Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Zetten

Een botsing op kantoor, in het gezin, of met de belastingdienst? Het kan iedereen overkomen. Juridische ondersteuning is voor veel mensen onbetaalbaar. Middels zo’n rechtsbijstandverzekering in Zetten beperk je het risico. De rechtsbijstandverzekering “dekt de kosten van een juridisch proces / geschil”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • een conflict met je internetprovider
 • Aanvaringen na een ongeluk in het verkeer
 • Problemen over de voorwaarden van scheiden
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij partijen (onder andere Inshared, HEMA en Reaal) en polissen (o.a. Consument en Medisch). Op deze website kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieGelderland
GemeenteOverbetuwe
(Regio) nummer0488 (+31488)
Inwoners47002
Postcodegebied6670
WijkenElst
Naburige plaatsenverzekering-randwijk, rechtsbijstandverzekering-heteren, polis-driel, rechtsbijstand-puiflijk, verzekeringspakket-lent en wamel
rechtsbijstandverzekering-zetten

Rechtsbijstandverzekeringen Zetten vergelijken april 2024

Middels de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische specialisten en advocaten in situaties van een conflict in Gelderland. Dit biedt uitkomst in het geval van een gestolen voertuig of Een meningsverschil omtrent scheidingen. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Zetten vergelijken? Met onze tool bekijk je zonder moeite een goede rechtsbijstandverzekering. Zo’n polis sluit je niet zomaar even af. We onderscheiden velerlei verzekeringsbedrijven plus modules. Op onze site kan je er alles over lezen. Zie ook https://www.overbetuwe.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Generali dekking

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische ondersteuning in het geval van een conflict. Zo verstrekken ze bijv. hulpverlening of in de vorm van geld.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Hierop hebben we geen gemiddeld antwoord. Zit je veel in het verkeer of switch je regelmatig van werk? Dan is de kans op een conflict groter. Aan de hand van de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand vind je al vanaf €9. Dit loopt op tot circa €14 p/maand. De premie wordt berekend a.d.h.v. gezinssamenstelling, het afgedekte bedrag, en type modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De contracten zijn onderscheidend op voorwaarden, modules, eigen risico en niet te vergeten te premie. Wat de beste polis is, selecteer je aan de hand van je specifieke vraag, en omstandigheden. Door de tool vergelijk jij probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Zetten.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Mogelijkheden zijn een 1 persoons dekking of een partner zonder kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  We hebben het over de maximum vergoeding. In natura of in geld. Dit varieert van €17.500 tot €95.000.

 3. Kies modules

  Je kunt kiezen uit dekkingen als Inkomen of Echtscheiding. Een groot aantal modules heeft als gevolg een duurder tarief. Bedenk waar jij meer risico loopt. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Bekijk en vergelijk

  In de volgende stap tref je een pagina met polissen. Vergelijk ze zelf op premie per maand of waardering voor juridische hulp in Zetten.

 5. Direct afsluiten

  Je keuze gemaakt? Je kan producten van maatschappijen als Unive, ABN AMRO en Zekur eenvoudig online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De aanstaande maatschappij biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom verrassingen, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Bekijk de beste of goedkoopste in jouw regio 6670, 6671.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van april 2024 (gemeente Overbetuwe)

 • Unive: Hoge klantwaardering
 • Inshared: Ruime dekking
 • Klaverblad: Geen overwacht hoge kosten
 • Nationale Nederlanden: Ruime dekking
 • Aegon: Hoge klantwaardering
 • OHRA: Hoge klantwaardering
 • DAS: Zaken snel opgepakt
 • HEMA: Verschillende modules
 • Ditzo: Eenvoudig samenstellen
 • Lancyr: Voor grote en kleine geschillen
 • Centraal Beheer: Geen overwacht hoge kosten
 • ABN AMRO: Juristen met expertise
 • FBTO: Ruime keuze modules
 • ARAG: Partner van de KNVB

Bekijk de verschillende modules

Wil je jouw rechtsbijstand in Zetten verzekeren? De verzekering kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat werkt op basis van zogenaamde modules. Aanvullende info kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom consument gerelateerde zaken. Denk aan problematische situatie aangaande ruzie met de buren of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze polis biedt hulp tijdens situatie zoals fiscaal recht, vermogen, en aandelen. Denk aan een meningsverschil met een beleggingsadviseur.
 3. Wonen
  Deze polis via bijv HEMA en Allianz is relevant tijdens gebeurtenissen met betrekking tot jouw woning (bijv. in buurten als Elst, Driel, Zetten, Oosterhout, Hemmen). Bijvoorbeeld onenigheid m.b.t. de aanbouw of verbouw van de woning of advocaat in Zetten.
 4. Verkeer
  We hebben het over problemen die veroorzaakt zijn in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Denk aan letselschade en medische schade waar jij met de elektrische fiets schuldig aan bent. Een typisch voorbeeld is letselschade n.a.v. een ongeluk.
 5. Mediation / echtscheiding
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. De kosten hiervan vallen vaak niet mee. Via deze optie worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Ook handig bij problemen rondom een aankoop’

A. de Bruin, Zetten (april 2024)