Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Westerland

Een botsing op zakelijk gebied, in het gezin, of met de belastingdienst? Soms kun jij er niks aan doen. Juridische ondersteuning kan in de papieren lopen. Door middel van een rechtsbijstandverzekering in Westerland wordt er altijd naar je geluisterd. Een rechtsbijstandverzekering “bent je verzekerd van juridische hulp bij conflicten”. Denk aan situaties als:

 • schade aan een geparkeerde auto
 • Een meningsverschil over aandelen, obligaties en opties
 • Aanvaringen binnen de familiekring
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere aanbieders (onder andere Klaverblad, Centraal beheer en Reaal) en polissen (o.a. Belasting en Verkeer). Op deze website kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHollands Kroon
(Regio) nummer0227 (+31227)
Inwoners47546
Postcodegebieden1778
BuurtschappenWinkel
Plaatsen nabijverzekering-middenmeer, rechtsbijstandverzekering-slootdorp, polis-kreileroord, rechtsbijstand-wieringerwaard, verzekeringspakket-wieringerwerf en haringhuizen
rechtsbijstandverzekering-westerland

Rechtsbijstandverzekeringen Westerland vergelijken april 2024

Middels een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische specialisten en advocaten rondom omstandigheden van conflicten in Noord-Holland. Dit biedt uitkomst in situaties als dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk en Conflicten rondom vermogensbelasting. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Westerland vergelijken? Dankzij de zoekmachine check je direct een betaalbare verzekeringscontract. Zo’n polis lijkt best ingewikkeld. In de markt zijn er verschillende verzekeringsmaatschappijen en dan zijn er nog allerlei modules. Op onze site kan je er alles over lezen. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.hollandskroon.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over InShared rechtsbijstandverzekering

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische hulp en advies ten tijde van problemen. Dat gaat in de vorm van rechtstreeks advies of financiële middelen.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Hierop is er geen gemiddeld antwoord. Zit je veel in het verkeer of verhuis je vaak? Dan is de kans op een conflict groter. Aan de hand van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering is er al vanaf €8. Kosten lopen op tot €14,25 per 30 dagen. De assurantiepremie wordt berekend a.d.h.v. gezinssamenstelling, het totaalbedrag, en de soort modules.

Wat is de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De verzekeringen variëren op voorwaarden, inhoud modules, vrijwillige eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. De beste polis moet worden bepaald door je specifieke vraag, en financiële situatie. Geholpen door de vergelijker vergelijk je eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Westerland.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Een keuze is alleenstaand, of gezinnen met (en zonder) kids. Jouw verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit schommelt tussen de €20.000 tot €75.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Jij hebt keuzes voor opties als Consument en Letselschade. Veel modules aanzetten heeft als gevolg hogere lasten. Denk je in op welke aspecten jij meer risico loopt. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Online vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle opties. Sorteer op premie of reviews voor juridische hulp in Westerland.

 5. Regel de overstap

  Een geschikte optie?Alle huishoudens kunnen de diensten van Unive, ABN AMRO en Allianz snel online afsluiten. Betreft het een overstap? De gekozen maatschappij helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Vermijd hoge juridische kosten, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Bekijk de beste of voordeligste polis in de omgeving 1778.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van april 2024 (gemeente Hollands Kroon)

 • Unive: Meteen online verzekerd
 • Inshared: Gemiddeld cijfer: 8,0
 • Klaverblad: Geen poespas
 • Nationale Nederlanden: 24/7 advies van experts
 • Aegon: Zaken snel opgepakt
 • OHRA: Vrije keuze advocaat
 • DAS: Ruime dekking
 • HEMA: Eenvoudig samenstellen
 • Ditzo: Gespecialiseerde juristen
 • Lancyr: Ruime dekking
 • Centraal Beheer: Online schade melden
 • ABN AMRO: Verschillende modules
 • FBTO: Online schade melden
 • ARAG: Voor vrijwel elke soort schade

Bekijk de verschillende modules

Wil je jouw rechtsbijstand in Westerland verzekeren? Deze dekking is 100% zelf samen te stellen. Dat gaat aan de hand van zogenaamde modules. Extra details tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over je positie als consument. Zoals bijv. geschillen met betrekking tot tuchtzaken of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Belasting en vermogen
  Deze dekking heeft te maken met omstandigheden rondom fiscaal recht, je vermogen, en ander waardevol bezit. Als o.a. een conflict met de belastingdienst.
 3. Wonen
  Deze dekking via o.a. Inshared en ANWB speelt bij geschillen aangaande appartementen (bijv. in buurt zoals Winkel, Nieuwe-Niedorp, Oude-Niedorp, Barsingerhorn en omgeving, Wieringen, Wieringermeer, Wijk 06, Wieringerwaard en omgeving). Bijvoorbeeld geschillen met de woningstichting of advocaat in Westerland.
 4. Verkeer
  Dit gaat over zaken die spelen tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan medische schade of letsel(schade) waar jij als autobestuurder aan deelneemt. Je moet dan denken aan een geschil met een FOCWA-garage.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. Scheidingskosten kunnen flink oplopen. Middels deze optie staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Goed geholpen bij het afsluiten van mijn verzekering’

H. van Loon, Westerland (april 2024)