Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Holtheme

Een probleem op zakelijk gebied, met de buren, of met een winkel? Soms kun jij er niks aan doen. Een juridisch specialist kan niet iedereen betalen. Dankzij de rechtsbijstandverzekering in Holtheme beperk je het risico. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die de verzekeringnemer bijstaat bij juridische conflicten”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • garantiegeschillen op producten
 • Conflicten met een webwinkel
 • Geschillen over geleden schade
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse aanbieders (denk aan Aegon, ABN AMRO of Asr) en polissen (als Werk of Echtscheiding). Op deze website kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieOverijssel
GemeenteHardenberg
(Regio) nummer0524 (+31524)
Aantal inwoners59687
Postcodegebied7787
BuurtschappenAne
Plaatsen in de buurtverzekering-anevelde, rechtsbijstandverzekering-ane, polis-gramsbergen, rechtsbijstand-slagharen, verzekeringspakket-de-krim en holthone
rechtsbijstandverzekering-holtheme

Rechtsbijstandverzekeringen Holtheme vergelijken juli 2024

Dankzij zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische bijstand & bescherming in scenario’s van ruzies en problemen in Overijssel. Dit biedt uitkomst tijdens voorvallen als een geschil met een webwinkel en Aanvaringen over eigendommen. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Holtheme vergelijken? Dankzij de zoekmachine check jij moeiteloos een betaalbare verzekeringscontract. Zo’n polis is best complex. In de markt zijn er meerdere assuradeurs en modules. Op onze site kan je er alles over lezen. Zie ook https://www.hardenberg.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Aegon dekking

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische hulp en advies wanneer jij dat nodig hebt. Dit kan gaan om hulpverlening of in de vorm van geld.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Op dat vraagstuk bieden wij geen eenduidig antwoord. Zit je veel in het verkeer of switch je regelmatig van werk? In zo’n setting is de kans op een conflict groter. Aan de hand van de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering is er al vanaf €11. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €12,25 per 4 weken. De maandelijkse premie is afhankelijk van gezinssituatie, het verzekerde bedrag, en de soort modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De polissen verschillen op contractvoorwaarden, dekkingen, het eigen risico, en uiteraarde de premie per maand. De beste polis kies je door te kijk naar jouw eisen en privésituatie. Geholpen door de vergelijker check je probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Holtheme.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Bijv. een 1-persoonshuishouden, of alleen kinderen en geen partner. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In contanten of juist in advies. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €27.500 tot €85.000.

 3. Bepaal modules

  Je hebt de keuze uit thema’s zoals Vermogen of Medisch. Een groot aantal modules heeft als gevolg hogere lasten. Bedenk op welke manier het risico hoog is. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Wat volgt is een lijst met mogelijkheden. Sorteer op kosten p/maand of reviews voor juridische hulp in Holtheme.

 5. Online afsluiten

  Alle opties bekeken? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Aegon, FBTO of Nowgo vandaag nog online afsluiten. Betreft het een overstap? De nieuwe verzekeraar kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Voorkom dure juridische procedures, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Raadpleeg de beste of juist de goedkoopste in jouw regio 7787.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2024 (gemeente Hardenberg)

 • Unive: Zaken snel opgepakt
 • Inshared: Ruime keuze modules
 • Klaverblad: Persoonlijke adviseur
 • Nationale Nederlanden: Hoogste score MoneyView
 • Aegon: Team van ervaren juristen
 • OHRA: Gemakkelijk online afsluiten
 • DAS: De beste juristen op uw zaak
 • HEMA: Ruime keuze modules
 • Ditzo: Team van ervaren juristen
 • Lancyr: Verschillende modules
 • Centraal Beheer: Geen overwacht hoge kosten
 • ABN AMRO: Zaken snel opgepakt
 • FBTO: De beste juristen op uw zaak
 • ARAG: Erkende Flexpolis

Bekijk de verschillende modules

Direct jouw rechtsbijstand in Holtheme verzekeren? Deze polis stel je zelf samen. Dit doe je met handige modules. Hoe dat werkt lees je hierna.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over de rechten van consumenten. Bijvoorbeeld een conflict over tuchtzaken of een conflict met je internetprovider.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze module verleent bijstand bij situatie zoals fiscale rechten, jouw vermogen, en ander waardevol bezit. Onder andere een meningsverschil over vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze polis via ABN AMRO en Nowgo kies jij voor situaties betreffende jouw woning (bijv. in een wijk als Ane, Anerveen, Anevelde, Balkbrug, Bergentheim, Brucht, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Den Velde, Diffelen, Gramsbergen, Heemserveen, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Kloosterhaar, Loozen, Lutten, Marienberg, Radewijk, Rheeze, Rheezerveen, Schuinesloot, Sibculo, Slagharen, Venebrugge, Hardenberg, Bruchterveld). Bijvoorbeeld een aanvaring met de Vereniging van Eigenaren of advocaat in Holtheme.
 4. Verkeer
  Betreft problemen die veroorzaakt zijn in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Onder andere medische schade of letselschade waar je als verkeersdeelnemer deelgenoot van bent. Je moet dan denken aan dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. Scheidingskosten vallen in de praktijk vaak hoog uit. Door deze mogelijkheid heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Voor slechts een paar euro per maand was ik klaar’

U. van der Velden, Holtheme (juli 2024)