Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Stokkum

Een tweestrijd op kantoor, met de buren, of met de auto? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridische hulp kan erg duur zijn. Aan de hand van deze rechtsbijstandverzekering in Stokkum pak je dat issue aan. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die u beschermt wanneer u rechtshulp nodig heeft tijdens een conflict”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • schade aan een geparkeerde auto
 • Problemen met de plaatselijke overheid
 • Geschillen met de glazenwasser
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene partijen (zoals OHRA, HEMA of Reaal) en polissen (als Inkomen of Mediation). Met onze tools kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieGelderland
GemeenteMontferland
(Regio) nummer0314 (+31314)
Aantal inwoners35173
Postcodes7039
Wijkens-Heerenberg
Plaatsen nabijverzekering-loerbeek, rechtsbijstandverzekering-kilder, polis-wehl, rechtsbijstand-hummelo, verzekeringspakket-halle en zelhem
rechtsbijstandverzekering-stokkum

Rechtsbijstandverzekeringen Stokkum vergelijken juni 2024

Via de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische hulp en advies in scenario’s van onenigheid in Gelderland. Dit biedt uitkomst in het geval van niet geleverde artikelen en Aanvaringen met een ambtenaar. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Stokkum vergelijken? Middels de zoekmachine zoek je moeiteloos een goedkope polis. Het productvergt enige voorkennis. We zien verscheidene aanbieders en allerlei modules. Hieronder kun jij daarover meer lezen. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.montferland.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Unigarant pakket

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor rechtshulp in het geval van een conflict. Je kunt rekenen op o.a. financiële ondersteuning.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze kwestie is er geen sprake van een directe algemene conclusie. Zit je veel in de auto of heb je te maken met onzeker werk? Dan is er altijd risico op een geschil. Door middel van de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een polis vind je al vanaf €11,5. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €14 (maandelijks). De maandpremie heeft te maken met type huishouden, het bedrag dat je verzekerd, en actieve modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De verzekeringen lopen uiteen op contractvoorwaarden, inhoud modules, eigen risico en natuurlijk de kosten. De beste polis hangt af van jouw wensen, en privésituatie. Via de tool check je eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Stokkum.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Dat kan zijn een 1 persoons dekking of alleen kinderen en geen partner. Deze verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. Dat kan gaan om advies of geld. Dit ligt doorgaans tussen de €30.000 tot €70.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  We hebben het over dekkingen als Vermogen of Verkeer. Veel modules aanzetten mondt uit in een duurder tarief. Schets voor jezelf op welk gebied je risico loopt. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Hierna vind je een overzicht met alle opties. Orden ze op kosten p/maand of beoordelingen voor juridische hulp in Stokkum.

 5. Direct afsluiten

  Alle opties bekeken? Je kan producten van maatschappijen als Unive, Ditzo of Zekur vandaag nog online afsluiten. Ga je overstappen? De nieuwe partij kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Bekijk de beste of goedkoopste verzekeringen in regio 7039.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juni 2024 (gemeente Montferland)

 • Unive: De beste juristen op uw zaak
 • Inshared: Verschillende modules
 • Klaverblad: Professionele verzekering
 • Nationale Nederlanden: Zaken snel opgepakt
 • Aegon: Team van ervaren juristen
 • OHRA: Specialisten van DAS
 • DAS: Hoge klantwaardering
 • HEMA: Geen overwacht hoge kosten
 • Ditzo: Eenvoudig samenstellen
 • Lancyr: Geen wachttijd
 • Centraal Beheer: Direct online verzekeren
 • ABN AMRO: Juristen met expertise
 • FBTO: De beste juristen op uw zaak
 • ARAG: Zaken snel opgepakt

Welke modules worden aangeboden?

Snel jouw rechtsbijstand in Stokkum verzekeren? De verzekering kun je volledig personaliseren. Dat gaat aan de hand van een aantal modules. Meer info kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende consument gerelateerde zaken. Als o.a. problematische situatie aangaande vermeende schade of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Belasting & vermogen
  Deze optie verleent bijstand bij zaken als fiscale rechten, vermogen, en ander waardevol bezit. Neem nou onenigheid over aandelen en obligaties.
 3. Wonen
  Deze polis via bijv HEMA en Nowgo gaat over kwesties betreffende je huis (bijv. in een wijk als s-Heerenberg, Brakel, Didam). Denk hier aan een conflict bij de verkoop van een huis of advocaat in Stokkum.
 4. Verkeer
  Betreft alles wat er gebeurt met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. medische schade en letselschade waar jij als bestuurder aan deelneemt. Zo’n situatie kan zijn het verhalen van letsel- en/of materiële schade.
 5. Mediation / echtscheiding
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De kosten van zo’n scheiding vallen in de praktijk vaak hoog uit. Via deze mogelijkheid kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Ook buiten de deur een goede dekking’

O. Evers, Stokkum (juni 2024)