Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Budel

Een tweestrijd op kantoor, met familie, of in het verkeer? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridisch advies is voor veel mensen onbetaalbaar. Door gebruik te maken van een rechtsbijstandverzekering in Budel pak je dat issue aan. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die u beschermt wanneer u rechtshulp nodig heeft tijdens een conflict”. Denk aan situaties als:

 • het verhalen van letsel- en/of materiële schade
 • Geschillen over een erfenis
 • Conflicten over recht van overpad
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene aanbieders (onder andere OHRA, Ditzo of DAS) en dekkingen (onder andere Inkomen en Verkeer). Dankzij onze adviseurs is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteCranendonck
(Net) nummer0495 (+31495)
Inwoners20660
Postcodegebied6020
BuurtschappenBudel
Plaatsen in de regioverzekering-thorn, rechtsbijstandverzekering-neeritter, polis-ittervoort, rechtsbijstand-egchel, verzekeringspakket-hunsel en haler
rechtsbijstandverzekering-budel

Rechtsbijstandverzekeringen Budel vergelijken juli 2024

Met zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische bijstand & bescherming in het geval van conflicten in Noord-Brabant. Een goede backup tijdens voorvallen als een geschil met een provider. en Problemen omtrent beleggingen. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Budel vergelijken? Dankzij de vergelijkingstool vind je eenvoudig een geschikte polis. Een dergelijke verzekering is niet heel eenvoudig. Er zijn velerlei maatschappijen en allerlei modules. Op onze site kun jij daarover meer lezen. Raadpleeg ook eens https://www.cranendonck.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Zelf samenstellen met modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Reaal polis

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische ondersteuning in situatie van persoonlijke geschillen. Ze bieden je onder andere geld of natura.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Op deze vraag bieden wij geen standaard antwoord. Ben je veel onderweg of wissel je regelmatig van baan? Op basis van die info is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Via de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand is er al vanaf €10. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €15,5 (maandelijks). De premie is afhankelijk van gezinssamenstelling, het bedrag dat je verzekerd, en het aantal modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De rechtsbijstandverzekeringen verschillen op kleine lettertjes, type dekking, vrijwillige eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. Wat de beste polis is, wordt bepaald door jullie eigen draagvlak, en financiële situatie. Middels de vergelijker vind jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Budel.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Dat kan zijn alleen, of een partner zonder kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit ligt doorgaans tussen de €10.000 tot €95.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Je kunt kiezen uit o.a. Vermogen of Mediation. Veel modules aanzetten draait uit op een duurdere verzekering. Ga na op welke aspecten het risico hoog is. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Online vergelijken

  Je wordt nu doorgestuurd naar een ranglijst met alle opties. Vergelijk ze zelf op prijs of beoordelingen voor juridische hulp in Budel.

 5. Afsluiten via internet

  Iets gevonden? Jij kunt een product van o.a. Aegon, ABN AMRO of DAS eenvoudig online afsluiten. Is er sprake van overstappen? Jouw aanstaande aanbieder kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Vermijd hoge juridische kosten, en neem een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Check de beste of voordeligste verzekering in de omgeving 6020, 6021.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2024 (gemeente Cranendonck)

 • Unive: 24/7 advies van experts
 • Inshared: Eenvoudig samenstellen
 • Klaverblad: Voor grote en kleine geschillen
 • Nationale Nederlanden: Uitgebreide dekking voor hele gezin
 • Aegon: De beste juristen op uw zaak
 • OHRA: Professionele verzekering
 • DAS: 24/7 advies van experts
 • HEMA: In begrijpelijke taal
 • Ditzo: Team van ervaren juristen
 • Lancyr: Gemakkelijk online afsluiten
 • Centraal Beheer: Persoonlijk contact met jurist
 • ABN AMRO: Zelf samentstellen
 • FBTO: Goede beoordeling
 • ARAG: Voor grote en kleine geschillen

Welke modules worden aangeboden?

Meteen jouw rechtsbijstand in Budel verzekeren? Deze polis kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dit kan middels speciale modules. Additionele specificaties vind je hieronder.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent consumentenproducten. Bijvoorbeeld een probleem m.b.t. een recente aankoop of een TV die kapot gaat.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze polis heeft te maken met alles rondom fiscale rechten, jouw vermogen, en andere bezittingen. Als o.a. een aanvaring inzake huur/verhuur van een 2e woning.
 3. Wonen
  Deze dekking bij o.a. Ditzo of ANWB gaat over kwesties inzake appartementen (bijv. in een wijk als Budel, Schoot, Dorplein, Maarheeze, Soerendonk, Gastel). Bijvoorbeeld geschillen rondom jouw huurwoning of advocaat in Budel.
 4. Verkeer
  Betreft gebeurtenissen in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld (letsel)schade of medische schade waar je als scootergebruiker schuldig aan bent. Je moet dan denken aan een conflict over jouw vaarbewijs.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. Scheidingskosten zijn doorgaans zeer fors. Door deze mogelijkheid heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Blij met mijn polis en de premie’

S. van der Horst, Budel (juli 2024)