Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Aardenburg

Een probleem op de zaak, in de straat, of met een winkel? Soms kun jij er niks aan doen. Juridische hulp kan in de papieren lopen. Aan de hand van zo’n rechtsbijstandverzekering in Aardenburg heb jij meer mogelijkheden. De rechtsbijstandverzekering “bent je verzekerd van juridische hulp bij conflicten”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • een TV die kapot gaat
 • Aanvaringen over aandelen, obligaties en opties
 • Geschillen met een ambtenaar
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende verzekeraars (onder andere Klaverblad, Lancyr en Nowgo) en voorwaarden (als Belasting of Mediation). Dankzij onze adviseurs vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieZeeland
GemeenteSluis
(Net) nummer0117 (+31117)
Bewoners23639
Postcodegebied4524
WijkenSluis
Plaatsen nabijverzekering-ijzendijke, rechtsbijstandverzekering-hoofdplaat, polis-waterlandkerkje, rechtsbijstand-groede, verzekeringspakket-schoondijke en cadzand
rechtsbijstandverzekering-aardenburg

Rechtsbijstandverzekeringen Aardenburg vergelijken maart 2024

Met een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische hulp en advies in scenario’s van ruzies en problemen in Zeeland. Dit biedt uitkomst als het gaat om niet nagekomen afspraken van winkels of Conflicten m.b.t. kindgebonden budget. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Aardenburg vergelijken? Aan de hand van onze tool zoek je moeiteloos een goede polis. Dit type verzekering is niet heel eenvoudig. We zien uiteenlopende aanbieders en modules. Onderstaand kan je er alles over lezen. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.gemeentesluis.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar HEMA pakket

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische medewerking in het geval van een conflict. Zo verstrekken ze bijv. hulpverlening of in de vorm van geld.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Op deze vraag is er geen sprake van een algemeen advies. Koop je veel online of werk je regelmatig voor een andere baas? In zo’n setting is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Aan de hand van de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een polis begint met prijzen van €9,25. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €14,25 per 4 weken. De premie heeft te maken met grootte van het gezin, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en type modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De contracten wijken van elkaar af op kleine lettertjes, type dekking, eigen risico en de hoogte van de uitkering. Wat precies de beste verzekeraar is wordt bepaald door jouw eisen en financiële situatie. Met behulp van de vergelijker vind jij moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Aardenburg.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Opties zijn een 1 persoons dekking of een partner zonder kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  We hebben het over de maximum vergoeding. In contanten of juist in advies. Dit varieert van €10.000 tot €85.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Jij hebt keuzes voor o.a. Werk en Medisch. Meer modules selecteren resulteert in een hogere maandpremie. Bedenk op welke fronten je risico loopt. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Aanbieders vergelijken

  Wat volgt is een lijst met polissen. Rangschik op kosten of reviews voor juridische hulp in Aardenburg.

 5. Direct afsluiten

  Je keuze gemaakt? Jij kunt een product van o.a. Nationale Nederlanden, Lancyr of Arag eenvoudig online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De aanstaande verzekeraar biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Voorkom dure juridische procedures, en kies een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Raadpleeg de beste of goedkoopste verzekering in de omgeving 4524, 4527.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2024 (gemeente Sluis)

 • Unive: Gemakkelijk online afsluiten
 • Inshared: Met speciale Jaarbeloning
 • Klaverblad: Beoordeeld met een 8,2
 • Nationale Nederlanden: Geen overwacht hoge kosten
 • Aegon: Geen overwacht hoge kosten
 • OHRA: Team van ervaren juristen
 • DAS: Voor kleine en grote conflicten
 • HEMA: Eenvoudig samenstellen
 • Ditzo: Online schade melden
 • Lancyr: Hoge klantwaardering
 • Centraal Beheer: Team van ervaren juristen
 • ABN AMRO: Hoge klantwaardering
 • FBTO: Voor grote en kleine geschillen
 • ARAG: Direct online verzekeren

Bekijk de verschillende modules

Snel jouw rechtsbijstand in Aardenburg verzekeren? Deze polis stel je zelf samen. Dit doe je met verschillende modules. Meer info vind je hieronder.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met consument gerelateerde zaken. Bijvoorbeeld een probleem m.b.t. bepaalde overeenkomsten of een TV die kapot gaat.
 2. Belasting & vermogen
  Deze polis heeft te maken met alles rondom fiscaal recht, jouw vermogen, en aandelen. Zoals bijv. een conflict over beleggingsadvies.
 3. Wonen
  Deze dekking bij o.a. Klaverblad of ANWB is relevant tijdens gebeurtenissen aangaande je appartement (bijv. in een wijk als Sluis, Retranchement, Aardenburg, Eede, Sint Kruis, Oostburg, Zuidzande, Cadzand, Nieuwvliet, Groede, Breskens, Hoofdplaat, IJzendijke, Schoondijke, Waterlandkerkje). Bijvoorbeeld een conflict rondom jouw koopwoning of advocaat in Aardenburg.
 4. Verkeer
  We hebben het over gebeurtenissen met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. medische schade of letsel(schade) waar jij als bestuurder aan deelneemt. Je moet dan denken aan schade bij een ongeluk of aanrijding.
 5. Mediation / echtscheiding
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. Dergelijke kosten kunnen aardig in papieren lopen. Middels deze mogelijkheid heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Ik wist niet dat dit zo makkelijk was’

C. van den Bosch, Aardenburg (maart 2024)