Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Frederiksoord

Een aanvaring op het werk, in de straat, of met de auto? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Een juridische adviseur is soms financieel niet mogelijk. Door zo’n rechtsbijstandverzekering in Frederiksoord wordt er altijd naar je geluisterd. Een rechtsbijstandverzekering “biedt direct juridische hulp tegen een lage premie”. Je kunt dan denken aan:

 • het verhalen van letsel- en/of materiële schade
 • Problemen inzake huur/verhuur van een 2e woning
 • Problemen binnen het huwelijk
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse aanbieders (zoals Nationale Nederlanden, Centraal beheer of ING) en dekkingen (bijv. Werk en Wonen). Dankzij onze adviseurs lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieDrenthe
GemeenteWesterveld
Netnummer0521 (+31521)
Bewoners18940
Postcodes8382
BuurtenDiever
Plaatsen nabijverzekering-paasloo, rechtsbijstandverzekering-kalenberg, polis-ossenzijl, rechtsbijstand-wetering, verzekeringspakket-oldemarkt en kuinre
rechtsbijstandverzekering-frederiksoord

Rechtsbijstandverzekeringen Frederiksoord vergelijken maart 2024

Dankzij de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische bijstand & bescherming tijdens taferelen zoals conflicten in Drenthe. Dat komt van pas tijdens voorvallen als een conflict met je internetprovider. of Aanvaringen over jouw 2e woning. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Frederiksoord vergelijken? Middels de vergelijkingstool vind jij gemakkelijk de gewenste verzekering. Rechtsbijstand sluit je niet zomaar even af. In de markt zijn er uiteenlopende verzekering aanbieders en allerlei modules. Hieronder kun jij daarover meer lezen. Voor info over de gemeente zie ook https://www.gemeentewesterveld.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Zelf samenstellen met modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Aegon maart 2024

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische hulp en advies als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Dit kan gaan om geld of natura.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze kwestie bieden wij geen gemiddeld antwoord. Zit je veel in het verkeer of verhuis je vaak? In die situatie kan je maar zo te maken hebben met een claim. Aan de hand van de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een polis kan je al vinden vanaf €10,75. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €14 (maandelijks). Het tarief is afhankelijk van gezinsgrootte, het bedrag dat je verzekerd, en de soort modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat hangt er nogal vanaf. De rechtsbijstandverzekeringen wijken van elkaar af op polisvoorwaarden, modules, hoogte eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. Wat de beste polis is, hangt af van jouw behoeften, en financiële situatie. Middels onze vergelijk-module zoek jij moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Frederiksoord.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Een keuze is alleen, of samenwonend met kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit varieert van €10.000 tot €55.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Jij hebt keuzes voor dekkingen als Belasting en Medisch. Veel modules nemen mondt uit in een hogere maandpremie. Ga na op welke fronten de nood het hoogste is. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Polissen vergelijken

  Hierna vind je een lijst met mogelijkheden. Rank zelf op kosten of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Frederiksoord.

 5. Regel je polis online

  Iets gevonden? Alle huishoudens kunnen de diensten van Nationale Nederlanden, FBTO of DAS eenvoudig online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De gekozen verzekeraar neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Vermijd hoge juridische kosten, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Ontdek de beste en/of de goedkoopste polissen in de regio 8382.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2024 (gemeente Westerveld)

 • Unive: Voor vrijwel elke soort schade
 • Inshared: Beoordeeld met een 8.0
 • Klaverblad: Geen overwacht hoge kosten
 • Nationale Nederlanden: Voor grote en kleine geschillen
 • Aegon: 240 juristen en 70 advocaten
 • OHRA: Specialisten van DAS
 • DAS: De beste juristen op uw zaak
 • HEMA: Verschillende modules
 • Ditzo: Verschillende modules
 • Lancyr: Beste koop Consumentenbond (2018)
 • Centraal Beheer: Gemakkelijk online afsluiten
 • ABN AMRO: Eenvoudig samenstellen
 • FBTO: Juristen met expertise
 • ARAG: Direct online verzekeren

Uit welke modules kan ik kiezen?

Wil je jouw rechtsbijstand in Frederiksoord verzekeren? Jouw polis is 100% zelf samen te stellen. Dat gaat aan de hand van speciale modules. Aanvullende info kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom je positie als consument. Als o.a. een probleem m.b.t. familiezaken of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze optie verleent bijstand bij situatie zoals fiscaal recht, vermogen, en financiële boedel. Als o.a. een aanvaring met de belastingdienst.
 3. Wonen
  Deze module via Ditzo of ING speelt bij geschillen aangaande appartementen (bijv. in een wijk zoals Diever, Wapse, Zorgvlied, Dwingeloo, Lhee, Eemster, Geeuwenbrug, Dieverbrug, Havelte, Uffelte, Wapserveen, Vledder, Frederiksoord, Nijensleek, Vledderveen, Wilhelminaoord, Doldersum, Boschoord). Onder andere onenigheid met de gemeente over jouw huis of advocaat in Frederiksoord.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op zaken die spelen op de weg (verkeersrechtsbijstand). Neem nou medische schade en letselschade waar jij met de elektrische fiets betrokken bij bent. Een kwestie kan zijn schade in het verkeer.
 5. Mediation / echtscheiding
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. Dergelijke kosten vallen in de praktijk vaak hoog uit. Door deze polis kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Uiteindelijk toch bij dezelfde verzekeraar gebleven!’

B. Janssen, Frederiksoord (maart 2024)