Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Tzum

Een conflict op kantoor, met familie, of op de weg? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridisch advies is voor veel mensen onbetaalbaar. Aan de hand van een rechtsbijstandverzekering in Tzum wordt er altijd naar je geluisterd. De rechtsbijstandverzekering “geeft u recht op juridisch advies en deskundige rechtshulp”. Denk aan situaties als:

 • schade aan een geparkeerde auto
 • Geschillen met de fiscus
 • Geschillen tijdens de oplevering van een huis
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende verzekeraars (zoals Unive, Ditzo of Asr) en modules (o.a. Consument en Letselschade). Dankzij onze adviseurs is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieFriesland
GemeenteWaadhoeke
Regionummer0517 (+31517)
Inwoners10525
Postcodegebieden8804
BuurtenWest
Plaatsen nabijverzekering-nijhuizum, rechtsbijstandverzekering-wolsum, polis-folsgare, rechtsbijstand-dedgum, verzekeringspakket-tjalhuizum en nijland
rechtsbijstandverzekering-tzum

Rechtsbijstandverzekeringen Tzum vergelijken juli 2024

Dankzij zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische medewerking in het geval van conflicten in Friesland. Dit biedt uitkomst in het geval van een conflict met een autogarage. of Aanvaringen met de verhuurder. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Tzum vergelijken? Met de vergelijker speur je gemakkelijk een goede rechtsbijstandverzekering. Dit type verzekering is niet heel eenvoudig. Er zijn uiteenlopende verzekeraars en modules. Onderstaand leggen we een en ander uit. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.waadhoeke.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Reaal polis

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor geeft juridisch advies als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Zo verstrekken ze bijv. proces ondersteuning of geld.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Op deze vraag bieden wij geen directe algemene conclusie. Reis je veel of heb je te maken met onzeker werk? In dat geval is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Via de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een polis begint met prijzen van €8. Duurdere polissen zitten rond de €14,75 per 4 weken. Het tarief is afhankelijk van type gezin, het verzekerde bedrag, en type modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De rechtsbijstandverzekeringen verschillen op kleine lettertjes, inhoud modules, eigen risico en de premie. Wat de beste polis is, hangt af van jouw wensen, en financiële situatie. Geholpen door onze vergelijk-module vergelijk jij probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Tzum.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Opties zijn een 1 persoons dekking of gezinnen met (en zonder) kids. De verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In de vorm van diensten of geld. Dit ligt doorgaans tussen de €27.500 tot €65.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Je kunt kiezen uit bijv. Fiscaal recht of Echtscheiding. Meer modules selecteren mondt uit in hogere lasten. Schat in op welke aspecten jij meer risico loopt. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Aanbieders vergelijken

  Hierna vind je een tabel met verzekeringen. Sorteer op prijs of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Tzum.

 5. Direct afsluiten

  Een geschikte optie?Alle huishoudens kunnen de diensten van Nationale Nederlanden, Ditzo en Asr eenvoudig online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De toekomstige verzekeringspartij kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Vermijd hoge juridische kosten, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Check de beste en/of de goedkoopste verzekeringen in regio 8804.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2024 (gemeente Waadhoeke)

 • Unive: Ruime dekking
 • Inshared: Juristen met expertise
 • Klaverblad: Voor vrijwel elke soort schade
 • Nationale Nederlanden: Hoge klantwaardering
 • Aegon: 24/7 advies van experts
 • OHRA: Gemakkelijk online afsluiten
 • DAS: Vanaf €13,63 per maand
 • HEMA: Zonder kleine lettertjes
 • Ditzo: Ruime keuze modules
 • Lancyr: De beste juristen op uw zaak
 • Centraal Beheer: Zaken snel opgepakt
 • ABN AMRO: Online schade melden
 • FBTO: Team van ervaren juristen
 • ARAG: Populaire ProRechtPolis

Voor welke modules kan ik gaan?

Snel jouw rechtsbijstand in Tzum verzekeren? Deze polis kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat werkt op basis van zogenaamde modules. Aanvullende info tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende aankopen e.d. Bijvoorbeeld vervelende gebeurtenissen inzake bepaalde overeenkomsten of een TV die kapot gaat.
 2. Belasting en vermogen
  Deze dekking biedt hulp tijdens zaken als fiscaal recht, je vermogen, en andere bezittingen. Onder andere een meningsverschil m.b.t. vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze module bij HEMA of Allianz gaat over zaken aangaande je huis (bijv. in buurt zoals West, Oost, Zuid, Franeker, Noord, Noordoost, Zuid, West, Franeker Zuidoost, Bouwhoek West, Greidhoek, Tuinbouwgebied, Bouwhoek Noord). Bijvoorbeeld onenigheid rondom jouw huurwoning of advocaat in Tzum.
 4. Verkeer
  Betreft gebeurtenissen op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Denk aan medische schade of letselschade waar jij met de elektrische fiets aan deelneemt. Een kwestie kan zijn een geschil m.b.t. jouw rijbewijs.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. De onkosten van een scheiding zijn doorgaans zeer fors. Met deze dekking staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Goede ondersteuning bij problemen’

U. van der Veen, Tzum (juli 2024)