Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Stramproy

Een tweestrijd op kantoor, in de buurt, of met een winkel? Soms kun jij er niks aan doen. Juridische ondersteuning kan erg duur zijn. Door zo’n rechtsbijstandverzekering in Stramproy pak je dat issue aan. Een rechtsbijstandverzekering “voorziet uw hele gezin van deskundige rechtshulp bij vrijwel alle juridische problemen”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • dat iemand op jouw auto botst
 • Aanvaringen na een aankoop
 • Conflicten over de uitkering
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende aanbieders (denk aan OHRA, ABN AMRO of Promovendum) en modules (onder andere Inkomen of Mediation). Via onze specialisten vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieLimburg
GemeenteWeert
Netnummer0495 (+31495)
Inwoners49100
Postcodegebied6039
WijkenBoshoven
Plaatsen in de buurtverzekering-ospel, rechtsbijstandverzekering-nederweert-eind, polis-sterksel, rechtsbijstand-budel-schoot, verzekeringspakket-gastel en soerendonk
rechtsbijstandverzekering-stramproy

Rechtsbijstandverzekeringen Stramproy vergelijken mei 2022

D.m.v. zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische specialisten en advocaten in het geval van moeilijkheden in Limburg. Dit biedt uitkomst in situaties als een conflict na een auto ongeluk of Geschillen binnen de familiekring. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Stramproy vergelijken? Middels de zoekmachine zoek jij zonder moeite een goedkope verzekeringscontract. Dit type verzekering lijkt best ingewikkeld. Er zijn verschillende maatschappijen en modules. Verderop zijn verdere details te vinden. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.weert.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Aegon rechtsbijstandverzekering

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische ondersteuning als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Ze bieden je onder andere geld of natura.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Daarop is er geen standaard antwoord. Reis je veel of verhuis je vaak? Dan is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Door middel van de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering vind je al vanaf €10. Dit loopt op tot circa €12,75 (maandelijks). De assurantiepremie is afhankelijk van gezinsgrootte, het verzekerde bedrag, en het aantal modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De contracten wijken van elkaar af op contractvoorwaarden, dekkingen, vrijwillige eigen bijdrage, en niet te vergeten te premie. Wat de beste polis is, kies je door te kijk naar jullie eigen draagvlak, en privésituatie. Door de vergelijkingstool ontdek jij supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Stramproy.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Dat kan zijn alleen, of alleen kinderen en geen partner. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  We hebben het over de maximum vergoeding. In contanten of juist in advies. Dit varieert van €5.000 tot €70.000.

 3. Bepaal modules

  Je kunt kiezen uit opties als Inkomen of Wonen. Veel modules nemen mondt uit in een duurdere verzekering. Bedenk op welke aspecten jij meer risico loopt. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Bekijk en vergelijk

  In de volgende stap tref je een overzicht met aanbieders. Rank zelf op kosten of beoordelingen voor juridische hulp in Stramproy.

 5. Afsluiten via internet

  Iets gevonden? Alle huishoudens kunnen de diensten van OHRA, HEMA of Allianz snel online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De gekozen verzekeringspartij kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Kom niet voor verrassingen te staan, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Bekijk de beste of laagst-geprijsde in jouw regio 6039.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van mei 2022 (gemeente Weert)

 • Unive: Juristen met expertise
 • Inshared: Team van ervaren juristen
 • Klaverblad: Persoonlijke adviseur
 • Nationale Nederlanden: Zelf je dekkingen kiezen
 • Aegon: Zelf je dekkingen kiezen
 • OHRA: Voor vrijwel elke soort schade
 • DAS: Zaken snel opgepakt
 • HEMA: Team van ervaren juristen
 • Ditzo: Juristen met expertise
 • Lancyr: Voor vrijwel elke soort schade
 • Centraal Beheer: Hoge klantwaardering
 • ABN AMRO: Team van ervaren juristen
 • FBTO: Premie binnen 2 minuten berekenen
 • ARAG: Professionele verzekering

Bekijk de verschillende modules

Wil je jouw rechtsbijstand in Stramproy verzekeren? Jouw polis kun je volledig personaliseren. Dit kan middels speciale modules. Aanvullende info vind je hieronder.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent consument gerelateerde zaken. Bijvoorbeeld problematische situatie aangaande vermeende schade of een TV die kapot gaat.
 2. Belasting & vermogen
  Deze optie verleent bijstand bij omstandigheden rondom fiscale rechten, vermogens, en ander waardevol bezit. Neem nou onenigheid m.b.t. vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze optie via bijv OHRA en Interpolis kies jij voor situaties aangaande huizen (bijv. in een wijk zoals Boshoven, Laar en Hushoven, Molenakker en Kampershoek, Weert-Centrum, Biest, Groenewoud, Fatima, Keent, Moesel, Graswinkel, Leuken, Kazernelaan, Altweerderheide, Tungelroy, Swartbroek, Stramproy). Bijvoorbeeld een aanvaring bij de verkoop van een huis of advocaat in Stramproy.
 4. Verkeer
  We hebben het over zaken die spelen tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Betreft zaken als (letsel)schade en medische schade waar jij met de elektrische fiets slachtoffer van bent. Een kwestie kan zijn schade in het verkeer.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. Dergelijke kosten kunnen flink oplopen. Door deze polis worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Geschil met webwinkel prime opgelost’

M. Kok, Stramproy (mei 2022)