Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Sint-Annaland

Een probleem op zakelijk gebied, in de buurt, of met de belastingdienst? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Een juridisch specialist kan in de papieren lopen. Door middel van zo’n rechtsbijstandverzekering in Sint-Annaland wordt er altijd naar je geluisterd. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die de verzekeringnemer bijstaat bij juridische conflicten”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • ontslag door een reorganisatie
 • Geschillen vermogensbeheer
 • Conflicten tijdens de oplevering van een huis
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere aanbieders (o.a. Inshared, ABN AMRO of Arag) en dekkingen (zoals Vermogen en Letselschade). Met onze tools kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieZeeland
GemeenteTholen
(Regio) nummer0166 (+31166)
Aantal inwoners25421
Postcodegebieden4697
BuurtschappenTholen
Plaatsen in de omgevingverzekering-stavenisse, rechtsbijstandverzekering-sint-maartensdijk, polis-scherpenisse, rechtsbijstand-dinteloord, verzekeringspakket-poortvliet en nieuw-vossemeer
rechtsbijstandverzekering-sint-annaland

Rechtsbijstandverzekeringen Sint-Annaland vergelijken juli 2024

Dankzij een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische bijstand & bescherming rondom omstandigheden van ruzies en problemen in Zeeland. Dit is handig als het gaat om geschillen ontstaan bij aankoop of verkoop van je auto en Aanvaringen tijdens de bouw van een woning. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Sint-Annaland vergelijken? Dankzij de vergelijkingstool vind jij moeiteloos een goedkope verzekering. Een dergelijke verzekering lijkt best ingewikkeld. We zien velerlei verzekering aanbieders en modules. Hieronder leggen we een en ander uit. Zie ook https://www.tholen.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over ING polis

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische medewerking ten tijde van problemen. Ze bieden je onder andere financiële middelen of advies.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op dat vraagstuk is er geen gemiddeld antwoord. Ben je veel onderweg of heb je te maken met onzeker werk? In zo’n setting kan je maar zo te maken hebben met een claim. Met behulp van de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een polis vind je al vanaf €8,5. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €14,5 per 4 weken. De prijs is afhankelijk van gezinsgrootte, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en de soort modules.

Welke verzekering is de beste?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De verzekeringen zijn onderscheidend op polisvoorwaarden, dekkingen, vrijwillige eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. Wat het beste aanbod is, hangt af van jouw wensen, budget en situatie. Geholpen door de vergelijkingstool zoek je gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Sint-Annaland.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Een keuze is een 1-persoonshuishouden, of een partner zonder kinderen. Deze verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  We hebben het over de maximum vergoeding. Dat kan gaan om advies of geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €5.000 tot €65.000.

 3. Bepaal modules

  Je hebt de keuze uit o.a. Fiscaal recht en Verkeer. Alle modules kiezen heeft als gevolg een hogere premie. Schat in op welke manier je risico loopt. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Online vergelijken

  Je wordt nu doorgestuurd naar een pagina met verzekeringen. Rank zelf op kosten p/maand of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Sint-Annaland.

 5. Regel de overstap

  Iets gevonden? Jij kunt een product van o.a. Klaverblad, HEMA en Interpolis direct online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De toekomstige maatschappij neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom dure juridische procedures, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Check de beste of voordeligste verzekeringen in regio 4697.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2024 (gemeente Tholen)

 • Unive: De beste juristen op uw zaak
 • Inshared: Verschillende modules
 • Klaverblad: Zelf samentstellen
 • Nationale Nederlanden: Voor grote en kleine geschillen
 • Aegon: Gemakkelijk online afsluiten
 • OHRA: Zelf je advocaat kiezen
 • DAS: Voor grote en kleine geschillen
 • HEMA: Snel advies
 • Ditzo: Eenvoudig samenstellen
 • Lancyr: Verschillende modules
 • Centraal Beheer: Ruime dekking
 • ABN AMRO: Gespecialiseerde juristen
 • FBTO: Ruime dekking
 • ARAG: 24/7 advies van experts

Welke modules worden aangeboden?

Snel jouw rechtsbijstand in Sint-Annaland verzekeren? Dit product kun je volledig personaliseren. Dit kan middels handige modules. Meer info kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over consument gerelateerde zaken. Denk aan een probleem m.b.t. een contract of een conflict met een autogarage.
 2. Belasting en vermogen
  Deze module heeft te maken met voorvallen als met name fiscale rechten, vermogen, en extra eigendommen. Bijvoorbeeld geschillen over toeslagen.
 3. Wonen
  Deze polis via o.a. Unive en Promovendum is relevant tijdens gebeurtenissen ten aanzien van huizen (bijv. in buurt zoals Tholen, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Sint-Annaland, Oud-Vossemeer, Sint Philipsland). Neem nou een conflict rondom jouw huurwoning of advocaat in Sint-Annaland.
 4. Verkeer
  We hebben het over problemen die veroorzaakt zijn op de weg (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld medische schade of letselschade waar jij met de elektrische fiets slachtoffer van bent. Je kunt denken aan een geschil met een FOCWA-garage.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. Dergelijke kosten vallen in de praktijk vaak hoog uit. Middels deze dekking worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Betaalbaar procederen met een bijstandspolis’

K. Prins, Sint-Annaland (juli 2024)