Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Exmorra

Een probleem op kantoor, met de buren, of in het verkeer? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Een juridisch specialist kan niet iedereen betalen. Door gebruik te maken van zo’n rechtsbijstandverzekering in Exmorra wordt er altijd naar je geluisterd. De rechtsbijstandverzekering “voorkomt onverwachte kosten rondom juridische geschillen. “. Om je hierbij een beeld te geven:

 • garantiegeschillen op producten
 • Problemen met de internetmaatschappij
 • Conflicten met overheidsinstanties
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij verzekeraars (denk aan Unive, HEMA of Nowgo) en pakketten (o.a. Inkomen en Wonen). Dankzij onze adviseurs is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieFriesland
GemeenteSúdwest-Fryslân
(Regio) nummer0515 (+31515)
Aantal inwoners84048
Postcodegebied8759
WijkenBolsward
Naburige plaatsenverzekering-gaast, rechtsbijstandverzekering-piaam, polis-idsegahuizum, rechtsbijstand-pingjum, verzekeringspakket-makkum en cornwerd
rechtsbijstandverzekering-exmorra

Rechtsbijstandverzekeringen Exmorra vergelijken juni 2024

Dankzij zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische medewerking in situaties van moeilijkheden in Friesland. Een goede backup als het gaat om een conflict na een auto ongeluk of Een meningsverschil rondom aankoop van een huis. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Exmorra vergelijken? Aan de hand van de vergelijk tool speur je snel een goede polis. Zo’n polis is best complex. We zien verschillende assuradeurs plus modules. Verderop vind je verdere informatie. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.gemeentesudwestfryslan.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Huis In Eén Verzekeringen polis

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische ondersteuning in het geval van een conflict. Dat gaat in de vorm van rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op deze kwestie is er geen sprake van een directe algemene conclusie. Koop je veel online of wissel je regelmatig van baan? Op basis van die info is de kans op een conflict groter. Via de modules stel je zelf een pakket samen.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand is er al vanaf €10,5. Dit loopt op tot circa €15,5 per maand. De maandpremie hangt af van grootte van het gezin, verzekerde bedrag en het aantal modules.

Wat is de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De polissen zijn onderscheidend op polisvoorwaarden, dekkingen, vrijwillige eigen bijdrage, en de premie. Wat de beste polis is, moet worden bepaald door je specifieke vraag, budget en situatie. Met behulp van de vergelijker vergelijk jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Exmorra.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Bijvoorbeeld een 1 persoons dekking of een partner zonder kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In contanten of juist in advies. De max. vergoeding loopt van €5.000 tot €90.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Je kunt kiezen uit thema’s zoals Consument en Echtscheiding. Een groot aantal modules heeft als gevolg een hogere premie. Schat in waar je risico loopt. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Je wordt nu doorgestuurd naar een overzicht met polissen. Orden ze op kosten p/maand of waardering voor juridische hulp in Exmorra.

 5. Direct afsluiten

  Alle opties bekeken? Jij kunt een product van o.a. Inshared, ABN AMRO en Allianz snel online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De aanstaande verzekeraar kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Voorkom verrassingen, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Check de beste en/of de goedkoopste polis in de omgeving 8759.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juni 2024 (gemeente Súdwest-Fryslân)

 • Unive: Zelf samentstellen
 • Inshared: Voor vrijwel elke soort schade
 • Klaverblad: Persoonlijke adviseur
 • Nationale Nederlanden: Eenvoudig samenstellen
 • Aegon: 240 juristen en 70 advocaten
 • OHRA: Voor grote en kleine geschillen
 • DAS: Direct online verzekeren
 • HEMA: Hoge klantwaardering
 • Ditzo: 24/7 advies van experts
 • Lancyr: Zelf samentstellen
 • Centraal Beheer: Professionele verzekering
 • ABN AMRO: Juristen met expertise
 • FBTO: Team van ervaren juristen
 • ARAG: Geen overwacht hoge kosten

Welke modules worden aangeboden?

Snel jouw rechtsbijstand in Exmorra verzekeren? Jouw polis is erg flexibel qua mogelijkheden. Dat werkt met een aantal modules. Additionele specificaties kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met aankopen e.d. Denk aan problematische situatie aangaande een contract of een conflict met je internetprovider.
 2. Belasting en vermogen
  Deze module ondersteunt jou in voorvallen als met name fiscale rechten, je vermogen, en andere bezittingen. Als o.a. geschillen met de belastingdienst.
 3. Wonen
  Deze dekking bij o.a. Aegon of Interpolis gaat over zaken rondom jouw huis (bijv. in buurten als Bolsward, Sneek, Nijefurd, Koudum, Hemelum, IJlst, Zuid IJlst, Oost IJlst, West IJlst, Oosthem, Noordwest IJlst, Zuidoost IJLst, Woudsend, Bouwhoek, Weidestreek Oost, Weidestreek West, Weidestreek Zuid, Makkum, Weidestreek Zuidwest, Boarnsterhim). Denk hier aan een meningsverschil m.b.t. de aanbouw of verbouw van de woning of advocaat in Exmorra.
 4. Verkeer
  Dit gaat over gebeurtenissen op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Neem nou letselschade en/of medische schade waar jij als bestuurder aan deelneemt. Een typisch voorbeeld is strafzaken in verband met deelname aan het verkeer.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. De kosten hiervan kunnen aardig in papieren lopen. Door deze polis kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Ik wist niet dat dit zo makkelijk was’

R. van Vliet, Exmorra (juni 2024)