Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Ubbena

Een probleem op het werk, in het gezin, of met een winkel? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Een juridische adviseur kan niet iedereen betalen. Door middel van zo’n rechtsbijstandverzekering in Ubbena tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “sluit u af voor juridische geschillen”. Denk aan situaties als:

 • een online aankoop die niet wordt bezorgd
 • Problemen na een aankoop
 • Een meningsverschil aangaande alimentatie
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse verzekeraars (o.a. Klaverblad, ABN AMRO of ANWB) en voorwaarden (als Vermogen of Medisch). Via onze specialisten is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieDrenthe
GemeenteAssen
(Regio) nummer0592 (+31592)
Aantal inwoners67061
Postcodegebied9492
BuurtschappenAssen
Plaatsen in de buurtverzekering-zeijerveen, rechtsbijstandverzekering-zeijerveld, polis-ter-aard, rechtsbijstand-noordlaren, verzekeringspakket-rhee en taarlo
rechtsbijstandverzekering-ubbena

Rechtsbijstandverzekeringen Ubbena vergelijken juli 2024

Via een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridisch advies en ondersteuning in scenario’s van moeilijkheden in Drenthe. Een goede backup als het gaat om een ontrecht hoge telefoonrekening of Conflicten inzake huur/verhuur van een 2e woning. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Ubbena vergelijken? Middels de vergelijk tool speur je zonder moeite een goedkope rechtsbijstandverzekering. Een dergelijke verzekering sluit je niet zomaar even af. Je vindt altijd uiteenlopende aanbieders en allerlei modules. Op deze pagina kan je er alles over lezen. Raadpleeg ook eens https://www.assen.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Je kiest zelf je modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Interpolis rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische medewerking in situatie van persoonlijke geschillen. Dat gaat in de vorm van financiële ondersteuning.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op dat vraagstuk hebben we geen eenduidig antwoord. Zit je veel in het verkeer of verhuis je vaak? In zo’n setting is er altijd risico op een geschil. Door middel van de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering begint met prijzen van €11,5. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €15,75 per maand. De assurantiepremie wordt berekend a.d.h.v. grootte van het gezin, het afgedekte bedrag, en type modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De polissen variëren op kleine lettertjes, inhoud modules, de eigen bijdrage, en de premie. Welke verzekeraar de beste is, kies je door te kijk naar je specifieke vraag, budget en situatie. Geholpen door het vergelijk script vergelijk je moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Ubbena.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Bijv. alleenstaand, of een partner met kinderen. Deze verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In contanten of juist in advies. De max. vergoeding loopt van €15.000 tot €55.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  We onderscheiden opties als Werk of Verkeer. Veel modules aanzetten betekent een duurder tarief. Ga na waar je risico loopt. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Aanbieders vergelijken

  In de volgende stap tref je een overzicht met mogelijkheden. Sorteer op premie per maand of score voor juridische hulp in Ubbena.

 5. Online afsluiten

  Alle opties bekeken? Alle huishoudens kunnen de diensten van Aegon, Ditzo en ANWB vandaag nog online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De toekomstige verzekeringspartij kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Vermijd hoge juridische kosten, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Stap over naar de beste en/of de goedkoopste verzekering in de omgeving 9492.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2024 (gemeente Assen)

 • Unive: Zelf samentstellen
 • Inshared: De beste juristen op uw zaak
 • Klaverblad: Persoonlijke adviseur
 • Nationale Nederlanden: Ruime dekking
 • Aegon: Eenvoudig samenstellen
 • OHRA: Hoge klantwaardering
 • DAS: Ruime dekking
 • HEMA: In begrijpelijke taal
 • Ditzo: Voor vrijwel elke soort schade
 • Lancyr: Juristen met expertise
 • Centraal Beheer: Online schade melden
 • ABN AMRO: Ruime keuze modules
 • FBTO: Premie binnen 2 minuten berekenen
 • ARAG: Gemakkelijk online afsluiten

Voor welke modules kan ik gaan?

Direct jouw rechtsbijstand in Ubbena verzekeren? Deze polis kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dit doe je met een aantal modules. Aanvullende info kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over je positie als consument. Onder andere vervelende gebeurtenissen inzake vermeende schade of een conflict met je internetprovider.
 2. Belasting & vermogen
  Deze keuze biedt hulp tijdens alles rondom fiscaal recht, jouw vermogen, en financiële boedel. Zoals bijv. een aanvaring m.b.t. vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze module via o.a. Ditzo of ING gaat over kwesties betreffende je woning (bijv. in een wijk als Assen centrum, Lariks, Noorderpark, Assen Oost, Pittelo, Assen West, Peelo, Marsdijk, Kloosterveen, Buitengebied). Neem nou een meningsverschil met de huurbaas of advocaat in Ubbena.
 4. Verkeer
  Dit gaat over zaken die spelen in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Denk aan (letsel)schade en medische schade waar je als verkeersdeelnemer betrokken bij bent. Een typisch voorbeeld is een geschil m.b.t. jouw rijbewijs.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De kosten van zo’n scheiding kunnen flink oplopen. Aan de hand van deze module staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Rekenen op maximale ondersteuning’

A. Brouwer, Ubbena (juli 2024)