Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Spijkerboor

Een tweestrijd met collega’s, met familie, of in het verkeer? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Een juridische adviseur is soms financieel niet mogelijk. Middels een rechtsbijstandverzekering in Spijkerboor tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “biedt dekking voor rechtshulp in tal van omstandigheden”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • een conflict na een auto ongeluk
 • Conflicten m.b.t. kindgebonden budget
 • Geschillen met de buren
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende aanbieders (denk aan Inshared, Centraal beheer en Promovendum) en modules (onder andere Inkomen of Verkeer). Met onze tools lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieDrenthe
GemeenteAa en Hunze
(Regio) nummer0598 (+31598)
Bewoners25243
Postcodegebieden9656
BuurtenAnnen
Plaatsen in de omgevingverzekering-annerveenschekanaal, rechtsbijstandverzekering-meeden, polis-muntendam, rechtsbijstand-borgercompagnie, verzekeringspakket-wildervank en zuidbroek
rechtsbijstandverzekering-spijkerboor

Rechtsbijstandverzekeringen Spijkerboor vergelijken juli 2024

Via een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische specialisten en advocaten in situaties van onenigheid in Drenthe. Dat komt van pas in het geval van een vertraagde vlcuht of Een meningsverschil met een onderwijsinstantie. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Spijkerboor vergelijken? Met onze tool speur jij zonder moeite een goedkope verzekering voor rechtsbijstand. Zo’n polis lijkt best ingewikkeld. Je vindt altijd verschillende maatschappijen plus modules. Op onze site zijn verdere details te vinden. Zie ook https://www.aaenhunze.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Je kiest zelf je modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: BLG wonen afsluiten

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische hulp en advies als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Dit kan gaan om proces ondersteuning of geld.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op dat vraagstuk bieden wij geen eenduidig antwoord. Zit je veel in het verkeer of heb je te maken met onzeker werk? In die situatie is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Via de modules stel je zelf een pakket samen.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand sluit je af vanaf €8,75. Dit loopt op tot circa €14,75 per maand. De assurantiepremie heeft te maken met grootte van het gezin, het bedrag dat je verzekerd, en gekozen modules.

Welke verzekering is de beste?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De polissen verschillen op contractvoorwaarden, inhoud modules, hoogte eigen bijdrage, en de premie. Wat precies de beste verzekeraar is kies je door te kijk naar je specifieke vraag, en financiële situatie. Met behulp van de vergelijkingstool check je supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Spijkerboor.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Opties zijn alleen, of samenwonend met kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In de vorm van diensten of geld. Dit varieert van €10.000 tot €50.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Je hebt de keuze uit bijv. Consument of Medisch. Alle modules kiezen heeft als gevolg een duurder tarief. Bedenk op basis waarvan het risico het grootst is. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Wat volgt is een ranglijst met polissen. Sorteer op kosten of waardering voor juridische hulp in Spijkerboor.

 5. Direct afsluiten

  Je keuze gemaakt? Alle huishoudens kunnen de diensten van Aegon, HEMA en ANWB eenvoudig online afsluiten. Betreft het een overstap? De aanstaande verzekeringspartij kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Kom niet voor verrassingen te staan, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Ontdek de beste en/of de goedkoopste polis in de omgeving 9656.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2024 (gemeente Aa en Hunze)

 • Unive: Lage instapperemie
 • Inshared: Zelf je dekkingen kiezen
 • Klaverblad: Ruime keuze modules
 • Nationale Nederlanden: Online schade melden
 • Aegon: Geen overwacht hoge kosten
 • OHRA: Voor grote en kleine geschillen
 • DAS: Gemakkelijk online afsluiten
 • HEMA: 24/7 advies van experts
 • Ditzo: Voor grote en kleine geschillen
 • Lancyr: Professionele verzekering
 • Centraal Beheer: Direct online verzekeren
 • ABN AMRO: Geen overwacht hoge kosten
 • FBTO: Zelf samentstellen
 • ARAG: Zelf samentstellen

Welke modules worden aangeboden?

Direct jouw rechtsbijstand in Spijkerboor verzekeren? De verzekering kun je volledig personaliseren. Dat werkt met een aantal modules. Additionele specificaties tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom aankopen e.d. Neem nou geschillen met betrekking tot een recente aankoop of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze polis biedt hulp tijdens alles rondom fiscaal recht, het vermogen, en extra eigendommen. Onder andere een meningsverschil m.b.t. belastingaanslagen.
 3. Wonen
  Deze dekking via Ditzo of Asr gaat over zaken rondom jouw woning (bijv. in buurten als Annen, Eext, Anloo, Gasteren, Anderen, Schipborg, Eexterveen, Spijkerboor, Nieuw-Annerveen, Oud-Annerveen, Annerveenschekanaal, Eexterveenschekanaal, Eexterzandvoort, Gasselte, Gasselternijveen, Gasselternijveenschemond, Gieten, Gieterveen, Rolde, Grolloo, Ekehaar). Denk hier aan een meningsverschil m.b.t. de aanbouw of verbouw van de woning of advocaat in Spijkerboor.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op problemen die veroorzaakt zijn op de weg (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. medische schade en letsel(schade) waar je als scootergebruiker deelgenoot van bent. Je kunt denken aan dat iemand op jouw auto botst.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. De kosten van zo’n scheiding kunnen flink oplopen. Met deze polis worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Blij met mijn polis en de premie’

J. Peeters, Spijkerboor (juli 2024)