Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Oost-Souburg

Een botsing op kantoor, in de straat, of in het verkeer? Soms kun jij er niks aan doen. Juridische hulp is soms financieel niet mogelijk. Door middel van zo’n rechtsbijstandverzekering in Oost-Souburg wordt er altijd naar je geluisterd. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die de verzekeringnemer bijstaat bij juridische conflicten”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • een onverklaarbaar hoge energierekening
 • Geschillen met de internetprovider
 • Geschillen met de aannemer
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende partijen (o.a. OHRA, Lancyr of Interpolis) en dekkingen (onder andere Werk of Wonen). Op deze website vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieZeeland
GemeenteVlissingen
Netnummer0118 (+31118)
Bewoners44451
Postcodegebied4388
BuurtschappenBinnenstad
Plaatsen in de omgevingverzekering-biggekerke, rechtsbijstandverzekering-meliskerke, polis-aagtekerke, rechtsbijstand-vrouwenpolder, verzekeringspakket-koudekerke en westkapelle
rechtsbijstandverzekering-oost-souburg

Rechtsbijstandverzekeringen Oost-Souburg vergelijken maart 2024

Dankzij een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridisch advies en ondersteuning in situaties van conflicten in Zeeland. Dit is handig ten tijde van niet geleverde artikelen en Aanvaringen over toeslagen. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Oost-Souburg vergelijken? Via de vergelijk tool speur jij moeiteloos de gewenste verzekering voor rechtsbijstand. Het productvergt enige voorkennis. We zien uiteenlopende verzekering aanbieders en dan zijn er nog allerlei modules. Hieronder kun jij daarover meer lezen. Raadpleeg ook eens https://www.vlissingen.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Zelf samenstellen met modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Delta Lloyd dekking

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt geeft juridisch advies wanneer jij dat nodig hebt. Je kunt rekenen op o.a. rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Hierop is er geen standaard antwoord. Ben je veel onderweg of switch je regelmatig van werk? Dan is de kans op een conflict groter. Met behulp van de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering begint met prijzen van €11,25. Dit loopt op tot circa €15 per 30 dagen. De prijs hangt af van type gezin, het afgedekte bedrag, en type modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat is voor iedereen anders. De verzekeringen verschillen op voorwaarden, soorten dekking, eigen risico en de premie. Wat de beste polis is, selecteer je aan de hand van je specifieke vraag, en financiële situatie. Via de tool tref jij gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Oost-Souburg.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Opties zijn een 1-persoonshuishouden, of alleen kinderen en geen partner. Een verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In de vorm van diensten of geld. Dit schommelt tussen de €17.500 tot €55.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Je kunt kiezen uit thema’s zoals Werk of Echtscheiding. Een groot aantal modules heeft als gevolg een hogere premie. Bedenk op basis waarvan het risico het grootst is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Aanbieders vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een tabel met verzekeringen. Sorteer op kosten of score voor juridische hulp in Oost-Souburg.

 5. Regel je polis online

  Een geschikte optie?Iedereen kan de modules van Aegon, Lancyr en DAS eenvoudig online afsluiten. Betreft het een overstap? Jouw aanstaande partij helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en neem een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Check de beste of goedkoopste in jouw regio 4388.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2024 (gemeente Vlissingen)

 • Unive: Professionele verzekering
 • Inshared: Verschillende modules
 • Klaverblad: Verschillende modules
 • Nationale Nederlanden: Goede beoordeling
 • Aegon: Verschillende modules
 • OHRA: Zelf samentstellen
 • DAS: Voor grote en kleine geschillen
 • HEMA: Hoge klantwaardering
 • Ditzo: Ruime keuze modules
 • Lancyr: Geen wachttijd
 • Centraal Beheer: Voor vrijwel elke soort schade
 • ABN AMRO: Goede beoordeling
 • FBTO: Voor grote en kleine geschillen
 • ARAG: Goede beoordeling

Voor welke modules kan ik gaan?

Meteen jouw rechtsbijstand in Oost-Souburg verzekeren? Dit product is 100% zelf samen te stellen. Dit kan middels speciale modules. Aanvullende info tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent consumentenproducten. Bijvoorbeeld een probleem m.b.t. vermeende schade of een conflict met je internetprovider.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze dekking ondersteunt jou in situatie zoals fiscale rechten, vermogen, en aandelen. Bijvoorbeeld onenigheid over aandelen, obligaties en opties.
 3. Wonen
  Deze keuze via o.a. Klaverblad en ANWB speelt bij geschillen aangaande je appartement (bijv. in een wijk als Binnenstad, Middengebied, Paauwenburg – Westduin, Lammerenburg, Oost-Souburg, Ritthem e.o., Binnen- en Buitenhavens, Sloegebied). Neem nou onenigheid rondom jouw koopwoning of advocaat in Oost-Souburg.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op alles wat er gebeurt op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. (letsel)schade of medische schade waar jij met de elektrische fiets slachtoffer van bent. Zo’n situatie kan zijn juridische hulp en advies bij (letsel)schade.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De onkosten van een scheiding vallen in de praktijk vaak hoog uit. Aan de hand van deze mogelijkheid heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Snel rechtshulp inschakelen zonder hoge kosten’

Z. de Vos, Oost-Souburg (maart 2024)