Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Bakhuizen

Een botsing met collega’s, in het gezin, of op de weg? Het kan iedereen overkomen. Juridische ondersteuning kan erg duur zijn. Door middel van zo’n rechtsbijstandverzekering in Bakhuizen tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die hulp biedt bij juridische problemen”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

  • een ontrecht hoge telefoonrekening
  • Conflicten met de verhuurder
  • Een meningsverschil over recht van overpad
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij assuradeurs (denk aan Klaverblad, ABN AMRO of Asr) en polissen (als Vermogen of Mediation). Met onze tools vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieFriesland
GemeenteDe Fryske Marren
(Regio) nummer0514 (+31514)
Inwoners51265
Postcodegebieden8574
BuurtschappenAkmarijp
Plaatsen in de regioverzekering-rijs, rechtsbijstandverzekering-harich, polis-oudemirdum, rechtsbijstand-balk, verzekeringspakket-nijemirdum en sondel
rechtsbijstandverzekering-bakhuizen

Rechtsbijstandverzekeringen Bakhuizen vergelijken april 2024

Middels een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische bijstand & bescherming in situaties van een conflict in Friesland. Dat komt van pas als het gaat om een geschil met een webwinkel of Conflicten met een winkel. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Bakhuizen vergelijken? Door gebruik te maken van onze tool bekijk jij zonder moeite een betaalbare verzekeringscontract. Een dergelijke verzekering vergt enige voorkennis. We onderscheiden verschillende maatschappijen en dan zijn er nog allerlei modules. Op deze pagina kan je er alles over lezen. Zie ook https://www.defryskemarren.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

  • Je voorkomt hoge juridische kosten
  • De hele familie op 1 polis verzekeren
  • Ruime keuze uit relevante modules
  • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
  • Lees verder over Zelf dekking

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische ondersteuning in situatie van persoonlijke geschillen. Dat gaat in de vorm van rechtstreeks advies of financiële middelen.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze kwestie bieden wij geen standaard antwoord. Zit je veel in de auto of werk je regelmatig voor een andere baas? Op basis van die info is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Door middel van de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering begint met prijzen van €10,75. Dit loopt op tot circa €14,5 (maandelijks). De premie wordt berekend a.d.h.v. gezinsgrootte, het max. te verzekeren bedrag, en de soort modules.

Wat is de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De rechtsbijstandverzekeringen lopen uiteen op kleine lettertjes, inhoud modules, eigen risico en uiteraarde de premie per maand. De beste polis hangt af van je specifieke vraag, en financiële situatie. Middels de vergelijkingstool vind jij supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Bakhuizen.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

  1. Specificeer gezinssamenstelling

    Mogelijkheden zijn alleenstaand, of samenwonend met kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

  2. Bepaal het uit te keren bedrag

    We hebben het over de maximum vergoeding. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €10.000 tot €80.000.

  3. Kies modules

    Je hebt de keuze uit bijv. Fiscaal recht en Mediation. Meer modules selecteren mondt uit in een hogere maandpremie. Schat in op basis waarvan je risico loopt. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

  4. Polissen vergelijken

    Wat volgt is een lijst met aanbieders. Sorteer op prijs of reviews voor juridische hulp in Bakhuizen.

  5. Afsluiten via internet

    Je keuze gemaakt? Alle huishoudens kunnen de diensten van Nationale Nederlanden, Lancyr of Arag eenvoudig online afsluiten. Betreft het een overstap? De aanstaande verzekeringsaanbieder neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom verrassingen, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Raadpleeg de beste of laagst-geprijsde polis in de omgeving 8574.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van april 2024 (gemeente De Fryske Marren)

  • Unive: Meteen online verzekerd
  • Inshared: Gespecialiseerde juristen
  • Klaverblad: Ruime dekking
  • Nationale Nederlanden: Gemakkelijk online afsluiten
  • Aegon: Al vanaf €5,52 per maand
  • OHRA: Direct online verzekeren
  • DAS: 600+ deskundige juristen
  • HEMA: Voor grote en kleine geschillen
  • Ditzo: Voor vrijwel elke soort schade
  • Lancyr: Gemakkelijk online afsluiten
  • Centraal Beheer: Ruime dekking
  • ABN AMRO: Team van ervaren juristen
  • FBTO: Ruime keuze modules
  • ARAG: 24/7 advies van experts

Welke modules worden aangeboden?

Direct jouw rechtsbijstand in Bakhuizen verzekeren? Deze polis kun je volledig personaliseren. Dat gaat aan de hand van zogenaamde modules. Aanvullende info kan je hieronder lezen.

  1. Consument
    Alles wat te maken heeft met consumentenproducten. Neem nou geschillen met betrekking tot een recente aankoop of een geschil met de gemeente.
  2. Vermogen & Belasting
    Deze optie heeft te maken met omstandigheden rondom fiscaal recht, jouw vermogen, en extra eigendommen. Onder andere een meningsverschil over toeslagen.
  3. Wonen
    Deze optie bij o.a. HEMA en Interpolis is relevant tijdens gebeurtenissen aangaande huizen (bijv. in een wijk zoals Akmarijp, Bakhuizen, Balk, Bantega, Boornzwaag, Broek, Delfstrahuizen, Dijken, Doniaga, Echten, Echtenerbrug, Eesterga, Elahuizen, Follega, Goingarijp, Harich, Haskerhorne, Idskenhuizen, Joure, Kolderwolde, Langweer, Legemeer, Lemmer, Mirns, Nijehaske, Nijemirdum, Oldeouwer, Oosterzee, Oudega, Oudehaske, Oudemirdum, Ouwsterhaule, Ouwster-Nijega, Rijs, Rohel, Rotstergaast, Rotsterhaule, Rottum, Ruigahuizen, Scharsterbrug, Sint Nicolaasga, Sinjohannesga, Sloten, Snikzwaag, Sondel, Terherne, Terkaple, Teroele, Tjerkgaast, Vegelinsoord, Wijckel). Neem nou een conflict met de Vereniging van Eigenaren of advocaat in Bakhuizen.
  4. Verkeer
    Hiermee doelen we op gebeurtenissen in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan (letsel)schade en/of medische schade waar jij als autobestuurder schuldig aan bent. Een typisch voorbeeld is strafzaken in het verkeer.
  5. Mediation / echtscheiding
    Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. Dergelijke kosten kunnen flink oplopen. Aan de hand van deze module heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Tijdens een scheiding altijd voldoende hulp’

Mevr. van de Berg, Bakhuizen (april 2024)