Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Horst aan de Maas

Een tweestrijd op de zaak, in de buurt, of met een winkel? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridische hulp kan erg duur zijn. Middels zo’n rechtsbijstandverzekering in Horst aan de Maas tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “heb je recht op hulp, advies en ondersteuning bij juridische touwtrekkerij. “. Om je hierbij een beeld te geven:

 • schade bij een ongeluk of aanrijding
 • Geschillen inzake inkomstenbelasting
 • Aanvaringen met betrekking tot contracten
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse partijen (o.a. Aegon, ABN AMRO en Nowgo) en modules (bijv. Inkomen of Wonen). Via deze site is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieLimburg
GemeenteHorst aan de Maas
Regionummer0478 (+31478)
Inwoners41675
Postcodes5865
WijkenGriendtsveen
Plaatsen in de omgevingverzekering-Heerhugowaard, rechtsbijstandverzekering-Heerenveen, polis-Heerde, verzekeringspakket-Heemstede, Rechtsbijstand Heemskerk en verzekeraar-Hattem
rechtsbijstandverzekering-horst-aan-de-maas

Rechtsbijstandverzekeringen Horst aan de Maas vergelijken december 2022

Door de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische hulp en advies in situaties van een conflict in Limburg. Dat komt van pas ten tijde van een geschil met een BOVAG-garage of Een meningsverschil met betrekking tot contracten. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Horst aan de Maas vergelijken? Dankzij de vergelijkingstool zoek jij snel een goede verzekering. Dit type verzekering is best complex. In de markt zijn er allerlei verzekeraars en allerlei modules. Op deze pagina vind je verdere informatie. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.horstaandemaas.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Nederlanden van Nu polis

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische medewerking ten tijde van problemen. Je kunt rekenen op o.a. geld of natura.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze vraag hebben we geen eenduidig antwoord. Ben je veel onderweg of wissel je regelmatig van baan? In dat geval is de kans op een conflict groter. Met behulp van de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand kan je al vinden vanaf €10,75. Dit loopt op tot circa €13 p/maand. De assurantiepremie hangt af van gezinsgrootte, het afgedekte bedrag, en het aantal modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De contracten zijn onderscheidend op polisvoorwaarden, soorten dekking, vrijwillige eigen bijdrage, en natuurlijk de kosten. De beste polis hangt af van jullie eigen draagvlak, en risicogebieden. Door de tool ontdek je gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Horst aan de Maas.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Bijv. alleenstaand, of alleen kinderen en geen partner. Een verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  We hebben het over de maximum vergoeding. Dat kan gaan om advies of geld. De max. vergoeding loopt van €15.000 tot €60.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Je hebt de keuze uit bijv. Belasting en Medisch. Meer modules selecteren betekent een hogere premie. Denk je in op welke aspecten het risico het grootst is. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Polissen vergelijken

  Je wordt nu doorgestuurd naar een ranglijst met alle opties. Vergelijk ze zelf op kosten of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Horst aan de Maas.

 5. Regel de overstap

  Alle opties bekeken? Alle huishoudens kunnen de diensten van Inshared, ABN AMRO of Asr eenvoudig online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De toekomstige maatschappij neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Vermijd hoge juridische kosten, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Ontdek de beste en/of de goedkoopste verzekeringen in regio 5865.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Horst aan de Maas)

 • Unive: Voor grote en kleine geschillen
 • Inshared: Direct online verzekeren
 • Klaverblad: Juristen met expertise
 • Nationale Nederlanden: Goede beoordeling
 • Aegon: Gemakkelijk online afsluiten
 • OHRA: Altijd gratis telefonisch advies
 • DAS: Vanaf €13,63 per maand
 • HEMA: Gespecialiseerde juristen
 • Ditzo: Online schade melden
 • Lancyr: Verschillende modules
 • Centraal Beheer: Hoge klantwaardering
 • ABN AMRO: Hoge klantwaardering
 • FBTO: Juristen met expertise
 • ARAG: Populaire ProRechtPolis

Welke modules worden aangeboden?

Online jouw rechtsbijstand in Horst aan de Maas verzekeren? Jouw polis is erg flexibel qua mogelijkheden. Dit kan middels een aantal modules. Hoe dat werkt vind je hieronder.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom consument gerelateerde zaken. Onder andere een probleem m.b.t. familiezaken of een TV die kapot gaat.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze module heeft te maken met alles rondom fiscale rechten, het vermogen, en andere bezittingen. Neem nou geschillen over beleggingsadvies.
 3. Wonen
  Deze keuze via o.a. FBTO of Interpolis kies jij voor situaties met betrekking tot je appartement (bijv. in een wijk zoals Griendtsveen, America, Meterik, Hegelsom, Horst, Melderslo, Broekhuizen, Lottum, Grubbenvorst, Broekhuizen, Sevenum, Kronenberg, Evertsoorsd, Meerlo, Tienray, Swolgen). Bijvoorbeeld een meningsverschil met de gemeente over jouw huis of advocaat in Horst aan de Maas.
 4. Verkeer
  Betreft zaken die spelen in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. medische schade en/of letsel(schade) waar jij als autobestuurder deelgenoot van bent. Een kwestie kan zijn strafzaken in het verkeer.
 5. Mediation / echtscheiding
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. Dergelijke kosten kunnen flink oplopen. Middels deze mogelijkheid heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Nooit meer leven in angst’

P. van de Velden, Horst aan de Maas (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente