijken

    Wat volgt is een overzicht met mogelijkheden. Sorteer op prijs of reviews voor juridische hulp in Erica.

  5. Regel de overstap

    Ben je eruit? Iedereen kan de modules van Aegon, Lancyr of Promovendum eenvoudig online afsluiten. Ga je overstappen? De gekozen verzekeraar helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Vermijd hoge juridische kosten, en kies een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Raadpleeg de beste of voordeligste polis in de omgeving 7887.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van april 2024 (gemeente Emmen)

  • Unive: Ruime dekking
  • Inshared: Persoonlijke jaarbeloning
  • Klaverblad: Geen overwacht hoge kosten
  • Nationale Nederlanden: Gespecialiseerde juristen
  • Aegon: 240 juristen staan klaar
  • OHRA: Juristen met expertise
  • DAS: Eenvoudig samenstellen
  • HEMA: Ruime keuze modules
  • Ditzo: Gemakkelijk online afsluiten
  • Lancyr: Zelf je dekkingen kiezen
  • Centraal Beheer: De klantvriendelijkste verzekeraar
  • ABN AMRO: Ruime keuze modules
  • FBTO: Voor vrijwel elke soort schade
  • ARAG: De beste juristen op uw zaak

Voor welke modules kan ik gaan?

Direct jouw rechtsbijstand in Erica verzekeren? Deze dekking stel je zelf samen. Dat werkt op basis van handige modules. Hoe dat werkt tref je in de volgende alinea.

  1. Consument
    Hierbinnen valt alles betreffende de rechten van consumenten. Onder andere een probleem m.b.t. ruzie met de buren of een geschil met een provider.
  2. Belasting & vermogen
    Deze optie heeft te maken met zaken als fiscaal recht, het vermogen, en financiële boedel. Neem nou een conflict over toeslagen.
  3. Wonen
    Deze module via Nationale Nederlanden en Nowgo gaat over kwesties inzake je huis (bijv. in een wijk zoals Nieuw-Weerdinge, Roswinkel, Emmer-Compascuum, Barger-Compascuum, Nieuw-Dordrecht, Nieuw-Amsterdam, Erica, Klazienaveen, Zwartemeer, Schoonebeek, Veenoord, Nieuw-Schoonebeek, Weiteveen, Emmen-Centrum, Emmen-Centrum Oost, Emmermeer, Angelslo, Emmerhout, Emmerschans, Bargeres, Rietlanden, Parc Sandur, Delftlanden, Barger-Oosterveld, Kern Emmen Noord, Kern Emmen Zuid, Kern Emmen Industrieterreinen). Onder andere geschillen met de gemeente over jouw huis of advocaat in Erica.
  4. Verkeer
    Hiermee doelen we op problemen die veroorzaakt zijn op de weg (verkeersrechtsbijstand). Betreft zaken als (letsel)schade en medische schade waar je als verkeersdeelnemer deelgenoot van bent. Een kwestie kan zijn een meningsverschil over de reparatie van jouw auto.
  5. Mediation (echtscheiding)
    Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De kosten hiervan vallen vaak niet mee. Met deze mogelijkheid heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Snel en eenvoudig een verzekeraar gevonden’

Mevr. de Vos, Erica (april 2024)