Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Bingelrade

Een aanvaring op kantoor, in de buurt, of met de auto? Soms kun jij er niks aan doen. Een juridisch specialist is soms financieel niet mogelijk. Via deze rechtsbijstandverzekering in Bingelrade heb jij meer mogelijkheden. De rechtsbijstandverzekering “bent je verzekerd van juridische hulp bij conflicten”. Denk aan situaties als:

 • problemen met de boeking van een vakantie
 • Conflicten over aandelen, obligaties en opties
 • Aanvaringen over de uitkering
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende maatschappijen (onder andere OHRA, HEMA of ANWB) en modules (zoals Belasting of Verkeer). Dankzij onze adviseurs is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieLimburg
GemeenteOnderbanken
Regionummer046 (+3146)
Aantal inwoners7869
Postcodegebied6456
BuurtenOnderbanken
Plaatsen in de buurtverzekering-schinveld, rechtsbijstandverzekering-merkelbeek, polis-doenrade, rechtsbijstand-baneheide, verzekeringspakket-oirsbeek en amstenrade
rechtsbijstandverzekering-bingelrade

Rechtsbijstandverzekeringen Bingelrade vergelijken april 2024

Door de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische medewerking tijdens taferelen zoals conflicten in Limburg. Dit is handig in situaties als een geschil met een FOCWA-garage en Problemen met de internetmaatschappij. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Bingelrade vergelijken? Met de zoekmachine check jij eenvoudig een geschikte verzekeringscontract. Dit type verzekering lijkt best ingewikkeld. We onderscheiden uiteenlopende verzekeringsbedrijven plus modules. Op deze pagina zijn verdere details te vinden. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.onderbanken.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Je kiest zelf je modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: DAK afsluiten

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor geeft juridisch advies ten tijde van problemen. Ze bieden je onder andere proces ondersteuning of geld.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Op deze kwestie hebben we geen algemeen advies. Ben je veel onderweg of wissel je regelmatig van baan? In dat geval kan je maar zo te maken hebben met een claim. Via de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering sluit je af vanaf €10,75. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €15,25 per maand. De premie wordt berekend a.d.h.v. grootte van het gezin, het totaalbedrag, en gekozen modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat verschilt per situatie. De modules verschillen op kleine lettertjes, inhoud modules, eigen risico en de premie. Welke verzekeraar de beste is, selecteer je aan de hand van jouw behoeften, en financiële situatie. Met behulp van de vergelijkingstool vergelijk jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Bingelrade.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Mogelijkheden zijn zelfstandig wonend, of een partner met kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. Dat kan gaan om advies of geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €30.000 tot €70.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  We hebben het over bijv. Inkomen en Echtscheiding. Veel modules aanzetten betekent een duurdere verzekering. Denk je in op welke aspecten het risico hoog is. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Vergelijk verzekeraars

  In de volgende stap tref je een tabel met verzekeringen. Orden ze op prijs of waardering voor juridische hulp in Bingelrade.

 5. Regel je polis online

  Iets gevonden? Jij kunt een product van o.a. OHRA, ABN AMRO of Promovendum vandaag nog online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De toekomstige verzekeringsmaatschappij kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en kies een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Ontdek de beste of goedkoopste polis in de omgeving 6456.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van april 2024 (gemeente Onderbanken)

 • Unive: Online schade melden
 • Inshared: Professionele verzekering
 • Klaverblad: Zelf samentstellen
 • Nationale Nederlanden: Gemakkelijk online afsluiten
 • Aegon: Hoge klantwaardering
 • OHRA: 24/7 advies van experts
 • DAS: Zelf je dekkingen kiezen
 • HEMA: Juristen met expertise
 • Ditzo: Zelf samentstellen
 • Lancyr: Voor vrijwel elke soort schade
 • Centraal Beheer: 24/7 advies van experts
 • ABN AMRO: 24/7 advies van experts
 • FBTO: Jaarpremie lager dan dagtarief advocaat
 • ARAG: Voor vrijwel elke soort schade

Bekijk de verschillende modules

Meteen jouw rechtsbijstand in Bingelrade verzekeren? Dit product stel je zelf samen. Dit doe je met zogenaamde modules. Meer info lees je hierna.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over consument gerelateerde zaken. Bijvoorbeeld geschillen met betrekking tot bepaalde overeenkomsten of een geschil met de gemeente.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze dekking biedt hulp tijdens zaken als fiscaal recht, jouw vermogen, en aandelen. Neem nou onenigheid met een beleggingsadviseur.
 3. Wonen
  Deze optie bij o.a. Centraal beheer en Allianz speelt bij geschillen betreffende huizen (bijv. in buurt zoals Onderbanken). Neem nou een meningsverschil met de verhuurder of advocaat in Bingelrade.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met vervelende omstandigheden op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. letselschade en medische schade waar je als scootergebruiker betrokken bij bent. Je kunt denken aan een conflict over jouw vaarbewijs.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De onkosten van een scheiding vallen vaak niet mee. Aan de hand van deze optie worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Blij met mijn polis en de premie’

L. de Jong, Bingelrade (april 2024)