Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Ritthem

Een probleem op kantoor, in de buurt, of met de belastingdienst? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Een juridisch specialist kan niet iedereen betalen. Door gebruik te maken van de rechtsbijstandverzekering in Ritthem heb jij meer mogelijkheden. Een rechtsbijstandverzekering “biedt direct juridische hulp tegen een lage premie”. Denk aan situaties als:

 • onenigheid met de energieleverancier
 • Problemen met de gemeente
 • Conflicten met de buren
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse partijen (denk aan Aegon, Lancyr of Promovendum) en pakketten (o.a. Consument of Verkeer). Dankzij onze adviseurs vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieZeeland
GemeenteVlissingen
Netnummer0118 (+31118)
Bewoners44451
Postcodes4389
WijkenBinnenstad
Naburige plaatsenverzekering-zoutelande, rechtsbijstandverzekering-biggekerke, polis-meliskerke, rechtsbijstand-oostkapelle, verzekeringspakket-aagtekerke en koudekerke
rechtsbijstandverzekering-ritthem

Rechtsbijstandverzekeringen Ritthem vergelijken juni 2024

D.m.v. zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische hulp en advies in situaties van moeilijkheden in Zeeland. Dit biedt uitkomst ten tijde van een geschil m.b.t jouw rijbewijs of Problemen over geleden schade. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Ritthem vergelijken? Middels de vergelijk tool check je zonder moeite een goede rechtsbijstandverzekering. Rechtsbijstand lijkt best ingewikkeld. Je vindt altijd uiteenlopende maatschappijen en modules. Onderstaand leggen we een en ander uit. Zie ook https://www.vlissingen.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Ditzo dekking

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische ondersteuning wanneer jij dat nodig hebt. Dit kan gaan om rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Hierop bieden wij geen eenduidig antwoord. Ben je veel onderweg of werk je regelmatig voor een andere baas? Dan kan je maar zo te maken hebben met een claim. Door middel van de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand begint met prijzen van €8,25. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €15,75 per maand. Het tarief wordt bepaald door gezinssamenstelling, het afgedekte bedrag, en gekozen modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De modules zijn onderscheidend op voorwaarden, soorten dekking, de eigen bijdrage, en niet te vergeten te premie. Wat de beste polis is, hangt af van jouw wensen, en risicogebieden. Met behulp van het vergelijk script zoek je moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Ritthem.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Bijv. een 1-persoonshuishouden, of samenwonend met kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. Dat kan gaan om advies of geld. Dit ligt doorgaans tussen de €17.500 tot €80.000.

 3. Modules selecteren

  Jij hebt keuzes voor dekkingen als Vermogen of Medisch. Veel modules nemen mondt uit in een duurdere verzekering. Ga na op welke aspecten het risico hoog is. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Bekijk en vergelijk

  In de volgende stap tref je een pagina met alle opties. Rank zelf op prijs of waardering voor juridische hulp in Ritthem.

 5. Regel de overstap

  Ben je eruit? Alle huishoudens kunnen de diensten van Klaverblad, ABN AMRO en ANWB direct online afsluiten. Ga je overstappen? De nieuwe verzekeringsaanbieder neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Ontdek de beste of goedkoopste in jouw regio 4389.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juni 2024 (gemeente Vlissingen)

 • Unive: Gespecialiseerde juristen
 • Inshared: Geen overwacht hoge kosten
 • Klaverblad: Persoonlijke adviseur
 • Nationale Nederlanden: Hoge klantwaardering
 • Aegon: Voor vrijwel elke soort schade
 • OHRA: Verschillende modules
 • DAS: Voor grote en kleine geschillen
 • HEMA: Online schade melden
 • Ditzo: Zonder eigen risico
 • Lancyr: Onbeperkt telefonisch advies
 • Centraal Beheer: Ruime dekking
 • ABN AMRO: Voor vrijwel elke soort schade
 • FBTO: De beste juristen op uw zaak
 • ARAG: 24/7 advies van experts

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Online jouw rechtsbijstand in Ritthem verzekeren? Deze polis kun je volledig personaliseren. Dit doe je met zogenaamde modules. Meer info vind je hieronder.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent consument gerelateerde zaken. Onder andere problematische situatie aangaande vermeende schade of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze keuze heeft betrekking op zaken als fiscale rechten, vermogens, en financiële boedel. Als o.a. geschillen over beleggingsadvies.
 3. Wonen
  Deze module bij o.a. HEMA en Zekur is relevant tijdens gebeurtenissen inzake je woning (bijv. in een wijk zoals Binnenstad, Middengebied, Paauwenburg – Westduin, Lammerenburg, Oost-Souburg, Ritthem e.o., Binnen- en Buitenhavens, Sloegebied). Zoals bijv. geschillen m.b.t. de aanbouw of verbouw van de woning of advocaat in Ritthem.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op gebeurtenissen tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. letselschade of medische schade waar je als fietser betrokken bij bent. Je moet dan denken aan een geschil m.b.t. jouw rijbewijs.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De kosten van zo’n scheiding kunnen flink oplopen. Middels deze module heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Goede service, binnen enkele minuten was ik eruit!’

Dhr. van der Meer, Ritthem (juni 2024)