Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Hollands Kroon

Een tweestrijd op de zaak, in de straat, of op de weg? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridische hulp kan in de papieren lopen. Via de rechtsbijstandverzekering in Hollands Kroon wordt er altijd naar je geluisterd. De rechtsbijstandverzekering “dekt de kosten van een juridisch proces / geschil”. Denk aan situaties als:

 • een TV die kapot gaat
 • Geschillen met een webwinkel
 • Een meningsverschil tijdens de oplevering van een huis
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere maatschappijen (onder andere Aegon, HEMA of Arag) en modules (o.a. Vermogen en Medisch). Dankzij onze adviseurs is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHollands Kroon
(Net) nummer0227 (+31227)
Aantal inwoners47546
Postcodes1777
WijkenWinkel
Plaatsen in de regioverzekering-Hilvarenbeek, rechtsbijstandverzekering-Hillegom, polis-Heusden, verzekeringspakket-Heumen, Rechtsbijstand Hengelo en verzekeraar-Hendrik-Ido-Ambacht
rechtsbijstandverzekering-hollands-kroon

Rechtsbijstandverzekeringen Hollands Kroon vergelijken mei 2024

Dankzij zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische medewerking in het geval van conflicten in Noord-Holland. Een goede backup in het geval van een tegenpartij die schade op jou verhaald of Conflicten met de Vereniging van Eigenaren. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Hollands Kroon vergelijken? Dankzij de vergelijker vind je gemakkelijk de gewenste verzekeringscontract. Dit type verzekering vergt enige voorkennis. We zien allerlei verzekeraars en allerlei modules. Op onze site kun jij daarover meer lezen. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.hollandskroon.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: DAK afsluiten

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische ondersteuning in het geval van een conflict. Dit kan gaan om financiële middelen of advies.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Op dat vraagstuk hebben we geen standaard antwoord. Reis je veel of werk je regelmatig voor een andere baas? In dat geval is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Met behulp van de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering sluit je af vanaf €11,75. Dit loopt op tot circa €15 p/maand. De premie is afhankelijk van gezinssamenstelling, het afgedekte bedrag, en de soort modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De polissen wijken van elkaar af op polisvoorwaarden, type dekking, hoogte eigen risico, en uiteraarde de premie per maand. De beste polis wordt bepaald door jullie eigen draagvlak, en privésituatie. Door onze vergelijk-module check jij probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Hollands Kroon.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Een keuze is zelfstandig wonend, of alleen kinderen en geen partner. De verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In de vorm van diensten of geld. Dit ligt doorgaans tussen de €30.000 tot €75.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  We onderscheiden bijv. Belasting en Echtscheiding. Een groot aantal modules heeft als gevolg een hogere maandpremie. Ga na op welke fronten de nood het hoogste is. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Online vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een tabel met alle opties. Rank zelf op premie per maand of waardering voor juridische hulp in Hollands Kroon.

 5. Direct afsluiten

  Een geschikte optie?Je kunt de polis van bijvoorbeeld Klaverblad, HEMA of Nowgo vandaag nog online afsluiten. Betreft het een overstap? De toekomstige assuradeur kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Voorkom dure juridische procedures, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Stap over naar de beste en/of de goedkoopste polissen in de regio 1777, 1778.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van mei 2024 (gemeente Hollands Kroon)

 • Unive: Gespecialiseerde juristen
 • Inshared: Gespecialiseerde juristen
 • Klaverblad: Zelf samentstellen
 • Nationale Nederlanden: Juristen met expertise
 • Aegon: Ruime keuze modules
 • OHRA: Ruime dekking
 • DAS: Gespecialiseerde juristen
 • HEMA: Gemakkelijk online afsluiten
 • Ditzo: Team van ervaren juristen
 • Lancyr: In 5 minuten verzekerd
 • Centraal Beheer: Verschillende modules
 • ABN AMRO: Geen overwacht hoge kosten
 • FBTO: Professionele verzekering
 • ARAG: Zaken snel opgepakt

Bekijk de verschillende modules

Meteen jouw rechtsbijstand in Hollands Kroon verzekeren? Dit product is erg flexibel qua mogelijkheden. Dat werkt met een aantal modules. Extra details kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent consument gerelateerde zaken. Bijvoorbeeld een conflict over een aankoop of een conflict met een webwinkel.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze dekking biedt hulp tijdens omstandigheden rondom fiscaal recht, vermogen, en ander waardevol bezit. Zoals bijv. een aanvaring met een beleggingsadviseur.
 3. Wonen
  Deze polis via bijv Ditzo en Nowgo gaat over zaken rondom huizen (bijv. in wijken als Winkel, Nieuwe-Niedorp, Oude-Niedorp, Barsingerhorn en omgeving, Wieringen, Wieringermeer, Wijk 06, Wieringerwaard en omgeving). Onder andere onenigheid rondom jouw huurwoning of advocaat in Hollands Kroon.
 4. Verkeer
  We hebben het over problemen die veroorzaakt zijn in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Denk aan medische schade of letselschade waar je als fietser slachtoffer van bent. Een kwestie kan zijn schade in het verkeer.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. Scheidingskosten kunnen aardig in papieren lopen. Via deze dekking heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Blij dat ik even vergeleken heb, flink bespaard!’

I. van der Veen, Hollands Kroon (mei 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente