Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Jonkerslân

Een aanvaring op kantoor, met familie, of in het verkeer? De schuld ligt niet altijd bij jou. Een juridisch specialist is voor veel mensen onbetaalbaar. Door middel van deze rechtsbijstandverzekering in Jonkerslân pak je dat issue aan. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die u beschermt wanneer u rechtshulp nodig heeft tijdens een conflict”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • problemen met de annulering van vakanties
 • Een meningsverschil inzake inkomstenbelasting
 • Problemen met de glazenwasser
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene maatschappijen (o.a. OHRA, Ditzo en Asr) en voorwaarden (zoals Werk en Medisch). Via deze site is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieFriesland
GemeenteOpsterland
Netnummer0513 (+31513)
Bewoners29830
Postcodes8403
WijkenGorredijk
Plaatsen nabijverzekering-blesdijke, rechtsbijstandverzekering-de-blesse, polis-peperga, rechtsbijstand-noordwolde, verzekeringspakket-steggerda en de-hoeve
rechtsbijstandverzekering-jonkerslan

Rechtsbijstandverzekeringen Jonkerslân vergelijken maart 2024

Via zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische hulp en advies in situaties van ruzies en problemen in Friesland. Dit is handig als het gaat om een TV die kapot gaat. en Problemen bij een kledingwinkel. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Jonkerslân vergelijken? Via de vergelijk tool vind jij direct een betaalbare polis. Het productsluit je niet zomaar even af. Je vindt altijd uiteenlopende verzekering aanbieders en dan zijn er nog allerlei modules. Onderstaand vind je verdere informatie. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.opsterland.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Je kiest zelf je modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Europeesche maart 2024

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische medewerking ten tijde van problemen. Dit kan gaan om rechtstreeks advies of financiële middelen.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op dat vraagstuk is er geen algemeen advies. Reis je veel of verhuis je vaak? In zo’n setting kan je maar zo te maken hebben met een claim. Met behulp van de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering begint met prijzen van €9. Dit loopt op tot circa €15,25 per 4 weken. Het tarief heeft te maken met gezinssituatie, het max. te verzekeren bedrag, en de soort modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De rechtsbijstandverzekeringen zijn onderscheidend op voorwaarden, dekkingen, hoogte eigen bijdrage, en de premie. Welke verzekeraar de beste is, moet worden bepaald door jouw wensen, budget en situatie. Door het vergelijk script ontdek je gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Jonkerslân.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Opties zijn zelfstandig wonend, of gezinnen met (en zonder) kids. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  We hebben het over de maximum vergoeding. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. De max. vergoeding loopt van €20.000 tot €65.000.

 3. Modules selecteren

  Jij hebt keuzes voor thema’s zoals Vermogen en Letselschade. Een groot aantal modules resulteert in hogere lasten. Ga na op welk gebied het risico het grootst is. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Polissen vergelijken

  Hierna vind je een tabel met alle opties. Rank zelf op kosten p/maand of reviews voor juridische hulp in Jonkerslân.

 5. Regel je polis online

  Alle opties bekeken? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Klaverblad, Ditzo en Nowgo vandaag nog online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De toekomstige verzekeraar kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Vermijd hoge juridische kosten, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Ontdek de beste of goedkoopste polissen in de regio 8403.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2024 (gemeente Opsterland)

 • Unive: Vanaf €3,38 per maand
 • Inshared: Online schade melden
 • Klaverblad: Juristen met expertise
 • Nationale Nederlanden: Eenvoudig samenstellen
 • Aegon: 70 advocaten
 • OHRA: Altijd gratis telefonisch advies
 • DAS: Voor kleine en grote conflicten
 • HEMA: 24/7 advies van experts
 • Ditzo: Direct online verzekeren
 • Lancyr: Ruime keuze modules
 • Centraal Beheer: Team van ervaren juristen
 • ABN AMRO: Gemakkelijk online afsluiten
 • FBTO: Gespecialiseerde juristen
 • ARAG: Professionele verzekering

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Direct jouw rechtsbijstand in Jonkerslân verzekeren? Deze polis is 100% zelf samen te stellen. Dat gaat aan de hand van zogenaamde modules. Extra details kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met consument gerelateerde zaken. Zoals bijv. een probleem m.b.t. een recente aankoop of een conflict met een autogarage.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze polis ondersteunt jou in omstandigheden rondom fiscaal recht, jouw vermogen, en aandelen. Neem nou onenigheid m.b.t. belastingaanslagen.
 3. Wonen
  Deze keuze via OHRA en Reaal kies jij voor situaties aangaande huizen (bijv. in een wijk zoals Gorredijk, Langezwaag, Terwispel, Beetsterzwaag, Ureterp, Bakkeveen). Denk hier aan een meningsverschil rondom jouw huurwoning of advocaat in Jonkerslân.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met zaken die spelen op de weg (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. letselschade en medische schade waar je als fietser deelgenoot van bent. Je kunt denken aan een gestolen voertuig.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De kosten van zo’n scheiding vallen vaak niet mee. Via deze mogelijkheid staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Een geschil om mijn werk was zo verholpen’

D. de Groot, Jonkerslân (maart 2024)