Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Evertsoord

Een probleem met collega’s, in de buurt, of in het verkeer? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Een juridische adviseur is voor veel mensen onbetaalbaar. Via een rechtsbijstandverzekering in Evertsoord wordt er altijd naar je geluisterd. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die hulp biedt bij juridische conflicten”. Je kunt dan denken aan:

 • onenigheid met de energieleverancier
 • Geschillen in het verkeer
 • Problemen over geleden schade
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende maatschappijen (denk aan Unive, Centraal beheer en Arag) en polissen (o.a. Vermogen en Mediation). Op deze website vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieLimburg
GemeenteHorst aan de Maas
Netnummer077 (+3177)
Aantal inwoners41675
Postcodegebied5977
BuurtenGriendtsveen
Plaatsen in de omgevingverzekering-sevenum, rechtsbijstandverzekering-lottum, polis-grubbenvorst, rechtsbijstand-horst, verzekeringspakket-america en meterik
rechtsbijstandverzekering-evertsoord

Rechtsbijstandverzekeringen Evertsoord vergelijken april 2024

Dankzij zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische bijstand & bescherming rondom omstandigheden van onenigheid in Limburg. Iets onmisbaars in het geval van een tegenpartij die schade op jou verhaald en Geschillen bij de gemeente. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Evertsoord vergelijken? Via de vergelijker bekijk je snel een betaalbare verzekeringscontract. Rechtsbijstand vergt enige voorkennis. Je vindt altijd allerlei verzekeraars en dan zijn er nog allerlei modules. Op deze pagina leggen we een en ander uit. Raadpleeg ook eens https://www.horstaandemaas.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Je kiest zelf je modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Generali polis

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische hulp en advies wanneer jij dat nodig hebt. Zo verstrekken ze bijv. rechtstreeks advies of financiële middelen.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Op deze kwestie is er geen sprake van een eenduidig antwoord. Zit je veel in het verkeer of verhuis je vaak? Dan kan er maar zo een conflict ontstaan. Door middel van de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand is er al vanaf €11,75. Kosten lopen op tot €12,75 p/maand. De premie hangt af van type huishouden, verzekerde bedrag en het aantal modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De contracten wijken van elkaar af op vergoedingen, modules, eigen risico en natuurlijk de kosten. Wat precies de beste verzekeraar is wordt bepaald door je specifieke vraag, en financiële situatie. Via onze vergelijk-module ontdek jij probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Evertsoord.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Een keuze is alleenstaand, of een partner met kinderen. Deze verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €30.000 tot €95.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  We onderscheiden thema’s zoals Werk en Echtscheiding. Veel modules nemen mondt uit in hogere lasten. Ga na op welke manier het risico hoog is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Online vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een tabel met verzekeringen. Rangschik op premie of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Evertsoord.

 5. Regel je polis online

  Iets gevonden? Alle huishoudens kunnen de diensten van Aegon, Centraal beheer en Reaal snel online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? Jouw aanstaande maatschappij biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom verrassingen, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Raadpleeg de beste of laagst-geprijsde in jouw regio 5977.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van april 2024 (gemeente Horst aan de Maas)

 • Unive: Zelf samentstellen
 • Inshared: Geen overwacht hoge kosten
 • Klaverblad: Eenvoudig samenstellen
 • Nationale Nederlanden: Eenvoudig samenstellen
 • Aegon: Goede beoordeling
 • OHRA: Online schade melden
 • DAS: Ruime dekking
 • HEMA: Team van ervaren juristen
 • Ditzo: Vanaf €7,49 per maand
 • Lancyr: Online schade melden
 • Centraal Beheer: Eenvoudig samenstellen
 • ABN AMRO: Beste uit de test Consumentenbond
 • FBTO: Professionele verzekering
 • ARAG: Gemakkelijk online afsluiten

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Snel jouw rechtsbijstand in Evertsoord verzekeren? Jouw polis is erg flexibel qua mogelijkheden. Dat gaat aan de hand van een aantal modules. Aanvullende info tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over de rechten van consumenten. Onder andere een conflict over tuchtzaken of een conflict met een autogarage.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze keuze ondersteunt jou in omstandigheden rondom fiscale rechten, vermogen, en extra eigendommen. Bijvoorbeeld geschillen over jouw 2e woning.
 3. Wonen
  Deze keuze bij FBTO en Promovendum speelt bij geschillen inzake huizen (bijv. in buurt zoals Griendtsveen, America, Meterik, Hegelsom, Horst, Melderslo, Broekhuizen, Lottum, Grubbenvorst, Broekhuizen, Sevenum, Kronenberg, Evertsoorsd, Meerlo, Tienray, Swolgen). Bijvoorbeeld een aanvaring met de huurbaas of advocaat in Evertsoord.
 4. Verkeer
  Betreft vervelende omstandigheden met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Betreft zaken als letselschade en medische schade waar je als verkeersdeelnemer slachtoffer van bent. Een typisch voorbeeld is een meningsverschil over de reparatie van jouw auto.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De onkosten van een scheiding zijn doorgaans zeer fors. Middels deze module worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Ik wist niet dat dit zo makkelijk was’

F. Timmermans, Evertsoord (april 2024)