Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Weert

Een aanvaring op zakelijk gebied, in de buurt, of met een winkel? Het kan iedereen overkomen. Juridisch advies is voor veel mensen onbetaalbaar. Aan de hand van een rechtsbijstandverzekering in Weert pak je dat issue aan. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die je kunt afsluiten voor wanneer je in een juridisch conflict komt en rechtsbijstand nodig hebt”. Denk aan situaties als:

 • een geschil m.b.t jouw rijbewijs
 • Een meningsverschil met de belastingdienst
 • Aanvaringen aangaande alimentatie
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende maatschappijen (o.a. Inshared, ABN AMRO en DAS) en modules (zoals Fiscaal recht of Verkeer). Via deze site kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieLimburg
GemeenteWeert
Netnummer0495 (+31495)
Inwoners49100
Postcodegebieden6000
BuurtenBoshoven
Naburige plaatsenverzekering-Vlissingen, rechtsbijstandverzekering-Vlieland, polis-Vlaardingen, verzekeringspakket-Vianen, Rechtsbijstand Venray en verzekeraar-Venlo
rechtsbijstandverzekering-weert

Rechtsbijstandverzekeringen Weert vergelijken december 2022

D.m.v. een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische bijstand & bescherming in het geval van ruzies en problemen in Limburg. Dat komt van pas als het gaat om problemen met een winkel en Geschillen over recht van overpad. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Weert vergelijken? Aan de hand van de vergelijker check je eenvoudig een geschikte rechtsbijstandverzekering. Het productlijkt best ingewikkeld. We zien uiteenlopende verzekeringsmaatschappijen plus modules. Onderstaand leggen we een en ander uit. Voor info over de gemeente zie ook https://www.weert.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Bruns ten Brink rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor geeft juridisch advies in het geval van een conflict. Je kunt rekenen op o.a. rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Op deze kwestie is er geen sprake van een algemeen advies. Koop je veel online of heb je te maken met onzeker werk? Dan kan er maar zo een conflict ontstaan. Via de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand is er al vanaf €11,75. Kosten lopen op tot €12 per 30 dagen. De prijs is afhankelijk van type huishouden, verzekerde bedrag en het aantal modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De verzekeringen verschillen op vergoedingen, inhoud modules, hoogte eigen bijdrage, en de premie. Wat precies de beste verzekeraar is kies je door te kijk naar jullie eigen draagvlak, en financiële situatie. Via de tool zoek je supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Weert.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Bijv. zelfstandig wonend, of gezinnen met (en zonder) kids. De verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit schommelt tussen de €30.000 tot €95.000.

 3. Kies modules

  We onderscheiden opties als Inkomen of Verkeer. Een groot aantal modules mondt uit in een duurdere verzekering. Denk je in op welk gebied je risico loopt. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Bekijk en vergelijk

  Wat volgt is een ranglijst met polissen. Sorteer op prijs of score voor juridische hulp in Weert.

 5. Regel je polis online

  Alle opties bekeken? Iedereen kan de modules van Inshared, Ditzo en Interpolis gemakkelijk online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De gekozen verzekeringspartij helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Voorkom dure juridische procedures, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Check de beste of laagst-geprijsde in jouw regio 6000, 6001, 6002, 6003, 6004, 6005, 6006.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Weert)

 • Unive: Zelf je dekkingen kiezen
 • Inshared: Eenvoudig samenstellen
 • Klaverblad: 24/7 advies van experts
 • Nationale Nederlanden: Zelf samentstellen
 • Aegon: Online schade melden
 • OHRA: Zelf samentstellen
 • DAS: Voor vrijwel elke soort schade
 • HEMA: Team van ervaren juristen
 • Ditzo: Zelf je dekkingen kiezen
 • Lancyr: Gespecialiseerde juristen
 • Centraal Beheer: De klantvriendelijkste verzekeraar
 • ABN AMRO: Gemakkelijk online afsluiten
 • FBTO: Zelf je dekkingen kiezen
 • ARAG: Erkende Flexpolis

Voor welke modules kan ik gaan?

Snel jouw rechtsbijstand in Weert verzekeren? Dit product kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat werkt op basis van speciale modules. Aanvullende info lees je hierna.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over consumentenproducten. Bijvoorbeeld een probleem m.b.t. een contract of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze dekking heeft te maken met situatie zoals fiscale rechten, het vermogen, en aandelen. Als o.a. een aanvaring met een beleggingsadviseur.
 3. Wonen
  Deze module via bijv Ditzo of Allianz kies jij voor situaties rondom woningen (bijv. in een wijk als Boshoven, Laar en Hushoven, Molenakker en Kampershoek, Weert-Centrum, Biest, Groenewoud, Fatima, Keent, Moesel, Graswinkel, Leuken, Kazernelaan, Altweerderheide, Tungelroy, Swartbroek, Stramproy). Neem nou een meningsverschil met de huurbaas of advocaat in Weert.
 4. Verkeer
  Betreft gebeurtenissen tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Denk aan medische schade en/of letselschade waar jij met de elektrische fiets deelgenoot van bent. Zo’n situatie kan zijn een conflict over jouw vaarbewijs.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. Scheidingskosten kunnen flink oplopen. Door deze polis worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Blij dat ik even vergeleken heb, flink bespaard!’

Y. Gerritsen, Weert (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente