Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Montferland

Een conflict op kantoor, in het gezin, of in het verkeer? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridische hulp is soms financieel niet mogelijk. Via zo’n rechtsbijstandverzekering in Montferland wordt er altijd naar je geluisterd. De rechtsbijstandverzekering “heb je recht op hulp, advies en ondersteuning bij juridische touwtrekkerij. “. Je kunt dan denken aan:

 • onenigheid met de energieleverancier
 • Aanvaringen met een onderwijsinstantie
 • Conflicten tijdens de oplevering van een huis
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene maatschappijen (zoals Klaverblad, Lancyr en Promovendum) en polissen (onder andere Inkomen en Letselschade). Via onze specialisten vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieGelderland
GemeenteMontferland
Regionummer0314 (+31314)
Aantal inwoners35173
Postcodegebieden7038
Buurtens-Heerenberg
Plaatsen in de omgevingverzekering-Losser, rechtsbijstandverzekering-Loppersum, polis-Lopik, verzekeringspakket-Loon op Zand, Rechtsbijstand Lochem en verzekeraar-Lisse
rechtsbijstandverzekering-montferland

Rechtsbijstandverzekeringen Montferland vergelijken juli 2022

D.m.v. een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridisch advies en ondersteuning in het geval van ruzies en problemen in Gelderland. Dit is handig ten tijde van een TV die kapot gaat. of Geschillen inzake inkomstenbelasting. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Montferland vergelijken? Met onze tool check jij moeiteloos een goede polis. Dit type verzekering lijkt best ingewikkeld. Je vindt altijd verschillende aanbieders en allerlei modules. Onderstaand zijn verdere details te vinden. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.montferland.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Generali pakket

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische medewerking als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Zo verstrekken ze bijv. financiële middelen of advies.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op deze vraag mist een echt helder advies. Zit je veel in het verkeer of werk je regelmatig voor een andere baas? Dan is de kans op een conflict groter. Met behulp van de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand sluit je af vanaf €10,5. Kosten lopen op tot €15 per 30 dagen. De maandelijkse premie heeft te maken met gezinsgrootte, het afgedekte bedrag, en de soort modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De polissen wijken van elkaar af op voorwaarden, modules, vrijwillige eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. Wat het beste aanbod is, wordt bepaald door je specifieke vraag, en privésituatie. Op basis van onze vergelijk-module zoek je eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Montferland.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Bijv. alleen, of samenwonend met kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit ligt doorgaans tussen de €5.000 tot €60.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Je kunt kiezen uit dekkingen als Vermogen of Echtscheiding. Veel modules nemen betekent een hogere premie. Denk je in op basis waarvan het risico hoog is. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Polissen vergelijken

  Je wordt nu doorgestuurd naar een ranglijst met aanbieders. Vergelijk ze zelf op premie per maand of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Montferland.

 5. Regel je polis online

  Een geschikte optie?Alle huishoudens kunnen de diensten van Nationale Nederlanden, Centraal beheer of Arag eenvoudig online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? Jouw aanstaande assuradeur neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Voorkom verrassingen, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Bekijk de beste of voordeligste polissen in de regio 7038.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2022 (gemeente Montferland)

 • Unive: 150 deskundige juristen
 • Inshared: De beste juristen op uw zaak
 • Klaverblad: Goede beoordeling
 • Nationale Nederlanden: Gespecialiseerde juristen
 • Aegon: Online of via persoonlijke adviseur
 • OHRA: Vrije keuze advocaat
 • DAS: Zelf samentstellen
 • HEMA: Geen overwacht hoge kosten
 • Ditzo: Voor grote en kleine geschillen
 • Lancyr: Verschillende modules
 • Centraal Beheer: Geen eigen risico
 • ABN AMRO: 24/7 advies van experts
 • FBTO: Voor vrijwel elke soort schade
 • ARAG: Geen overwacht hoge kosten

Bekijk de verschillende modules

Meteen jouw rechtsbijstand in Montferland verzekeren? Deze dekking is 100% zelf samen te stellen. Dit doe je met zogenaamde modules. Extra details vind je hieronder.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent je positie als consument. Onder andere vervelende gebeurtenissen inzake ruzie met de buren of een conflict met je internetprovider.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze keuze heeft te maken met situatie zoals fiscale rechten, je vermogen, en aandelen. Als o.a. geschillen over beleggingsadvies.
 3. Wonen
  Deze dekking bij o.a. Centraal beheer of Promovendum speelt bij geschillen rondom appartementen (bijv. in een wijk als s-Heerenberg, Brakel, Didam). Bijvoorbeeld een conflict bij de aankoop van een huis of advocaat in Montferland.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met problemen die veroorzaakt zijn op de weg (verkeersrechtsbijstand). Neem nou letselschade en/of medische schade waar jij met de elektrische fiets slachtoffer van bent. Je moet dan denken aan geschillen ontstaan bij aankoop of verkoop van je auto.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De kosten hiervan kunnen flink oplopen. Via deze dekking worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Altijd met een goed gevoel de deur uit’

O. van den Velden, Montferland (juli 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente