Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Kessel

Een conflict op kantoor, met familie, of in het verkeer? Soms kun jij er niks aan doen. Juridische hulp is voor veel mensen onbetaalbaar. Dankzij een rechtsbijstandverzekering in Kessel tackle je dit probleem. De rechtsbijstandverzekering “ben je verzekerd van juridische bijstand bij een geschil. “. Je kunt dan denken aan:

 • schade in het verkeer
 • Geschillen met een school
 • Conflicten met een garagehouder
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene assuradeurs (onder andere Inshared, HEMA en Nowgo) en modules (zoals Belasting of Echtscheiding). Via onze specialisten is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieLimburg
GemeentePeel en Maas
Netnummer077 (+3177)
Inwoners43316
Postcodes5995
BuurtschappenGrashoek-Koningslust
Plaatsen nabijverzekering-beringe, rechtsbijstandverzekering-grashoek, polis-koningslust, rechtsbijstand-sevenum, verzekeringspakket-helden en panningen
rechtsbijstandverzekering-kessel

Rechtsbijstandverzekeringen Kessel vergelijken april 2024

Dankzij een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische specialisten en advocaten in het geval van een conflict in Limburg. Dit biedt uitkomst in situaties als een niet geleverde bestelling of Conflicten inzake ouderlijk gezag en/of een omgangsregeling. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Kessel vergelijken? Met de vergelijk tool vind je zonder moeite een goedkope rechtsbijstandverzekering. Dit type verzekering vergt enige voorkennis. We zien meerdere verzekeringsbedrijven plus modules. Hieronder kan je er alles over lezen. Raadpleeg ook eens https://www.peelenmaas.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Je kiest zelf je modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Klaverblad polis

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische medewerking ten tijde van problemen. Zo verstrekken ze bijv. hulpverlening of in de vorm van geld.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op deze kwestie bieden wij geen helder advies. Ben je veel onderweg of wissel je regelmatig van baan? Op basis van die info is er altijd risico op een geschil. Met behulp van de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een polis sluit je af vanaf €10. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €15,25 per 30 dagen. De assurantiepremie heeft te maken met grootte van het gezin, het bedrag dat je verzekerd, en gekozen modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De contracten zijn onderscheidend op vergoedingen, type dekking, vrijwillige eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. Wat de beste polis is, wordt bepaald door je specifieke vraag, en omstandigheden. Door onze vergelijk-module check jij probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Kessel.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Bijv. een 1 persoons dekking of gezinnen met (en zonder) kids. Een verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. Dat kan gaan om advies of geld. Dit varieert van €7.500 tot €55.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Je hebt de keuze uit dekkingen als Consument of Letselschade. Een groot aantal modules betekent hogere lasten. Denk je in op welke aspecten je risico loopt. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Vergelijk verzekeraars

  In de volgende stap tref je een ranglijst met polissen. Vergelijk ze zelf op prijs of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Kessel.

 5. Direct afsluiten

  Alle opties bekeken? Alle huishoudens kunnen de diensten van OHRA, HEMA of Nowgo snel online afsluiten. Ga je overstappen? Jouw aanstaande assuradeur helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Voorkom dure juridische procedures, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Bekijk de beste of juist de goedkoopste verzekering in de omgeving 5995.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van april 2024 (gemeente Peel en Maas)

 • Unive: Gespecialiseerde juristen
 • Inshared: Goede beoordeling
 • Klaverblad: 24/7 advies van experts
 • Nationale Nederlanden: Direct online verzekeren
 • Aegon: Direct online verzekeren
 • OHRA: Verschillende modules
 • DAS: Juristen met expertise
 • HEMA: Voor grote en kleine geschillen
 • Ditzo: Vanaf €7,49 per maand
 • Lancyr: Zelf samentstellen
 • Centraal Beheer: Zelf je dekkingen kiezen
 • ABN AMRO: 5 sterren MoneyView
 • FBTO: Eigen risico van €0,00
 • ARAG: Afsluiten gaat via de partners

Voor welke modules kan ik gaan?

Wil je jouw rechtsbijstand in Kessel verzekeren? Deze polis is erg flexibel qua mogelijkheden. Dat gaat aan de hand van verschillende modules. Additionele specificaties tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom je positie als consument. Denk aan een probleem m.b.t. vermeende schade of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze keuze heeft te maken met omstandigheden rondom fiscale rechten, vermogens, en financiële boedel. Onder andere een aanvaring over jouw 2e woning.
 3. Wonen
  Deze dekking via bijv Lancyr of Nowgo is relevant tijdens gebeurtenissen ten aanzien van jouw woning (bijv. in buurten als Grashoek-Koningslust, Panningen, Kessel, Maasbree, Baarlo, Meijel). Neem nou een aanvaring bij de aankoop van een huis of advocaat in Kessel.
 4. Verkeer
  Dit gaat over alles wat er gebeurt op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. letselschade en/of medische schade waar je als scootergebruiker deelgenoot van bent. Zo’n situatie kan zijn schade bij een ongeluk of aanrijding.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. Scheidingskosten kunnen aardig in papieren lopen. Aan de hand van deze mogelijkheid heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Dankzij deze vergelijker vond ik een passende verzekering’

V. de Bruijn, Kessel (april 2024)