Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Foxwolde

Een aanvaring op het werk, in de buurt, of in het verkeer? Soms kun jij er niks aan doen. Juridische ondersteuning kan in de papieren lopen. Middels de rechtsbijstandverzekering in Foxwolde pak je dat issue aan. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die je kunt afsluiten voor wanneer je in een juridisch conflict komt en rechtsbijstand nodig hebt”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • problemen met een winkel
 • Een meningsverschil m.b.t. pensioen of sociale uitkeringen
 • Een meningsverschil over geleverde diensten
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende assuradeurs (als Nationale Nederlanden, Ditzo en Allianz) en polissen (als Vermogen of Mediation). Via deze site kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieDrenthe
GemeenteNoordenveld
(Regio) nummer050 (+3150)
Bewoners31039
Postcodegebieden9314
BuurtenRoden
Naburige plaatsenverzekering-nietap, rechtsbijstandverzekering-nieuw-roden, polis-alteveer, rechtsbijstand-kollumerzwaag, verzekeringspakket-roderesch en lieveren
rechtsbijstandverzekering-foxwolde

Rechtsbijstandverzekeringen Foxwolde vergelijken april 2024

D.m.v. zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische hulp en advies in situaties van conflicten in Drenthe. Dit biedt uitkomst in situaties als dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk en Problemen beleggingsadvies. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Foxwolde vergelijken? Via de vergelijkingstool zoek je gemakkelijk een betaalbare polis. Dit type verzekering is best complex. We zien uiteenlopende verzekeraars en allerlei modules. Onderstaand vind je verdere informatie. Zie ook https://www.gemeentenoordenveld.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Je kiest zelf je modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over OHRA pakket

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische hulp en advies in het geval van een conflict. Ze bieden je onder andere proces ondersteuning of geld.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op deze kwestie is er geen sprake van een gemiddeld antwoord. Zit je veel in de auto of wissel je regelmatig van baan? In zo’n setting kan je maar zo te maken hebben met een claim. Door middel van de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een polis is er al vanaf €8. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €12,5 per maand. De prijs wordt berekend a.d.h.v. grootte van het gezin, het verzekerde bedrag, en gekozen modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De verzekeringen verschillen op polisvoorwaarden, modules, hoogte eigen risico, en de hoogte van de uitkering. De beste polis kies je door te kijk naar je specifieke vraag, budget en situatie. Met behulp van de tool vind je probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Foxwolde.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Mogelijkheden zijn zelfstandig wonend, of gezinnen met (en zonder) kids. Een verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In contanten of juist in advies. Dit varieert van €25.000 tot €55.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Jij hebt keuzes voor bijv. Werk of Letselschade. Veel modules nemen resulteert in een hogere maandpremie. Bedenk waar het risico hoog is. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Aanbieders vergelijken

  Hierna vind je een overzicht met aanbieders. Vergelijk ze zelf op premie of beoordelingen voor juridische hulp in Foxwolde.

 5. Regel je polis online

  Alle opties bekeken? Je kunt de polis van bijvoorbeeld OHRA, Centraal beheer en Promovendum snel online afsluiten. Ga je overstappen? De toekomstige verzekeraar helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Kom niet voor verrassingen te staan, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Bekijk de beste en/of de goedkoopste polis in de omgeving 9314.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van april 2024 (gemeente Noordenveld)

 • Unive: Juristen met expertise
 • Inshared: Zelf samentstellen
 • Klaverblad: Ruime keuze modules
 • Nationale Nederlanden: Hoogste score MoneyView
 • Aegon: De beste juristen op uw zaak
 • OHRA: 24/7 advies van experts
 • DAS: Hoge klantwaardering
 • HEMA: Geen overwacht hoge kosten
 • Ditzo: Juridische hulp van DAS.
 • Lancyr: Geen overwacht hoge kosten
 • Centraal Beheer: Eenvoudig samenstellen
 • ABN AMRO: Eenvoudig samenstellen
 • FBTO: De beste juristen op uw zaak
 • ARAG: Geen overwacht hoge kosten

Bekijk de verschillende modules

Wil je jouw rechtsbijstand in Foxwolde verzekeren? Dit product is 100% zelf samen te stellen. Dit kan middels een aantal modules. Meer info tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom je positie als consument. Denk aan vervelende gebeurtenissen inzake een recente aankoop of een geschil met de gemeente.
 2. Belasting en vermogen
  Deze optie heeft te maken met zaken als fiscaal recht, je vermogen, en extra eigendommen. Zoals bijv. een conflict over toeslagen.
 3. Wonen
  Deze polis via ABN AMRO en ANWB is relevant tijdens gebeurtenissen rondom appartementen (bijv. in buurt zoals Roden, Roden, Norg, Norg, Peize). Denk hier aan geschillen met de Vereniging van Eigenaren of advocaat in Foxwolde.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met gebeurtenissen in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Neem nou medische schade of letselschade waar je als fietser betrokken bij bent. Een kwestie kan zijn juridische hulp en advies bij (letsel)schade.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De kosten hiervan kunnen flink oplopen. Door deze dekking heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Handige tips voor een lagere premie’

W. de Haan, Foxwolde (april 2024)