Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Veeningen

Een conflict op het werk, in de straat, of met de belastingdienst? Het kan iedereen overkomen. Juridische ondersteuning is soms financieel niet mogelijk. Middels zo’n rechtsbijstandverzekering in Veeningen tackle je dit probleem. De rechtsbijstandverzekering “dekt de kosten van een juridisch proces / geschil”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • dat iemand op jouw auto botst
 • Problemen met een onderwijsinstantie
 • Aanvaringen bij een kledingwinkel
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende assuradeurs (o.a. Klaverblad, ABN AMRO en Arag) en polissen (o.a. Consument of Medisch). Via deze site kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieDrenthe
GemeenteDe Wolden
Netnummer0528 (+31528)
Bewoners23722
Postcodes7924
BuurtschappenZuidwolde
Plaatsen nabijverzekering-zuidwolde, rechtsbijstandverzekering-nieuwlande, polis-geesbrug, rechtsbijstand-nieuweroord, verzekeringspakket-elim en alteveer
rechtsbijstandverzekering-veeningen

Rechtsbijstandverzekeringen Veeningen vergelijken maart 2024

D.m.v. zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische hulp en advies in situaties van moeilijkheden in Drenthe. Dat komt van pas tijdens voorvallen als problemen met een winkel en Geschillen na een ongeluk in het verkeer. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Veeningen vergelijken? Dankzij onze tool zoek jij direct de gewenste rechtsbijstandverzekering. Zo’n polis is best complex. Je vindt altijd allerlei verzekeringsmaatschappijen en modules. Onderstaand zijn verdere details te vinden. Voor info over de gemeente zie ook https://www.dewolden.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Je kiest zelf je modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Delta Lloyd pakket

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor geeft juridisch advies in situatie van persoonlijke geschillen. Zo verstrekken ze bijv. proces ondersteuning of geld.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op deze vraag is er geen sprake van een eenduidig antwoord. Zit je veel in het verkeer of wissel je regelmatig van baan? In zo’n setting is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Dankzij de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering sluit je af vanaf €9,75. Duurdere polissen zitten rond de €13,5 per maand. De premie heeft te maken met gezinssituatie, verzekerde bedrag en gekozen modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De polissen variëren op polisvoorwaarden, soorten dekking, het eigen risico, en uiteraarde de premie per maand. Welke verzekeraar de beste is, selecteer je aan de hand van jouw eisen budget en situatie. Met behulp van de vergelijkingstool check jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Veeningen.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Dat kan zijn zelfstandig wonend, of een partner met kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In contanten of juist in advies. Dit ligt doorgaans tussen de €25.000 tot €100.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Je kunt kiezen uit o.a. Fiscaal recht of Wonen. Een groot aantal modules draait uit op een duurdere verzekering. Denk je in waar het risico hoog is. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Vergelijk verzekeraars

  In de volgende stap tref je een pagina met alle opties. Orden ze op kosten p/maand of beoordelingen voor juridische hulp in Veeningen.

 5. Regel je polis online

  Ben je eruit? Jij kunt een product van o.a. Unive, Lancyr en DAS snel online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? Jouw aanstaande verzekeraar helpt hierbij.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Stap over naar de beste of goedkoopste polissen in de regio 7924, 7958.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2024 (gemeente De Wolden)

 • Unive: Eenvoudig samenstellen
 • Inshared: Met speciale Jaarbeloning
 • Klaverblad: Juristen met expertise
 • Nationale Nederlanden: De beste juristen op uw zaak
 • Aegon: 240 juristen staan klaar
 • OHRA: Juristen met expertise
 • DAS: Professionele verzekering
 • HEMA: In begrijpelijke taal
 • Ditzo: Goede beoordeling
 • Lancyr: Onbeperkt telefonisch advies
 • Centraal Beheer: Zelf je dekkingen kiezen
 • ABN AMRO: Gemakkelijk online afsluiten
 • FBTO: Direct online verzekeren
 • ARAG: Eenvoudig samenstellen

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Wil je jouw rechtsbijstand in Veeningen verzekeren? Jouw polis kun je volledig personaliseren. Dat werkt op basis van een aantal modules. Extra details lees je hierna.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent consument gerelateerde zaken. Neem nou problematische situatie aangaande bepaalde overeenkomsten of een TV die kapot gaat.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze module biedt hulp tijdens zaken als fiscaal recht, vermogen, en financiële boedel. Neem nou geschillen over vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze optie via o.a. ABN AMRO of Arag kies jij voor situaties ten aanzien van je huis (bijv. in buurt zoals Zuidwolde, Alteveer, Kerkenveld, Drogteropslagen, Linde, Fort, Veeningen, Echten, Ruinen, Eursinge, Ansen, Ruinerwold, Koekange, De Wijk). Neem nou geschillen met de huurbaas of advocaat in Veeningen.
 4. Verkeer
  Dit gaat over problemen die veroorzaakt zijn op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Onder andere medische schade of letselschade waar je als verkeersdeelnemer betrokken bij bent. Een typisch voorbeeld is strafzaken in het verkeer.
 5. Mediation / echtscheiding
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. De onkosten van een scheiding zijn doorgaans zeer fors. Met deze module staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Er is veel keuze, maar de vergelijker helpt hier goed bij’

Fam. Post, Veeningen (maart 2024)