Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Lobith

Een botsing met collega’s, in de straat, of met de auto? Het kan iedereen overkomen. Juridische hulp kan niet iedereen betalen. Via de rechtsbijstandverzekering in Lobith heb jij meer mogelijkheden. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die u beschermt wanneer u rechtshulp nodig heeft tijdens een conflict”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • strafzaken in verband met deelname aan het verkeer
 • Aanvaringen inzake huur/verhuur van een 2e woning
 • Aanvaringen bij een kledingwinkel
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene verzekeraars (als Aegon, Ditzo of Zekur) en voorwaarden (bijv. Werk of Echtscheiding). Met onze tools kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieGelderland
GemeenteZevenaar
(Net) nummer0316 (+31316)
Aantal inwoners32269
Postcodegebied6915
WijkenHerwen
Plaatsen in de regioverzekering-aerdt, rechtsbijstandverzekering-pannerden, polis-babberich, rechtsbijstand-heelsum, verzekeringspakket-velp en deelen
rechtsbijstandverzekering-lobith

Rechtsbijstandverzekeringen Lobith vergelijken maart 2024

D.m.v. de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridisch advies en ondersteuning tijdens taferelen zoals conflicten in Gelderland. Iets onmisbaars in situaties als problemen met de annulering van vakanties of Conflicten met betrekking tot contracten. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Lobith vergelijken? Dankzij de vergelijk tool zoek jij snel een betaalbare verzekering voor rechtsbijstand. Rechtsbijstand sluit je niet zomaar even af. Er zijn allerlei verzekering aanbieders plus modules. Op deze pagina leggen we een en ander uit. Zie ook https://www.zevenaar.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Je kiest zelf je modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Bovag pakket

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische hulp en advies in situatie van persoonlijke geschillen. Je kunt rekenen op o.a. geld of natura.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Daarop is er geen directe algemene conclusie. Ben je veel onderweg of switch je regelmatig van werk? In dat geval kan je maar zo te maken hebben met een claim. Door middel van de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering kan je al vinden vanaf €10,75. Dit loopt op tot circa €13 per 4 weken. De assurantiepremie hangt af van grootte van het gezin, het max. te verzekeren bedrag, en gekozen modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De modules verschillen op contractvoorwaarden, type dekking, hoogte eigen risico, en natuurlijk de kosten. De beste polis moet worden bepaald door jouw wensen, en omstandigheden. Door het vergelijk script ontdek jij moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Lobith.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Opties zijn een 1 persoons dekking of een partner met kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit ligt doorgaans tussen de €27.500 tot €90.000.

 3. Bepaal modules

  Jij hebt keuzes voor opties als Vermogen of Wonen. Veel modules aanzetten draait uit op hogere lasten. Schat in waar het risico hoog is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Online vergelijken

  Hierna vind je een ranglijst met aanbieders. Sorteer op premie per maand of reviews voor juridische hulp in Lobith.

 5. Regel de overstap

  Je keuze gemaakt? Iedereen kan de modules van OHRA, FBTO en Zekur direct online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De nieuwe verzekeraar helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom dure juridische procedures, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Ontdek de beste of juist de goedkoopste polis in de omgeving 6915.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2024 (gemeente Zevenaar)

 • Unive: Zaken snel opgepakt
 • Inshared: 24/7 advies van experts
 • Klaverblad: Geen kleine lettertjes
 • Nationale Nederlanden: Onbeperkt advies bij beginnend conflict
 • Aegon: 24/7 advies van experts
 • OHRA: Ruim 400 juridische specialisten
 • DAS: Voor kleine en grote conflicten
 • HEMA: Voor grote en kleine geschillen
 • Ditzo: Team van ervaren juristen
 • Lancyr: Direct online verzekeren
 • Centraal Beheer: Zaken snel opgepakt
 • ABN AMRO: Ruime keuze modules
 • FBTO: Hoge klantwaardering
 • ARAG: Partner van de KNVB

Welke modules worden aangeboden?

Meteen jouw rechtsbijstand in Lobith verzekeren? De verzekering kun je volledig personaliseren. Dit kan middels een aantal modules. Additionele specificaties vind je hieronder.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met consument gerelateerde zaken. Bijvoorbeeld een probleem m.b.t. bepaalde overeenkomsten of een conflict met je internetprovider.
 2. Belasting & vermogen
  Deze dekking ondersteunt jou in alles rondom fiscaal recht, jouw vermogen, en extra eigendommen. Onder andere geschillen m.b.t. belastingaanslagen.
 3. Wonen
  Deze keuze via bijv Nationale Nederlanden of Nowgo speelt bij geschillen ten aanzien van huizen (bijv. in een wijk zoals Herwen en Aerdt, Pannerden, Zevenaar, Babberich, Angerlo, Giesbeek, Lathum). Zoals bijv. een conflict m.b.t. de aanbouw of verbouw van de woning of advocaat in Lobith.
 4. Verkeer
  We hebben het over vervelende omstandigheden op de weg (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan letselschade of medische schade waar je als verkeersdeelnemer slachtoffer van bent. Je kunt denken aan een conflict na een auto ongeluk.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De kosten hiervan vallen in de praktijk vaak hoog uit. Aan de hand van deze optie staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Uiteindelijk toch bij dezelfde verzekeraar gebleven!’

E. Mol, Lobith (maart 2024)