Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Wytgaard

Een botsing op het werk, met familie, of op de weg? De schuld ligt niet altijd bij jou. Een juridische adviseur is soms financieel niet mogelijk. Door middel van zo’n rechtsbijstandverzekering in Wytgaard pak je dat issue aan. De rechtsbijstandverzekering “voorziet uw hele gezin van deskundige rechtshulp bij vrijwel alle juridische problemen”. Denk aan situaties als:

 • juridische hulp en advies bij (letsel)schade
 • Problemen over een erfenis
 • Geschillen bij een kledingwinkel
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij assuradeurs (denk aan OHRA, FBTO en Asr) en voorwaarden (als Inkomen en Mediation). Dankzij onze adviseurs lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieFriesland
GemeenteLeeuwarden
Netnummer058 (+3158)
Aantal inwoners107897
Postcodegebieden9089
WijkenBinnenstad
Plaatsen in de regioverzekering-swichum, rechtsbijstandverzekering-hempens, polis-teerns, rechtsbijstand-oudebildtzijl, verzekeringspakket-goutum en snakkerburen
rechtsbijstandverzekering-wytgaard

Rechtsbijstandverzekeringen Wytgaard vergelijken juli 2024

Middels zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridisch advies en ondersteuning in situaties van een conflict in Friesland. Iets onmisbaars tijdens voorvallen als een niet geleverde bestelling of Conflicten over erfenissen. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Wytgaard vergelijken? Middels de vergelijk tool bekijk jij moeiteloos een goedkope verzekering voor rechtsbijstand. Het productsluit je niet zomaar even af. Je vindt altijd velerlei verzekeringsbedrijven plus modules. Verderop vind je verdere informatie. Zie ook https://www.leeuwarden.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Je kiest zelf je modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: BLG wonen afsluiten

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft rechtshulp wanneer jij dat nodig hebt. Ze bieden je onder andere financiële ondersteuning.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze kwestie mist een echt directe algemene conclusie. Zit je veel in de auto of werk je regelmatig voor een andere baas? In die situatie is de kans op een conflict groter. Aan de hand van de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een polis kan je al vinden vanaf €11,5. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €13,25 (maandelijks). Het tarief heeft te maken met gezinssamenstelling, het bedrag dat je verzekerd, en de soort modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat hangt er nogal vanaf. De contracten zijn onderscheidend op vergoedingen, modules, eigen risico en de premie. Wat de beste polis is, kies je door te kijk naar jouw wensen, en financiële situatie. Middels onze vergelijk-module vergelijk jij gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Wytgaard.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Opties zijn een 1-persoonshuishouden, of een partner zonder kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit schommelt tussen de €5.000 tot €50.000.

 3. Kies modules

  We hebben het over opties als Inkomen en Echtscheiding. Alle modules kiezen heeft als gevolg een duurdere verzekering. Schets voor jezelf waar het risico hoog is. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Vergelijk verzekeraars

  In de volgende stap tref je een ranglijst met alle opties. Vergelijk ze zelf op kosten of beoordelingen voor juridische hulp in Wytgaard.

 5. Regel de overstap

  Je keuze gemaakt? Jij kunt een product van o.a. OHRA, FBTO en ANWB direct online afsluiten. Is er sprake van overstappen? Jouw aanstaande aanbieder kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Vermijd hoge juridische kosten, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Ontdek de beste of goedkoopste in jouw regio 9089.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2024 (gemeente Leeuwarden)

 • Unive: Hoge klantwaardering
 • Inshared: Voor vrijwel elke soort schade
 • Klaverblad: Geen overwacht hoge kosten
 • Nationale Nederlanden: Gespecialiseerde juristen
 • Aegon: Professionele verzekering
 • OHRA: Voor vrijwel elke soort schade
 • DAS: Ruime dekking
 • HEMA: Direct online verzekeren
 • Ditzo: Gemakkelijk online afsluiten
 • Lancyr: Zelf samentstellen
 • Centraal Beheer: Gemakkelijk online afsluiten
 • ABN AMRO: Geen eigen risico
 • FBTO: Goede beoordeling
 • ARAG: Voor vrijwel elke soort schade

Welke modules worden aangeboden?

Direct jouw rechtsbijstand in Wytgaard verzekeren? Dit product is erg flexibel qua mogelijkheden. Dit doe je met handige modules. Meer info tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent consumentenproducten. Als o.a. vervelende gebeurtenissen inzake bepaalde overeenkomsten of een geschil met een provider.
 2. Belasting en vermogen
  Deze polis heeft te maken met voorvallen als met name fiscale rechten, vermogen, en andere bezittingen. Onder andere een conflict met een beleggingsadviseur.
 3. Wonen
  Deze polis via OHRA of Reaal speelt bij geschillen met betrekking tot woningen (bijv. in een wijk als Binnenstad, Transvaalwijk & Rengerspark, Bilgaard & Havankpark e.o., Vrijheidswijk, Lekkum e.o., Blitsaerd, Oldegalileën & Bloemenbuurt, Tjerk Hiddes & Cambuursterhoek, Vlietzone, Oranjewijk & Tulpenburg, Heechterp, Schieringen & De Centrale, Camminghaburen, Grote Wielen & De Groene Ster, Bedrijventerreinen-Oost, Achter de Hoven, Schepenbuurt, Wielenpôlle, Huizum-Oost, Huizum-West, Aldlân, Nijlân, Hempens/Teerns e.o. & Zuiderburen, Wirdum & Swichum e.o., Wytgaard e.o., Goutum e.o., Techum, Wiarda, De Werp, De Zwette, Vossepark & Helicon, Vogelwijk & Muziekwijk, Valeriuskwartier & Magere Weide, Westeinde, Buitengebied Noordwest, “De Zuidlanden”, Wergea & Warten e.o., Reduzum e.o., Grou e.o., Jirnsum e.o., Noord, Zuid, Zuid, Noord, Mantgum, Wijk 03, Wijk 04). Onder andere onenigheid rondom jouw koopwoning of advocaat in Wytgaard.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op vervelende omstandigheden tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan letselschade en medische schade waar je als scootergebruiker betrokken bij bent. Zo’n situatie kan zijn een geschil m.b.t. jouw rijbewijs.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De kosten van zo’n scheiding vallen vaak niet mee. Middels deze mogelijkheid staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Goede ondersteuning bij problemen’

Z. Sanders, Wytgaard (juli 2024)