Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Overbetuwe

Een aanvaring op zakelijk gebied, in de buurt, of met de auto? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridische hulp kan erg duur zijn. Door de rechtsbijstandverzekering in Overbetuwe heb jij meer mogelijkheden. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die de verzekeringnemer bijstaat bij juridische conflicten”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • garantiegeschillen op producten
 • Conflicten m.b.t. belastingaanslagen
 • Geschillen in de familiesfeer
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere partijen (o.a. Unive, HEMA of Arag) en pakketten (als Vermogen of Medisch). Via onze specialisten kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieGelderland
GemeenteOverbetuwe
Regionummer0488 (+31488)
Inwoners47002
Postcodegebieden6670
WijkenElst
Plaatsen in de omgevingverzekering-Oud-Beijerland, rechtsbijstandverzekering-Oss, polis-Opsterland, verzekeringspakket-Opmeer, Rechtsbijstand Oostzaan en verzekeraar-Ooststellingwerf
rechtsbijstandverzekering-overbetuwe

Rechtsbijstandverzekeringen Overbetuwe vergelijken juli 2022

Met zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische specialisten en advocaten in het geval van moeilijkheden in Gelderland. Dit biedt uitkomst in het geval van een conflict over jouw vaarbewijs of Een meningsverschil met de energieleverancier. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Overbetuwe vergelijken? Via onze tool check jij zonder moeite een geschikte polis. Dit type verzekering lijkt best ingewikkeld. Je vindt altijd meerdere aanbieders plus modules. Op deze pagina kan je er alles over lezen. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.overbetuwe.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Je kiest zelf je modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: London Verzekeringen pakket

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft geeft juridisch advies als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Zo verstrekken ze bijv. rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze kwestie is er geen directe algemene conclusie. Ben je veel onderweg of switch je regelmatig van werk? Dan kan je maar zo te maken hebben met een claim. Door middel van de modules stel je zelf een pakket samen.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een polis begint met prijzen van €11,5. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €13,25 per 30 dagen. De premie heeft te maken met gezinssituatie, het max. te verzekeren bedrag, en type modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De contracten wijken van elkaar af op contractvoorwaarden, modules, het eigen risico, en natuurlijk de kosten. Wat het beste aanbod is, hangt af van jullie eigen draagvlak, en omstandigheden. Op basis van het vergelijk script vergelijk jij supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Overbetuwe.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Mogelijkheden zijn alleen, of samenwonend met kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit varieert van €15.000 tot €75.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  We hebben het over o.a. Werk of Mediation. Alle modules kiezen mondt uit in een duurdere verzekering. Ga na op welk gebied het risico het grootst is. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Bekijk en vergelijk

  Gelukt? Dan volgt een pagina met polissen. Rangschik op kosten of beoordelingen voor juridische hulp in Overbetuwe.

 5. Direct afsluiten

  Alle opties bekeken? Alle huishoudens kunnen de diensten van Unive, Ditzo en Promovendum snel online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De nieuwe verzekeringspartij kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Stap over naar de beste of goedkoopste verzekering in de omgeving 6670, 6671.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2022 (gemeente Overbetuwe)

 • Unive: Goede beoordeling
 • Inshared: Beoordeeld met een 8.0
 • Klaverblad: Geen overwacht hoge kosten
 • Nationale Nederlanden: Hoogste score MoneyView
 • Aegon: Online of via persoonlijke adviseur
 • OHRA: Goede beoordeling
 • DAS: Geen overwacht hoge kosten
 • HEMA: Eenvoudig online geregeld
 • Ditzo: Direct online verzekeren
 • Lancyr: Beoordeeld met een 8,7
 • Centraal Beheer: 24/7 advies van experts
 • ABN AMRO: Zelf samentstellen
 • FBTO: Goede beoordeling
 • ARAG: Populaire ProRechtPolis

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Direct jouw rechtsbijstand in Overbetuwe verzekeren? Deze dekking kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat gaat aan de hand van speciale modules. Hoe dat werkt tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom de rechten van consumenten. Zoals bijv. vervelende gebeurtenissen inzake een aankoop of een conflict met je internetprovider.
 2. Belasting en vermogen
  Deze keuze heeft betrekking op zaken als fiscaal recht, jouw vermogen, en extra eigendommen. Neem nou onenigheid met de belastingdienst.
 3. Wonen
  Deze dekking bij Unive of ING is relevant tijdens gebeurtenissen aangaande je woning (bijv. in een wijk zoals Elst, Driel, Zetten, Oosterhout, Hemmen). Onder andere een aanvaring met de Vereniging van Eigenaren of advocaat in Overbetuwe.
 4. Verkeer
  Dit gaat over alles wat er gebeurt met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Denk aan (letsel)schade of medische schade waar jij als autobestuurder slachtoffer van bent. Je moet dan denken aan schade bij een ongeluk of aanrijding.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. De kosten van zo’n scheiding zijn doorgaans zeer fors. Met deze optie kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Voordelig een rechtszaak voeren’

I. Groen, Overbetuwe (juli 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente