Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Noordeinde

Een botsing op de zaak, in het gezin, of in het verkeer? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridische hulp kan in de papieren lopen. Aan de hand van een rechtsbijstandverzekering in Noordeinde pak je dat issue aan. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die je kunt afsluiten voor wanneer je in een juridisch conflict komt en rechtsbijstand nodig hebt”. Denk aan situaties als:

 • een conflict met een webwinkel
 • Aanvaringen met een uitkeringsinstantie
 • Conflicten over een verkeersboete
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere partijen (onder andere Nationale Nederlanden, Lancyr of Arag) en voorwaarden (zoals Consument of Wonen). Op deze website kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteAlkmaar
Regionummer0299 (+31299)
Bewoners107615
Postcodegebieden1485
BuurtschappenZuid
Naburige plaatsenverzekering-de-rijp, rechtsbijstandverzekering-purmer, polis-hobrede, rechtsbijstand-middelie, verzekeringspakket-schardam en beets
rechtsbijstandverzekering-noordeinde

Rechtsbijstandverzekeringen Noordeinde vergelijken juli 2024

Via de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische specialisten en advocaten rondom omstandigheden van ruzies en problemen in Noord-Holland. Een goede backup in situaties als geschillen ontstaan bij aankoop of verkoop van je auto en Een meningsverschil aangaande een boete. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Noordeinde vergelijken? Door gebruik te maken van de vergelijk tool bekijk jij snel de gewenste verzekeringscontract. Een dergelijke verzekering sluit je niet zomaar even af. We zien velerlei assuradeurs plus modules. Op deze pagina vind je verdere informatie. Raadpleeg ook eens https://www.alkmaar.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Delta Lloyd pakket

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt rechtshulp als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Ze bieden je onder andere financiële ondersteuning.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Op deze kwestie bieden wij geen directe algemene conclusie. Zit je veel in de auto of switch je regelmatig van werk? In die situatie is de kans op een conflict groter. Door middel van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering kan je al vinden vanaf €10,5. Dit loopt op tot circa €12,5 per maand. De premie wordt berekend a.d.h.v. gezinssamenstelling, het totaalbedrag, en gekozen modules.

Welke verzekering is de beste?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De verzekeringen wijken van elkaar af op voorwaarden, type dekking, eigen risico en uiteraarde de premie per maand. Wat de beste polis is, kies je door te kijk naar jouw wensen, en risicogebieden. Op basis van de vergelijkingstool check jij probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Noordeinde.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Mogelijkheden zijn zelfstandig wonend, of samenwonend met kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). In de vorm van diensten of geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €25.000 tot €55.000.

 3. Modules selecteren

  Je hebt de keuze uit bijv. Fiscaal recht of Echtscheiding. Een groot aantal modules mondt uit in een duurdere verzekering. Denk je in waar jij meer risico loopt. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Aanbieders vergelijken

  In de volgende stap tref je een ranglijst met mogelijkheden. Orden ze op kosten of score voor juridische hulp in Noordeinde.

 5. Online afsluiten

  Alle opties bekeken? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Klaverblad, ABN AMRO en Reaal gemakkelijk online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De toekomstige verzekeraar kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Check de beste of goedkoopste in jouw regio 1485.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2024 (gemeente Alkmaar)

 • Unive: Ruime keuze modules
 • Inshared: Professionele verzekering
 • Klaverblad: Voor grote en kleine geschillen
 • Nationale Nederlanden: Onbeperkt advies bij beginnend conflict
 • Aegon: Ruime keuze modules
 • OHRA: Gespecialiseerde juristen
 • DAS: Voor grote en kleine geschillen
 • HEMA: Direct online verzekeren
 • Ditzo: Zelf samentstellen
 • Lancyr: Gespecialiseerde juristen
 • Centraal Beheer: Professionele verzekering
 • ABN AMRO: Zelf je dekkingen kiezen
 • FBTO: Team van ervaren juristen
 • ARAG: Ruime keuze modules

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Online jouw rechtsbijstand in Noordeinde verzekeren? De verzekering is erg flexibel qua mogelijkheden. Dit doe je met een aantal modules. Meer info tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over consument gerelateerde zaken. Bijvoorbeeld een probleem m.b.t. familiezaken of een TV die kapot gaat.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze polis biedt hulp tijdens situatie zoals fiscaal recht, jouw vermogen, en extra eigendommen. Zoals bijv. een meningsverschil met de belastingdienst.
 3. Wonen
  Deze optie via FBTO of Arag gaat over zaken aangaande je appartement (bijv. in buurt zoals Zuid, Oudorp, Overdie, Est, Huiswaard, De Mare, Daalmeer/Koedijk, Centrum, Schermer, Graft-De Rijp). Onder andere een conflict m.b.t. de aanbouw of verbouw van de woning of advocaat in Noordeinde.
 4. Verkeer
  Betreft problemen die veroorzaakt zijn met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Neem nou medische schade en/of letsel(schade) waar je als scootergebruiker schuldig aan bent. Je kunt denken aan een meningsverschil over de reparatie van jouw auto.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. Dergelijke kosten kunnen flink oplopen. Met deze mogelijkheid heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Duidelijk overzicht met aanbieders’

Dhr. van de Veen, Noordeinde (juli 2024)