Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Opsterland

Een aanvaring op kantoor, met familie, of in het verkeer? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridisch advies kan niet iedereen betalen. Door middel van deze rechtsbijstandverzekering in Opsterland pak je dat issue aan. De rechtsbijstandverzekering “biedt direct juridische hulp tegen een lage premie”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • letselschade n.a.veen ongeluk
 • Een meningsverschil met de belastingdienst
 • Aanvaringen over geleverde diensten
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij partijen (denk aan Inshared, HEMA en ING) en modules (zoals Vermogen of Verkeer). Via deze site is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieFriesland
GemeenteOpsterland
Netnummer0516 (+31516)
Aantal inwoners29830
Postcodegebieden9240
WijkenGorredijk
Plaatsen in de omgevingverzekering-Leerdam, rechtsbijstandverzekering-Leek, polis-Lansingerland, verzekeringspakket-Langedijk, Rechtsbijstand Landsmeer en verzekeraar-Landgraaf
rechtsbijstandverzekering-opsterland

Rechtsbijstandverzekeringen Opsterland vergelijken april 2024

Middels zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische medewerking tijdens taferelen zoals moeilijkheden in Friesland. Dit is handig in het geval van een conflict over jouw vaarbewijs en Problemen aangaande een boete. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Opsterland vergelijken? Middels de zoekmachine vind je gemakkelijk een goedkope verzekeringscontract. Dit type verzekering is niet heel eenvoudig. Je vindt altijd verschillende verzekering aanbieders en allerlei modules. Op onze site kun jij daarover meer lezen. Raadpleeg ook eens https://www.opsterland.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Zelf samenstellen met modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: InShared dekking

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor geeft juridisch advies wanneer jij dat nodig hebt. Ze bieden je onder andere proces ondersteuning of geld.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Daarop is er geen sprake van een standaard antwoord. Ben je veel onderweg of heb je te maken met onzeker werk? In zo’n setting is er altijd risico op een geschil. Met behulp van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering begint met prijzen van €9,25. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €14,5 p/maand. De premie wordt bepaald door gezinssituatie, het afgedekte bedrag, en gekozen modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De verzekeringen lopen uiteen op voorwaarden, inhoud modules, vrijwillige eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. Wat de beste polis is, wordt bepaald door jouw behoeften, en omstandigheden. Door de vergelijker check je probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Opsterland.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Bijv. een 1-persoonshuishouden, of samenwonend met kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  We hebben het over de maximum vergoeding. In de vorm van diensten of geld. Dit schommelt tussen de €15.000 tot €100.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  We onderscheiden bijv. Inkomen of Medisch. Veel modules nemen betekent een hogere premie. Denk je in op welk gebied het risico hoog is. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Online vergelijken

  Je wordt nu doorgestuurd naar een overzicht met aanbieders. Rangschik op premie per maand of waardering voor juridische hulp in Opsterland.

 5. Afsluiten via internet

  Ben je eruit? Jij kunt een product van o.a. Nationale Nederlanden, ABN AMRO en Nowgo gemakkelijk online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? Jouw aanstaande verzekeringspartij biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Voorkom verrassingen, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Stap over naar de beste of juist de goedkoopste verzekering in de omgeving 9240, 9241.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van april 2024 (gemeente Opsterland)

 • Unive: Juristen met expertise
 • Inshared: Juristen met expertise
 • Klaverblad: Geen poespas
 • Nationale Nederlanden: De beste juristen op uw zaak
 • Aegon: Zaken snel opgepakt
 • OHRA: Voor grote en kleine geschillen
 • DAS: Altijd rechtshulp On Demand
 • HEMA: Hoge klantwaardering
 • Ditzo: Ruime dekking
 • Lancyr: Geen wachttijd
 • Centraal Beheer: Ruime keuze modules
 • ABN AMRO: 5 sterren MoneyView
 • FBTO: Gemakkelijk overstappen
 • ARAG: Gemakkelijk online afsluiten

Uit welke modules kan ik kiezen?

Direct jouw rechtsbijstand in Opsterland verzekeren? Dit product stel je zelf samen. Dat werkt op basis van verschillende modules. Additionele specificaties lees je hierna.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende je positie als consument. Als o.a. problematische situatie aangaande ruzie met de buren of een conflict met een autogarage.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze polis ondersteunt jou in alles rondom fiscale rechten, vermogen, en financiële boedel. Zoals bijv. geschillen over beleggingsadvies.
 3. Wonen
  Deze polis bij Aegon en Promovendum gaat over kwesties rondom woningen (bijv. in wijken als Gorredijk, Langezwaag, Terwispel, Beetsterzwaag, Ureterp, Bakkeveen). Bijvoorbeeld geschillen met de huurbaas of advocaat in Opsterland.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op vervelende omstandigheden in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Neem nou medische schade of letselschade waar je als fietser slachtoffer van bent. Je moet dan denken aan schade bij een ongeluk of aanrijding.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. De kosten van zo’n scheiding vallen in de praktijk vaak hoog uit. Aan de hand van deze module heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Geen poespas, gewoon een sterke vergelijker’

A. de Graaf, Opsterland (april 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente