Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Drogteropslagen

Een botsing op het werk, in de buurt, of met de auto? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridisch advies is voor veel mensen onbetaalbaar. Door middel van de rechtsbijstandverzekering in Drogteropslagen beperk je het risico. Een rechtsbijstandverzekering “voorziet uw hele gezin van deskundige rechtshulp bij vrijwel alle juridische problemen”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • een niet geleverde bestelling
 • Aanvaringen met een webwinkel
 • Een meningsverschil rondom echtscheidingen
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse verzekeraars (als Inshared, Centraal beheer en Asr) en dekkingen (zoals Werk of Wonen). Via deze site kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieDrenthe
GemeenteDe Wolden
(Regio) nummer0523 (+31523)
Inwoners23722
Postcodegebied7705
WijkenZuidwolde
Plaatsen in de omgevingverzekering-brucht, rechtsbijstandverzekering-bruchterveld, polis-kloosterhaar, rechtsbijstand-daarlerveen, verzekeringspakket-sibculo en marienberg
rechtsbijstandverzekering-drogteropslagen

Rechtsbijstandverzekeringen Drogteropslagen vergelijken maart 2024

Met de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridisch advies en ondersteuning in situaties van onenigheid in Drenthe. Een goede backup in het geval van een TV die kapot gaat. en Geschillen met de buren. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Drogteropslagen vergelijken? Via de zoekmachine vind jij eenvoudig een geschikte verzekering. Een dergelijke verzekering is best complex. We zien meerdere verzekeringsmaatschappijen plus modules. Verderop zijn verdere details te vinden. Zie ook https://www.dewolden.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Zelf samenstellen met modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Ditzo afsluiten

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt geeft juridisch advies wanneer jij dat nodig hebt. Je kunt rekenen op o.a. rechtstreeks advies of financiële middelen.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Op deze vraag is er geen sprake van een eenduidig antwoord. Zit je veel in het verkeer of switch je regelmatig van werk? In zo’n setting is de kans op een conflict groter. Door middel van de modules stel je zelf een pakket samen.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering is er al vanaf €10,25. Duurdere polissen zitten rond de €14 per 30 dagen. De maandelijkse premie is afhankelijk van gezinsgrootte, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en het aantal modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De verzekeringen wijken van elkaar af op contractvoorwaarden, dekkingen, vrijwillige eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. Welke verzekeraar de beste is, hangt af van jouw eisen budget en situatie. Middels de vergelijkingstool vergelijk je gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Drogteropslagen.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Bijv. een 1-persoonshuishouden, of gezinnen met (en zonder) kids. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. Dat kan gaan om advies of geld. Dit varieert van €10.000 tot €65.000.

 3. Kies modules

  We hebben het over o.a. Vermogen en Mediation. Veel modules aanzetten draait uit op een hogere maandpremie. Bedenk op welke manier de nood het hoogste is. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Polissen vergelijken

  Wat volgt is een pagina met aanbieders. Rangschik op premie of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Drogteropslagen.

 5. Regel je polis online

  Je keuze gemaakt? Je kan producten van maatschappijen als OHRA, HEMA en Reaal vandaag nog online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De toekomstige aanbieder neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Kom niet voor verrassingen te staan, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Raadpleeg de beste of goedkoopste in jouw regio 7705.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2024 (gemeente De Wolden)

 • Unive: Goede beoordeling
 • Inshared: Zaken snel opgepakt
 • Klaverblad: Voor grote en kleine geschillen
 • Nationale Nederlanden: Juristen met expertise
 • Aegon: De beste juristen op uw zaak
 • OHRA: Ruime dekking
 • DAS: Geen overwacht hoge kosten
 • HEMA: Eenvoudig online geregeld
 • Ditzo: Team van ervaren juristen
 • Lancyr: 24/7 advies van experts
 • Centraal Beheer: Direct online verzekeren
 • ABN AMRO: Gespecialiseerde juristen
 • FBTO: Eigen risico van €0,00
 • ARAG: Juristen met expertise

Voor welke modules kan ik gaan?

Wil je jouw rechtsbijstand in Drogteropslagen verzekeren? Deze dekking kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat werkt met speciale modules. Additionele specificaties kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent de rechten van consumenten. Bijvoorbeeld geschillen met betrekking tot familiezaken of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Belasting en vermogen
  Deze keuze ondersteunt jou in situatie zoals fiscaal recht, je vermogen, en andere bezittingen. Neem nou onenigheid over jouw 2e woning.
 3. Wonen
  Deze dekking bij Inshared en Asr gaat over kwesties aangaande je huis (bijv. in buurten als Zuidwolde, Alteveer, Kerkenveld, Drogteropslagen, Linde, Fort, Veeningen, Echten, Ruinen, Eursinge, Ansen, Ruinerwold, Koekange, De Wijk). Bijvoorbeeld geschillen rondom jouw huurwoning of advocaat in Drogteropslagen.
 4. Verkeer
  Betreft gebeurtenissen met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Betreft zaken als medische schade of letsel(schade) waar je als scootergebruiker schuldig aan bent. Je kunt denken aan een conflict over jouw vaarbewijs.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De kosten van zo’n scheiding vallen in de praktijk vaak hoog uit. Middels deze mogelijkheid worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Betaalbaar procederen met een bijstandspolis’

W. Vink, Drogteropslagen (maart 2024)